1 yılAsgari ücret adı üstünde devletin bizim gibi insanlara tanımış olduğu en düşük maaş önemli bir durum var ki Türkiye'de yaşıyoruz Yurt dışında asgari ücretli birisi kısa bir zamanla ev alabilir, araba alabilir, tatile gidebilir, sevgilisi ve ya eşiyle güzel mekanlara gidebilir, güzel bir hayat yaşayabilir, çocuklarının geleceğine faydalı olabilir olaya ekonomik açıdan bakarsak eğer. Türkiye'de de bunları yapabilirsin ama hem vaktin hem de yaşam enerjin yetmez Türkiye' de yaşıyorsun ve bunu kabul etmen gerekiyor ister asgari ücretli olsun ister doktor benim için önemli olan karakterdir. Ben şahsen asgari ücretin bir tık üstünü alan bir çalışanım 40-50 bin TL alan biri ile zor olurdu çünkü senin gibi çok insan düşünüyor ve benim gibi insanlardan uzak duruyorlar. Erkeğin maaşı yüksek olmalı ve ya erkek adam yüksek bir maaş almalı diye bir kural var mı her insan aynı şartlarda büyümüyor kimisi küçük yaşlarda iş hayatına giriyor ve okuyamıyor. Ama bu konuda sana maalesef katılmıyorum. Senin kararın seni ilgilendirir gidip kendi denginle yaşamak iyi geliyorsa onunla ol sadece bana mantıklı gelmiyor insanların birbirlerini para gibi görmesi, maddi savaşlar vermesi çok üzücü. Birlik beraberlik diye bir şey var bu evlendiğin de memurun size söylediği bir şey. İnsanlar birlikte güçlü olur bir asgari ücretli birisinin eşinin mutlu olması için imkansızları başardığına şahit oldum. Asgari ücretli birisi de seninle güzel ve mutlu bir hayat yaşayabilir bu ihtimali hiç düşündün mü? (Türkiye şartları kötü olmasaydı kimse böyle düşünemezdi ama maalesef ya bunu kabul edicez ya da bu ülkeden gidicez)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılEvleneceğin insandaki maddi beklentini anlıyorum yani olabilir nihayetinde kendi tercihindir ve söylediğin tüm erkekler için geçerli olmasa da maaş meselesini sorun eden erkekler de var doğru ama son güncellemendeki yazdığın biraz komik duruyor. Yani tatile gittiğimizde parası yetmez gelemezse dediğine göre sen herkes kendi parasıyla yaşasın, kimse kimsenin parasına dokunmasın yani aile bütçesi olmasın mantığındasın sanırım yani eğer kastettiğin buysa bence durumda eş değil de kendine ev arkadaşı falan bul çünkü sen 60 eşin 500 bin de kazansa bir evde kazanılan para ortaktır yani benim param senin paran meselesi yapan insanların uzun süre evli kalması zaten mümkün değil.
00 Yorumla
1 yılKadın doğası gereği erkeğini kendinden üst statüde görmek istediği için bu dediğin normal bunda büyütecek bir şey yok. Kadınların erkek konusunda doyuma ulasması için minimum miktarda erkek statü olarak da kazanç olarak da azıcık da olsa üstün olacak, kadın doğası bunu gerektiriyor. Valla kadın kendisiyle denk erkek bile istemez değil düşük olanı yani. Neyse dediğin şey kınanacak tepki gösterilecek bir şey değil, tamamen kadın doğası, dürtüsü. He bi erkek ayda 5 milyon dolar da kazansa para kazanmayan veya asgari ücret kazanan kızı görüp aşık olup evlenir o konuda şüphe yok erkek doğası da böyle. İki cins tamamen birbirinden farklı.
01 Yorumla
Soran1 yılAnlatamadığım nokta da bu linçliyorlar ya tamamen komik. Ben demedim milyarder olsun yalıda yaşayalım vs. Ben yanımda her anlamda güçlü erkek isterim. Bir ortama girincd kadına bak adama bak demesinler mesela. Takma falan diyen olur kesin takılıyor insanız böyle bir durumda ben takmasam da eşimin zoruna gider bende eşimin böyle duruma girmesini istemem
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de kendi ayarımda veya benden bir tık üst birini istiyorum aynı senin gibi ama piyasada böyle biri yok sanki. Karşıma çıkanlar hep benim yaşam kalitemden daha düşük seviyede insanlar oldu. Ya da ben mi yanlış ortamları seçiyorum da ondan yaşam kalitemin altında insanlara denk geliyorum bilmiyorum. Yorumları okumadım ama güncellemelerinden anladığım kadarıyla sanırım seni haksız bulanlar olmuş. Sen o önemli olan aşk, aşk olduktan sonra soğan ekmek yenir diyenlere bakma. Gayet haklısın bunları istemekle.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
154Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Bana göre uzak durulması gereken insan tiplerinden birisiniz...
