AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
Allah'tan iyi ki memur olmamisim. Bu maaşlar ne o kadar nöbete rağmen 60 almak ne ben maaşım yan haklarım artı primlerimle o parayi alıyorum hatta geçiyor bile. Özel sektor kötü zannederdim ben memurluk daha kötüymüş bence 🤣🤣üstelik hafta sonum tatil resmi tatilim var sabah 9 akşam 6 çalışıyorum düzenli bir çalışma saatim de var yani 😁
Bu kafadan kurtul bu ulke pandemi gordu. Herks dibi gordu. benim de arabam evim vr. Bnde olan biriyle evleneyim. O zaman
Pandemide biz çalışıyorduk bir ikincisi pandemide adam çalışmasa da okey olağanüstü hal
2 exim de ozel de hemsireydi. Yapilcak meslek degil. Copcunun isi bile daha temiz bi insan diskisini kim bakip rapor eder
Ben hemşire değilim. Ambulans içinde öyle işler olmuyor. Birazcık araştırıp öyle yorum yapabilseniz keşke daha sağlikli laf sokabileceksiniz de olmuyor
tam okumadım da asgari ücret senin aldığnın yarısı kadardır, neden düşük maaşlı birini kabul ediyon?
İşte etmiyorum dediğimde kötü ben oluyorum burnu havada vs vs
Haklısın da. Keşke maaşın paylaşmasaydın. Ayrıca bulursun. Bende kamuda çalışıyorum. Çok şükür normal memurlara göre gayet yüksek maaşım ama. Kamu personeli biriyle evlenmek istiyorum.
Dayı gelmişsin 34 yaşına daha evlenmek istiyorum diyorsun yasin geçmiş seni kim. alsin
@Tükendimçok2 prenses oradaki yaş doğru değil her şeye peşin yorum yapma. Belli üç kuruş maaş seni bozmuş. Bence önce karakteri düzelt.
Mühendis misiniz?
Ya kişiden kişiye değişir fakat gönül hissettigini sever huzur bulur varsın olsun 1 trilyon dolarin olsun gönül huzurun olmasa boş
Tatile gidecek olsam adam gelemeyecek lafına takıldım. Evlilikte herkes kendi kazandığı parayı mı harcayabilir sadece? Bir de merak ediyorum mesela kendin gibi paramedik biriyle evlenir misin yoksa illa doktor mu olsun? Böyle bir düşüncede misin?
Ben şöyle düşünüyorum ama benimde maasim 35 bin felan ama kendime ait evim ve arabam var bide böyle bakmak lazim olaya oturdugum ev 4 milyon altimdaki araba 800 bin yani senin 60 bin 50 bin alman guzel ama benim için bi hukmu yok
Asgari ücret alan kendine zor bakiyor eve nasıl baksn bacım
İşte bunu söyleyince kötü ben oluyorum😂 evlenmediğim halde benim maaşım kendime yetmiyor evlensem ne olacak?
Asgari ücretle alanlar o zirlayanlar kadn olsalar kendileri bile bakmaz da erkikliklerine laf geliyormus gbı tepki veriyor tercih edilmemek hakaret onlar içn ama yapck bsi yk aklını kullanan zaten bi türlü yapıyor yapacagni
Birde şu soru var neden asgari ücret alanlar beğeniyor seni, dünyada o kadar insan varken
Türkiyenin istihdam oranı çok düşük çünkü. Ünilerden bir bk olmaz diye kimse okumuyor. Bu bir gerçek. Hayatıma kendi maddiyatıma yakında bir sürü insan girdi onda sorun yok. Ama genelde hep bu tarz
Ekonomi ve toplum uzmanı olmuşsun :) annenle babana benzememe çalışıyorsun. Fakat herkesin hayati farklı. Olaya başka bakış azcosiyla bakmaya çalışsan daha iyi. Öyle bir yamizsinki sanki seni zorla veriyorlar ustunede asgari ucretliden başkası seni almiyor. Sorun senin travmaların. Babana kızıyorsun bence burada amac evlilik bile değil. İnsanın gücü ailesidir.
Düşünceniz belli zaten neden sormuşsunuz anlam veremedim, ayrıca üni okumuş birine asgari ücret yazamamak hiç yakışmıyor.
Türbanlısın😘🥰
@eross19 ?
Çok etkiliyorsunuz
Sen üni mezunusun ama hala asgari ücrete askeri diyebiliyorsun tebrikler :)
Füze at füze 🙂
Sen kendine finansal ortak atıyorsun ve ortaklıkta da fonlanan küçük ortak olma derdindesin. Bu da bir çeşit aşağılık kompleksi
Para versen üstüne senin gibi düşünen biriyle evlenmem. Hayatının odağına maddiyati koyan maddiyattan baska bir beklentisi olmayanın sonu kısa bir evlilik olur. Zamanla bazı şeyleri daha iyi anlayacaksınız.
