Ona mesaj atmalı mıyım? Şansımı son kez denemeli miyim?

Bir çocukla konuştuk. Ondan çok hoşlanıyordum, konuşmak için ilk adımı ben atmıştım. Bir aya yakın konuştuk ama genelde mesajları ben atıyordum karşılaştığımızda sadece selamlaşıp geçiyorduk durup hiçbir konuşmamız bile olmamıştı.

Neyse bir ay sonra ben 'yarın bir yerlerde oturalım' dedim. 'Tamam olur kaçta nerde' falan diye baya ilgilendi bu konuyla. Neyse kararlaştırdık herşeyi ve ben şakasına dedim ki sakın ekme beni ha dedim yok ya saçmalama dedi.

Neyse o gün geldi çattı ben bunu gördüm sabahtan biryerde gittim yanına konuştuk buluşuyoruz di mi dedim evet tabi falan dedi. Sonra akşam geldi çattı. Ben hazırlandım giyindim evde bekliyordum. 8:30 da buluşacaktık saat 9 oldu bundan ne mesaj ne birşey tık yok.. Sonra ben '?' diye mesaj attım yarım saat sonra abuk subuk dışarda kaldım giyenemedim para almadım dedi. Ertelesek şimdi arkadaşlarlayım falan gibi bahane uydurdu ben de tersledim yaptığın hiç yakışmadı falan diye kusura bakma falan dedi.

Bu olayın üstünden tam bir ay geçti. Ondan sonra hiç mesaj atmadım o da atmadı. Ne tesadüf ki hiç de karşılaşmadık.. Cumartesi günü de sınava girecek. Sizce ben buna sadece başarılar diye mesaj atsam mı? Aklım hala onda. Biliyorum o benden hoşlanmıyor bu yaptıklarına bakılırsa ama ben şansımı son kez deneyeyim mi? Başarılar diye mesaj atsam mı atmasam mı?

O çok cool biri bundan sonra ben atmazsam atacağını hiç düşünmüyorum, sizce ne yapmalıyım? Şöyle de birşey var peşinde çok kız var, bir çok kızı reddetmiş. Ama benimle bir ay önce telefonda mesajlaşırken çok sıcak davranıyordu arkadaşlarım bile şaşırıyordu .. Ne yapmalıyım yardım edin lütfen :S
Ona mesaj atmalı mıyım? Şansımı son kez denemeli miyim?