Diploma, meslek, kişiye kişilik ve karakter insanlık kazandırmaz!100 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u 1 yılbüyütmüyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYorumlari okumadim ama normal bir istek. Zaten bir devlet memuruyla evlensen hemen hemen ayni kazanacaksaniz. Memur maaslari asagi yukari 1-3 bin lira falan oynar. Tecrubeye, kideme gore vs. Boyle ek ders, nobet, doner sermaye gibi mesleklerde bulunan ek odemelerle de kazanc artiyor. Yanlis bilmiyorsam duz memur olanlarin bir tek maasi ve ek geliri yok. Onun disinda tum saglik personelleri nobet, doner sermaye aliyor. Doktorlar falan hasta basina da aliyor. Ogretmenler ek ders, sinav ucreti, kurs, uzman/basogretmen, ozel ders gibi seylerden ek kazanci oluyor. Muhendislerin maasi zaten iyi galiba. Yani devletten para alanlar senin kazandigin kadar kazaniyor zaten. O tarz biriyle evlenirsen cok altinda kalmaz.
Ama yok daha yuksek istiyorum diyorsan o da doktor, avukat, dis hekimi vs olur yani. Onlara denk gelmen evlenmende nasip.
Bende erkegin kadinin statu olarakta kazanc olarakta asagi kalmamasi taraftariyim. Kendinden dusuk olup evliligi yurumeyen cevremde ciftler biliyorum. Kadin ogretmen, esi satis danismaniydi yurumedi. Yine kadin ogretmen adam duz memurdu. Tam bilmiyorum ama kadin sinif ogretmeniydi ek ders kazanci falan garantiydi. Nobet falan dahil sanirim bir 10 bin kadar fazla kazaniyordu.
Birinde de kadin doktor, kocasi eczaciydi yine yurumedi. Kadin meslegi geregi cok evde olamiyordu. Adam biraz daha esnekti vs. Bir de adam daha esnek olsa da ev isleri, yemek, cocuk sorumlulugunu da almayinca sıkıntı oldu diye biliyorum.
Bir diger tanidigim akraba ciftte kadin docent doktordu üniversitede. Adam atanamamis resim ogretmeniydi. Ozel bir sanat merkezinde resim ogretmenligi yapip kursu veriyordu. Bunlarda yurumedi.
Eskiden onemli degil vs derdim ama cevremde de bu kadar yaygin olunca kadinin statu ve kazanc olarak yuksek oldugu iliskiler pek gitmiyor bencede. Eskiden bende ne olacak falan diyordum da ya dengeli olacak. Iste ogretmen ogretmen, memur memur, doktor doktor gibi. Ya da erkek yuksek olacak. Bizim ulkede bu daha makul gozukuyor.
Erkekler calismaktan baska sorumluluk almadiklari icin bu işi de tam yapmayinca cok goze batiyor.
Yurtdisinda mesela bu durumlar cok yok ama onlarda erkek hayati paylasabiliyor. Yemektir, ev isleridir, cocuk bakimidir vs yapiyorlar. Bizde kadin hangi konumda da olsa gelip bir de evde hizmet edip, tum isleri mecbur devraliyor.
yabancilarda erkeklerde calismak oara kazanmak disinda islere dahil olunca hani kadin fazla kazaniyorsa bile dengeleniyor. Adamda diger isleri hallediyor cunku. Ama bizde erkeklerimiz bu sorumluluklari pek almadiklarindan kadinin kazanci ve statusu yuksek olunca her sey kadindaymis gibi oluyor. Evi daha cok para kazanarak gecindiren kadin, toplumda sayilan bir statude olan kadin, eve gelince evin hanimi olan isleri yapan kadin, cocuklarin bakimini saglayan kadin.
E bu sefer erkege donuyorsun bu adam ne işe yariyor demekten kendini alamiyorsun. Bu adamin bu iliskide, evlilikte kendini gosterdigi sey ne, varligi nerede belli oluyor diye bakip duruyorsun.
