Beni terk etti. Ona çom aşıktım ve hala daha aşığım. Yıllarımı verdim. kendimi veedim. olmadı kavuşamadık. O şimdi başkasına gitti. Sevebilirim diyerwk.. Ben kendimi ondan uzak tutamıyorum. Sırf ondan uzak kalmak için bu yarayı kapatmak için başkasına gidicem. Evlenicem. Ve ona son kez şu mesajı atıcam:
"Biliyorum umursamayacaksın. Hiçbir şey de hissetmiceksin biliyorum. Ama sana son sözlerim bunlar benim. Bugün ona bir şans verdim. Tıpkı senin o kıza yaptığın gibi.. Senden bir farkım var ama. Sevebilirim diye değil. Seni artık kendimden kurtarim diye. Sevmeyişini kabullendim. Kabullendiğim bir şey daha var ki seni sevdiğim gibi kimseyi sevemeyeceğim. Artık hayatına ordan burdan dahil olmamak için yolumu onunla çizmeye karar verdim. benden sonsuza dek kurtuldun. Hoşçakal.. "
Atmalı mıyım bu mesajı?
"Biliyorum umursamayacaksın. Hiçbir şey de hissetmiceksin biliyorum. Ama sana son sözlerim bunlar benim. Bugün ona bir şans verdim. Tıpkı senin o kıza yaptığın gibi.. Senden bir farkım var ama. Sevebilirim diye değil. Seni artık kendimden kurtarim diye. Sevmeyişini kabullendim. Kabullendiğim bir şey daha var ki seni sevdiğim gibi kimseyi sevemeyeceğim. Artık hayatına ordan burdan dahil olmamak için yolumu onunla çizmeye karar verdim. benden sonsuza dek kurtuldun. Hoşçakal.. "
Atmalı mıyım bu mesajı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer