Beklemeli miyim yoksa ona mesaj atmalı mıyım?

Aslında hikaye biraz tuhaf. Şimdi o bir bankada çalışıyor ve ben annemgile oraya müşteri olarak gittik. İlk başta bişey yoktu, zaman illerleyince bu beni baya inceledi. Tabi farkındaydım ama hiç bişey yapmadım, çünkü yanımda annem, teyzem ve bir tanıdımız amcam vardı. Onlara olan saygımdan dolayı hiç o niyetle bakmadım. Neyse, ben bunun telefon numarası eklemem lazımdı bir kaç evraklar için. Bunu kayıt ettim, sonra birdaha gittik (işlemden dolayı). Bu sefer teyzem fark etti, eve gittiğimizde bir üç hafta sonra yanı teyzem bu olayı kuzenlerim yanımda anlattı. Şey dedi o bankacı oğlan varya yeğenime bir bakıyordu ama nasıl bakıyordu, sakalanı oraya kaşınarak iyice bakıyordu. Ben tabi o ara utandım, hiç beklemediğim anda olduğu için. Neyse bir iki gün yine gitme zorunda kaldık, bu sefer kuzenimde geldi. O zaten benle uğraşıp duruyordu, bu arada ben kuzenime hep abi diye hitap ederim, işte girdik abim iyice gözetliyordu. İkide bir bana ya saçını arkaya at bilmem ne dedi, ve oğlan idare ederdi (oğlanın masasında tabi) bende abi yapma diye sessizce kızdım. Sonra işte atm’ye gittik (buda içerde) benim sırtım o oğlana doğru dönüktü işte. Abimde fark etti, bana dediki bu bizi gözetliyor dedi istiyorsan gizliden bak dedi. Bende baktım göz göze geldik utandım. Sonra işte dışarı çıktık abimde dedi ki ismini biliyor musun, sadece ismini biliyordum soy ismini bilmiyordum. Abi ısrar etti, hadi kartını al yok ben alırım diyerekten. Bende hadi git al dedim, gitti aldı. Neyse, o akşam bende teşekkür mesajı attım. Yani bize yardımcı olduğu için. Ondan sonra o sabah benim numaramı kayıt etmiş. Ama bana hiç mesaj atma, bir hafta sonra ben ona attım o whatsapptan durum atmıştı bende onun altına yazdım. Öyle biz konuşmaya başladık ama baya konuştuk ve sosyal bir konuşmaydı. Konuşmadada numaram karışmasın diye kayıt ettini söyledi ama eğer istesen silebilirim falan dedi bende yok rahatsız olmadım falan dedim oda tamam o zaman dedi. Şimdi üç hafta geçti hiç bişey yazmadı bana, ama her defasında benim durumuma ilk bakan o. Kafam iyice karıştı, şimdi ben ne yapım? Yine ben mı yazsam yoksa beklemeli miyim? Birisi bana bundan bir şey çıkmaz dedi, abimde yazacak bekle dedi çünkü o orada bir ışık var olduğunu söylüyor. Lütfen yardım edin 🥺
Beklemeli miyim yoksa ona mesaj atmalı mıyım?