20 YorumlaHayır büyütmüyorsun.
Mevzuyu çok da güzel analiz etmişsin. Evet çoğu kişi pembe gözlükleri takınca veya dizi ve filmlerdeki hikayeleri izleyince bunun gerçek olduğunu düşünüyor ama değil. Onlar sadece senaryo ne talep ediliyorsa o.
Gerçekte durum tam da desiğin gibi oluyor ve sonra mutsuz ilişkiler, evlilikler ortaya çıkıyor.
Tabi burada karakterler önemli. Sen bunu isterken daha azı seni memnun etmeyecek. O daha az alıyorken bunu o şekilde hissetmeyebilir ama bunu hissetmeyecek erkek çok az. Olsa bile dediğin gibi senin için albenisi olmayacak.
O yüzden seni etkileyen, hayran olduğun, istediğin gibi yaşayabileceğin birisi senin için daha iyi.
30 YorumlaYok be. Parayla adam olunsa eyvallah yüksek maaşlı adam bul derim ama emin ol kalbinin sahibi karşına çıktığı zaman maaş falan gözün görmeyecek. Ama tabi ayakları yere sağlam basan bir aram bul işsiz güçsüz olmasın ama miktara takılma.
70 YorumlaŞunu anlamadım, tatil parasını ayrı ayrı mı ödeyeceksiniz. Evlilik de hesapları ayırıp harcama yaparsanız bu işin sonu gelmez. Gelecekte ne olacağı hiç belli olmaz. Evliliği iki kişinin maddi manevi bütünleşmesi olarak görmelisiniz. 18 yıllık evliyiz. Eşim de bende özel sektörde müdür pozisyonundayız ve kazançlarımız çok şükür yerinde. 18 yıldır eşim benden hep daha yüksek maaş aldı ama bir kez bile bunun ezikliğini hissetmedim. Her ay başı kazançlarımızı ortak hesaba aktarıp değerlendirme yaparız. 1 kez bile senin paran benim param demedik. Hep paramız dedik ve bereketli oldu çok şükür.
30 Yorumla
1 yılsorunu şimdi gördüm ve şunu söyliyim sana inanki her şey para değil varlığıda yokluğuda gören biri olarak paranın çok olması seni mutlu etmiyor nasıl güzel bir fistanı aslında güzel yapan onu taşıyansa insanı insan yapanda cebi değil vicdanı merhameti ve insanlığıdır evlenirsin çocuğun olur işi bırakırsın 0 parayla belki senelerce çalışmazsın adam sana ve çocuğa bakar ya da adam bi kaza geçirir Allah korusun sen bakarsın hayat müşterek sonuçta ama sen bunu sorun edersen adamada yansır oda sorun eder :)
10 YorumlaBizde erkek ya da kadının gelirine ilişkilerde çok bakılmıyor. Toplumla alakalı bişey bence bu. Ama istemekde haklısın tabiki. Tr de yaşasam bende mutlaka okumuş çalışan bir eş isterdim. Ama bizim burada çok fazla sorun olmuyor. Çünkü erkek ya da kadın istediğine istediği gelirde her zaman ulaşması çok basit. 1800 euro maaş alan adamın doktor eşi var mesela çevremde. Bir ortama girince kimse mesleğinde geliriyle yargılamıyor. her şey toplumdaki bireylerin neyi, ne için kıyasladığına bağlı...
10 YorumlaDediğin şey de karakter önemli. Maddi duruma bakarak evlenmek mutsuzluğa davettir. Bu konularda sen ben çok kazanıyorum muhabbetini yapmazsan düşündüğün kişi karakter sahibi olgun edepli saygılı ve anlayışlıysa öyle bir sorun çıkmaz. Evlilik de anlayış saygı sorumluluk ve birbirinize olan güven vs sevgiden geçer. Mesleğe göre , gelire göre makama göre tercih olursa bir kadından işittiğim şey olur. Her şeyimiz var ama ben kadınlığımı unuttum demişti bir hanımefendi. İşte dediğim gibi önemli olan karakter. Yoksa iyi gelirli ama aldatan veya kadın ruhundan anlamayan size ilgi göstermeyen anlayış göstermeyen düşncesinşzi fikrinizi almayan biri ile de bir ömür geçmez.
