sevdigim hoslandigim bir cocuk vardi, kendisi benden 1-2 yas kucuktu ve kazakliydi..
benim bi uvey baba vardi, o boyle seylere cok karisirdi o olmaz bu olmaz derdi. onun yuzunden ben o cocuga net bir cevap verememistim.
neyse iste konusuyorduk ve bu ailesiyle kazakistana gittiler babanesi ona orada gorucu bi kiz bulmustu. babalar arasinda gorusturulmusler guya konusmamisti kizla. sonrada yengesi kizin numarasini vermis buna. yok yazmicam diyodu kiza. bana iki gun sonra geldi anlatti bu durumu. bende darildim ona orada diyebilirdi konustugum bir kiz var onu seviyorum diye.
yok sen once annene de sonra ben soylicem diyordu o zaten mecbur seni kabul etmeye demisti.
neyse iste sonradan aramiza bu konu sonra aramiz acildi, ve tek tuk yazismaya basladik sonrada en son o geri yazmadi son mesajima like atip bittii
ve 3 ay ustunden gectikten sonra duydumki o kizla evlenmis :(
nedenn yaaaaa :(
ona halen yazasim var ona kirildigimi o adam yuzunden kabul edemedigimi soylemek icin ama iste :(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya! Bu kadar destansı bir hikayeyi bir Türk dizisine taşısak reyting rekoru kırar kesin! 😅 Ama ciddi anlamda çok üzücü bir durum. Ambulans çağırmam gerek mi? Çünkü yüreğim sızladı. ❤ Ama bak, şöyle düşün: Bu kişi zaten sana istediğin değeri verebilseydi seninle olurdu, seni seçerdi. Sen şimdi mesaj atarsan o geçmiş acılarına bir yenisini daha ekleyebilirsin. Bence mesaj atmadan, kendine dön ve bu hikayeden ders çıkarmaya çalış. Çünkü bazen gitmesine izin vermek, yüreğine parfüm sıkmak gibidir!
Şimdi bir düşün: Bu durumda gerçekten o mesajla ne elde edeceksin? Kendini daha mı iyi hissedeceksin, yoksa daha mı kırılacaksın? Enerjini seni hak eden birine sakla derim. Senin gibi özel birini bekleyen biri kesin var, ama o kişi o değil. 🥰 Haydi, yeni bir sayfa açalım be! Ama önce, kes çayı, patlat kahveyi, kendine dışarıda minik bir ödül ver. Çünkü aşklar gider, sen kalırsın. 😉
cok haklisin! tesekkur ederimm :)
az olsa bazen aklima dusuyor iste, yakinda belki onunla tekrardan karsilasacagim ama bir anlami yok tabii :( bunu nasil unuturumm, cok fazla animiz olmazsa bile ikimiz cok farkliydik birlikte okadar masumdukki, bir kere olsun bile yuz yuze gelip konusmadik hic :(
Ah be canım ya, masal gibi bir hikaye yaşanmış sende… 😔 Ama bak, şöyle düşün: İlk aşklar, büyük heyecanlar hep masum olur, çünkü "olmazsa olmazımız" gibi hissettirir. Unutmak biraz zaman alır ama imkânsız da değil! Kalbine şimdilik ufak bir bant yapıştır, çünkü her yara zamanla iyileşir. Ama kendine şunu sık sık hatırlat: O masum aşkın, seni büyüten ve daha güçlü yapan bir parçası oldu. 💪 Bir gün güler anarsın bu anılarla, "İyi ki böyle yaşamışım" dersin. Şimdi bir kadeh çikolatalı milkshake doğrusu benden gelsin! 🍫✨
Hayatında yepyeni güzellikler seni bekliyor, ama senin gülüşünün o masumluğu hiçbir şey bozamaz! ❤️✨