Tamam anladık kes arkanı bir doktora yaslamak istiyorsun Fakat o iş öyle olmaz peçete gibi kirletip atarlar hayırlısını iste Bir tık fazlasını Bir tık uzunluğu isterken çöp olur Gidersin hayatın içinde
Israrla haklıyım demişsin. Öyle madem niye bize soruyorsun? Haklısın densin diyeyse yanlış yerde arıyorsun.
Mantık evliliği yapacaksın ve Muhtemelen sevilmeyeceksin mutsuz bir kadın olacaksın. O paranın faydası olmadığını anlayacaksın🙂
Zengin birine aşık olunmuyor mu?
@Maviigunlerr o sana aşık olacak mı?
Olursa evlilik olur olmazsa olmaz. Dünyada insan çok.
@Maviigunlerr o işler belli olmaz
Kadın hipergamisi. Kadın haklarını vermemiz hataydı diye boşuna demiyorum. Bu gidişle medeniyet çökmeye başlayacak.
Vay vay kizlarsoruyordan yaş 25 Meviald kullanicisi kadin haklarini vermemeliydik diyo. Anasinu satayim oz guvene bak. sanki kendisi mudafaa etmis gibi bir de ahahshzhxj patlattin ya
Daha "asgari" ücret yazmayı bilmeyen birine okumamış insanların denk gelmesi şaşırtıcı değil. Sizin gibi insanları gördükçe insan kimseye güvenemiyor.
Şahsen benim için önemli olan tek bir şey var; sevdikten beğendikten sonra tabi ki. Kişilik ve karakter.
Bence de maddi manevi denk olmak lazım üstü olur altı olmaz diye düşünüyorum bende aklına kalbine mantığına da sinmeli insanın…
Banknotlara iskan edilmiş aşklar 🤣🤣 eskiden insanlar utanırdı şimdi açık açık konuşuyor hatta kızar bile birazdan gayet doğal ne var bunda diye
Bende bu ego savaşı halini anlamıyorum. Dünyadan beklentiniz nedir?
Ego savaşının olmadığı herkesin dengiyle olduğu bir hayat ;)
Allah korusun da yarın bir gün sana bir şey olsa bırakıp gitmeli mi seni
Ben beni bırakıp gitmeden önce evlenmem ki mantıkla yaklaşın😂
Evlilik de buna dahil :D Sonuçta ego savaşına evlenmeden girmene de gerek yok :D
İnsan kendini bir şekil belli ediyor çalışmayan bir sevgilimde vardı mesela adamda asla ego yoktu. Parası olmasa bile beni mutlu etmeye çalışırdı insan var insan var sorun buu
İsteklerine çokça saygı duyuyorum. Bu senin hayatın... Sadece benim düşüncen gelişim, değişim ve tolere edilebilecek durumların gözardı edilmemesi biraz daha makul görüştür. Kendimden örnek vereyim. Bende yeni yılda 50 bin üstü kazanıcam ve üniversite de bitirmedim. Şimdi senin 60-65 kazanıyor olman beni alçak mı gösterir :D
Bende ondan bahsediyorum. Mutluluğu para üzerinden değerlendirmek karşındaki insanı komplekse sokma çabasına girer. Zaten seni seven mutlu etme yoluna gider. Gitmek zorunda hisseder, öyle veya böyle bunu sağlar. Ana tema senin mutluluğundur. Harici ana temanın para olduğu yerde herkes herkesi satabiliyor günümüzde
Sevmek paylaşmaktır senden düşük alınca sorun mu yapacaksın? Senden düşük alıp sorun etmeyecek milyonlarca erkek var
Kafanda bir model var senin elbette hakın bu. Çevrenden bulacaksın böyle insanları. Meslektaş olacağınız biri olacak.
Normal zaten 60 bin alıyorsan 60 bin alanla evlenmek istemen çok normal asgari alan bir kadın değilsin ki
Onlar bile 100 binlik koca istiyor
200 binlik maaşlı koca isteyin evde temizlikçi kadın çalıstırırsınız
İsteriz sana ne maddi durumum iyi ve isteyedebilirim yani kimse asgari ile sürünmek zorunda değil
Sen zeki kız değilsin sen açgözlü kızsın 🤣🤣🤣🤣
Tamam öyleyim sen dedin öyle oldum bir insanın normal meblağlar istemesi 60 70 bin gibi aç gözlülük değildir sadece normal şartlarda yaşamak istemesidir ki evi kira olan biri için o da az
statüye çok takılma evlendikten sonra statünün pek bi önemi kalmıyo:)
Statü değil orada belirttim zaten ticarete atılmadan ya da akıllı olmadan türkiye şartlarında kimse bı parayı kolay kolay kazanamaz. Benim bi sevgilimin ailesiyle tanışmaya gitmiştik oda o dönem çalışmıyordu. Abisi dönüp bana dedi ki bizimkinin niye çalışmadığo belli oldu. Bunu öz abisi dedi başkaları neler demesin
o kadarda statüyü görmemezlikten gelmemek lazım tabiki:)
Askeri ne ya haha kim seni mezun etti
Soruya dönersek senin tercihin hele böyle dönemde kimse kınamamalı
Benim bildiğim işçiler memurdan iki kat fazla kazanıyor baban nasıl öyle oldu anlamadım 😂
Az maas alan ya da universite okumamislar kudurmus. Kiz kendi beklentilerinden bahsediyor, mutlu olamayacaksin falan yazmislar sjsjsksm sizin komplekslerinizin ne onemi var vasat insanlar
Sen hiç evlenme bekar yaşa o zaman..