11 Yorumla
1 yılBöyle düşünen bir insansan eğer gerçekten sen kimseyle evlenme ve o adamin da hayatını karartma lütfen. İlişkide maddiyattan önce birçok değerler var. Sen resmen yüksek maaşı ezmek altında ezilen bir güç olaeak görüyorsun. Ve sen benden daha çok kazanan birini istiyorum diyerek latinda ezilmeye razı geliyosun. Ne kadar saçma bir düşünce. Senin maaşın yüksek olabilir ama bu seni üstün tabaka yapmaz. Emin ol şu devirde 60 bin kazanan biri ile 25 bin kazanan kişi arasında büyük fark yokm tek fark kira odeyebilme kapasitenin oluşu. Ben 60 bin kazanıyorum diyerek kendini fazla üstün goruyosan yaniliyosun. Ve bu da seni duygusuz para avcısı çıkarcı biri oldugunu gösteriyor. Ne istediğini bilen samimi ve aklı başında bir kişi maaşlaribyaristirip sidik yarisina girmez emin ol. Bunu yapan insan en az senin düşünce tarzım kadar assagilik bir insandır.
01 Yorumla- 1 yıl
60 üstü kazanıyor diye evleneceğin herhangi biriyle mutlu olamazssan o zaman anlarsın paradan önce ilişkide bir ton şeylerin ihtiyacını. Belki senin kazandigin maaşın 10 kat fazlasını kazanma biriyle hayat kurarsın ve güzel bir ilişkiniz olur. Bu sırf parası fazla diye değil aranızda gerçekten samimi bir duygu olduğu içindir. Bunun tek sebebi budur. Burada maaşının değeri değil duygunun yoğunluğu kafa yapısının bir olduğunla yola çıkmaktır. Eğer mutlu olamiyacaksam o ilişkide duygu yoğunluğu yoksa isterse 200 bin alsın o evlilik yürümez. Yuruse bile mutlu bir hayatın olmaz. Sevgi parayla olculebilecek şeyler değildir.
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. yani haklı olabilirsin kendince ama şöyle bir durum var adam senden daha fazla para kazandığında tatil veya benzer harcamalar olduğunda herkes kendi harcamasını mı ödeyecek yani sen böylemi düşünüyorsun yoksa erkek seni tatile götürecek seviyede mi olmalı o kısmı önemli tam olarak dert ettiğin şeyi anlamak lazım neyi önemsiyorsun yani yoksa ilerisi için senin paran benim param olmaz olmamalı bence bugün sen yüksek kazanırsın yarın adam senden yüksek kazanır veya tam tersi olur ilginç geldi aslında bu düşüncen
00 YorumlaBirde şu açıdan düşünün ; siz asgari maaşlı bir çalışansınız, eşiniz (kocanız) ise çok zengin, ama huylarınızın karakterlerinizin kafa yapılarınızın çok farklı olduğunu gördünüz ve anlaşamıyorsunuz, mutsuzsunuz, yani burdan ne anlam çıkıyor ; anlaşıp uyuşup mutlu olmanız için kocanızın maddi durumunun sizden daha iyi olmasının bir önemi yok, para amaç değildir, sadece araçtır, o nedenle bir erkeği kendinize layık görebilmek için sadece ve en başta maddi durumunu çok iyi olmasını beklemeyin, böyle düşünmeyin, para geçim için tabiki şart ama herkes memur veya doktor mührndis kadar kazanmayabilir, asgari ve asgarinin biraz üzerinde kazanabilir ama doğru düzgün insandır, belkide çok mutlu olacağınız bir insandır, böyle düşünmenizi öneririm.
00 Yorumla
1 yılÇevrenizi değiştirmek için çaba harcarsanız veya gözünüzü biraz açık tutarsanız, elde etmek istediğiniz maddi gelire sahip uyumlu kişiye ulaşmanızın çok kolay olduğunu göreceksinizdir. Yani evet büyütüyorsunuz bu durumdan şikayetçi olacak bir şey yok sizi beğenen insanlar tabi ki size yaklaşmak için saygılı oldukları sürece adım atma hakkına sahipler bu doğanın bir kanunu. Fakat seçici olmak istiyorsanız bunu rahatlıkla yapabilirsiniz. Sosyal yönünüzün maddi durumunuz kadar iyi olması gerektiğini unutmayın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılİliskilerde maddiyat ve statü her zaman denk olmalı, ne erkek kızdan fazla kazanmalı ne kız erkekten fazla nedenini de söyleyeyim; eğer bir erkek sizden ‘’çok fazla’’ kazanırsa sizi ezmeye ve küçümsemeye çalışır. En ufak bir tartışmada parasıyla üste çıkar. Bir kız sizden ‘’ çok fazla’’ kazanırsa o kişiye asla ayak uyduramazsınız. Gittiğiniz mekanlar + arkadaşlarınız bile birbirine denk olamaz. Kızın gitmek istediği yerler sizin bütçeyi aşar, hesabı her seferinde kızın ödemesi hem mantıksız olur hem de erkeğin gururunu incitir. Tatil, gezme kısmını hiç söylemeye gerek dahi duymuyorum.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılSıkıntı yok kanks. Aşağı yukarı eşit kazanıyoruz ama ben de asgari ücret yerine askeri ücret yazacak birisiyle birlikte olmak istemiyorum :D Bulursun gönlüne göre birilerini. Ama kriterin maddi olduğu sürece mutluluğu yakalaman da zor...
