Sizce ona mesaj atmalı mıyım?

Yakın mahallelerde oturuyorduk. İlk bakışmayla başladı ilgimi çekmeye başladı. Baktıkça da gülümsüyordu ben de çok utangaç biriydim gülmek istiyordum ama gülemiyordum. Kafamı hep sırıtıp aşağı çeviriyordum. Sonra çevreden ordan burdan adıni buldum ekledim o da kabul edip beni eklemişti. Ekli olduğu zaman fotomu da beğenmişti. Ama mesaja dair hiçbirimiz bir şey yapamadık. Beni arkadaşlarına da anlatmıştı arkadaşları yanındayken sürekli bir bana bakıp ona seslenip gülüyorlardı kendi aralarında.

Ama sonra beni takipten çıkardı. Arkadaşlarım çok ısrar etti at mesaj dediler ama ben yanlış anlayacak diye çok korkmuştum bu yüzden de atamadım. Zaten isimlerimizi bilmiyorduk ben onu bulup eklemiştim onu ekleme heyecanından hareketlerini anlayamamışım o zamanlar şimdi fark ediyorum 😪

Benim tek isteğim onunla konuşmaktı oluru varsa olurdu yani hislerini de merak ediyordum şimdi böyle yarım kalması bana çok koyuyor bir türlü konuşamadım onunla. Onunda bana karşı hisleri olduysa daha da çok üzülüyorum. O da çok sakin, utangaç birine benziyor. Ağır biri gibi kendisi yani benim gibi..

Sizce napsam? Böyle bir olaydan sonra mesaj atsam beni engelleme ihtimali var mı ya da başka ne yapabilirim? 😢🤷🏼‍♀️ (Bu arada 2. isteği de atmıştım bi kaç ay önce ama reddetti. Artık benden bıkmış da olabilir ama hiç çıkmıyor aklımdan.)
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada bir de o çıktıktan sonra bi kaç arkadaşı bana istek atmaya başladı başta reddettim ama reddettikçe devamlı olarak atıyorlardı bende sinirden onayladım. Sanırım beni o zaman yanlış anlamış. Sonra bir arkadaşı kalmıştı. Ona 2. isteği atarken o arkadaşını da çıkarmıştım
Sizce ona mesaj atmalı mıyım?