Aldığın para sana yeter
okudum hepsini yazdıklarınızın ama şu var ki her şey maddiyat değil.
yani sırf sizden üstte parası olan sizi mutlu edecek ya da onunla çok iyi anlaşacaksınız diye bir kural yok
Böyle bir tereddütün varsa asla yapamazsınız ama şahsi fikrim çok önemli değil para birlikte de kazanılır
Adamın elinde mesleği yoksa ticarete atılmadığı sürece ya da akıllı olmadığı sürece askeri ücret bandında alır. Burası türkiye çok büyük düşünmemek lazım
şundan da diyorum bazısının parası oluyor ama geçinilmiyor
Evet karaktet zaten çok önemli ama hep maddi durumu hem karakteri iyi olup evlenen bir sürü insan var onlara böyleleri denk geliyor da bana neden gelmesin
Haklısın ama aksi durumda olan da çok var hep iyisini bekleyip ama eli avucu boş olan. İyi düşünmek karar vermek gerek
Parasız aşk 3 dakika sürer herkes bunu iyi bilir 🙂
Bende fabrika işletiyorum yakın zamanda on katım varlığa sahip biri ile tanıştım. Konuyu ilişkiye taşıma konusunda sıkıntı yaşıyorum. Derdini iyi anlıyorum
En doğrusunu yapıyorsun. yok mu hastanede bi doktor falan
Doğrudur ama senin 50-60 k alman o adamın ileri de daha iyi olmayacağı anlamına gelmiyor
Keyif senin hayat senin isteklerin senin nasıl mutlu oluyosan onu istemekte haklısn
Haklısın herkes kendi dengi dengine, kendi meslektaşın biriyle evlenebilirsin. İki yıllık mıydı bölümün, keşke bende sağlık okusaydım, sağlıkta atanamayan yok gibi, yoksa kpss kasmakla ömür geçiyor
Zevkler tartışılmaz zaten kafandaki yapı ile ayrı biriyle evlensen yapamazsın sen. Beklycen ozmn yapcak bişey yok
Şimdi sen hemşire misin ve kendi maaşın az mı, çok mu? Türkiyede yaşamıyorum o yüzden bilmiyorum. Bence de erkeğin kazancı daha fazla olursa daha iyi olur.
Kadınlar kendilerinden başarılı, maddi durumu iyi erkek ister bu normal bir durum
Hakkın tabi ama seçim meselesi, aşk yaşasan hiçbir şey düşünmezsin gözün kara olurdu
Bunu istemek senin en doğal hakkın büyütmüyorsun
Yok be ya niye büyütüyorsun haklı Haklısın yani hakkındır
Onun da gözü paran da olacak bir tık olsa en az 3 4 tık olması lazım
Doğru düşünüyorsun seninle eşit kazanan biri olmalı en azından
Pardon da parası yoksa ve tatile gelemiyorsa sen neden karşılamıyorsun.
Genel olarak erkeklerde hazmedememe duygusu var. Bu sadece para değil hemen her konuda böyle. Bu sebeble maaş olarak kendine denk biriyle evlenirsen ekonomi tartışması yaşanmaz aranızda. Ama en önemlisi birbirinize saygı , dürüstlükle yaklaşıp evde huzuru sağlayabilmeniz... Evlenirsin Allah korusun 3-5 sene sonra hayattan koparsın şu derdin "d" si kalmaz. Bu yüzden önceliğin senin karakterine uyum gösterebilen birisiyle yola çıkmaktır... İnşallah çok mutlu olursun.
Maddiyat olarak değil fikir olarak denk ve sana saygısı olan birinin olması daha önemli.
Memur olsam memur alırim hele bu devirde tek maaş zor
Aç gözlü değilsen ve aşk evliliği yapıcaksan asgari üçretliylede evlenebilirsin
Kolayı var evlenme niye evleniyorsunki her türlü sorun yaşarsın zaten bu şartlarda
kendine dnek veya bi tik ustu biri olsa guzel olur
Aynen haklısın sakın butcesi düşük biriyle evlenme adamin ocağına incir ağacı dikme
Bence haklısın. Denk ücret almanız hem maddi hem manevi açıdan yararınıza
Senin hayatın senin kararların bir başkasını ilgilendirmez nasıl mutlu oluyorsan
Doğru dedin
Haklisin en az sizinle eşit degerde kazanmali. sonra komplexlerinle uğraş dur
Bu düşünceyle senden daha cok alıp iyi bir isi olan biriyle evlensen o zamanda o seni ezecek
sen kesinlikle evlenme
şimdiden parayı mevzu yapıyorsun
Erkek her zaman kadından daha fazla maaş almalı ya da kazanmalı çünkü kadın hamile kaldığında erkek sap gibi ortada kalır.