Sınıf arkadaşım beni taciz ediyor?

sınıfta oturuyoduk en arka duvar kenarında. sıra arkadaşımın sevgilisi geldi yanımza oturdu ben duvar kenarındayım ortada sıra arkadaşım olan kız var onun yanında da sevgilisi böyle üçlü otururyoruz. bu ikisi öpüşmeye başladılar ööff dedim içimden hiç çekemicem bunları gömdüm kafamı sıraya uyudum neyse ben uyurken birden kalçamla bacağımın birleştiği bölgede bi el hissettim sıçrayarak uyandım. bi baktım sıra arkadaşımın sevgilisi kıza sarılıp boynundan öperken bi yandan elini uzatıp bana dokunuyor kızın arkası dönük bana görmüyor. çocuk elini hemen geri çekti benim uyandığımı fark edince kalkıp gitti ne yapacağımı bilemedim kalakaldım öyle kıza da hiçbi şey söyleyemedim dilim tutuluyor ne yapacağımı bilemiyorum panikliyorum. tepki vermediğim için cesaretlendi sevgilisinin gözü önünde yanıma oturup dibime giriyor kolunu omzuma atıyor rahatsız olup geri çekiliyorum daha da yaklaşıyor, sevgilisiyle beni kıyaslayıp beni daha çok beğendiğini söyledi şok oldum devamlı gözleriyle süzüyor alttan alttan artı on sekiz imalarda bulunuyor ve en kötüsü bunu herkes görüyor tüm arkadaşlarım duyuyor ve kimse HİÇBİR ŞEY demiyor kız da hiçbi şey demiyor bu çocuğa körkütük aşık doğruyu yanlışı göremiyor anlatsam beni yalancı çıkarıcak diye korkuyorum zaten görüyo bi şey demiyor napıcam bilmiyorum öğretmenlere söyleyemem aram bozuk hepsiyle geberiyo olsam bi bardak su vermezler kendim de bi şey yapamıyorum bu sefer bağırıcam karşı çıkıcam diyorum ama yapamıyorum olmuyor
Sınıf arkadaşım beni taciz ediyor?