134 Yorumla
Soran1 yılKriter maddi değil evlendikten sonra ego savaşına girecek biriyle birlikte olmak kimse istemez
- 1 yıl
Bu biraz bizim Türklerde geçerli boş bir ataerkillik. Partnerlerden herhangi birisinin fazla alması sorun dğeil. Ama kadınlar kendileri fazla kazanınca egolanıyorlar. Bu mantıkta insanlar için kadınların çalışmamasını isteyen erkekler haklıdır.
Soran1 yılİşte benimde karşıma çıkan erkekler ben çalışmayayım evde oturayım sen çalış diyen erkekler😂 adamla tatile gitmek istesem param yok dese sen evde dur ben gideyim mi diyecem? Erkekler böyle şeyleri takar sorun haline getirir.
- 1 yıl
Hmmmmm, anladım. Ama burada sorun erkeğin senden daha az kazanması değil ki, karşına çıkan erkeklerin kompleksi tipler olması. Zaten istediğin gibi bir para dengesi olsa da o erkek başka şeyleri kompleks yapar. Bu tarz erkeklerle ilişki kurmamak daha iyi :D Sorun bu şekilde yalnış anlaşılıyor fakat tamamiyle makul sebeplerle bir arayıştasın gibi görünüyor. Umarım karşına gönlünce birileri çıkar :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hepsini geçtim de şu tatil konusunun anlamadım. Evliyken tatile gidildiğinde herkes kendi parasını mı ödeyecek? Evlilik böyle bir şey değil. Adamın parası yoksa, yetmiyorsa kadın karşılayabilir ya da maaşın yatınca gidelim denilir. Senin paran yok gelme, evde kal denmez. Bu şekilde evlilik yürümez. Kendi dengini istiyor olabilirsin bu herkesin hakkıdır. Ama her erkek eşinden düşük alıyor diye ego savaşına girmez. Bunu sadece kadını aşağı gören erkekler yapar.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGeliri cok iyi biriyim ama dediklerin cok sacma buluyorum. Bunu bu sekilde olmasini saglayan baban degil annen. Annendeki sacma kekoluk sanada gecmis. Kendini bilen, kulturlu, sahiden duzgun egitim almis, medeni biri ne annenin davranisini ne de senin davranisini sergilemez. Ha bilindik uni mezunu olup sadece kazandigi oara ile kendini tanimlayabilen biri ile zaten gecmez bir omur. Suyum buyum diyorsun ama aile olmayi bile becerememissiniz. Aile en kucuk halk birimidir. Onu bile basaramamis ve birlikte olmayi becerememissiniz. Acinasi bir durum
10 Yorumla
1 yılKonuyu çok güzel analiz etmissin mesela bende memurum ek ödemeler falan 70 75 alıyorum ama karşımdaki kişi ister çalışsın ister çalışmasın maaşına bakmam sonuçta benim kazancım ikimizinde kazancı ilişkide kasa ortak olmalıdır hesabındayım ben sonuçta senin aldığın maaş onun aldığı maaş toplanıp ne hsrcayacaksan oradan harcamalısın diye düşünüyorum Dediğin gibi senden düşük alan bir erkek olursa yediremez kendine eğitim bence önemli anlaşabilmek için inşallah iyi bir insan bulursun
26 Yorumla
Soran1 yılKadın için zaten sorun yok dedim. Erkekler zaten sahiplenme içgüdüsü yüksek varlıklar. Ama kadın erkeği aynı şekilde sahiplense dünya tersine döner. Kadın cinayetleri oluyor dönsünler cidden bir baksınlar hepsi şiddetli geçimsizlik nedeni de çoğu maddiyattır.
- 1 yıl
Evet zaten öyle anlıyorum seni bir kadın olarak düşündüğün gayet mantıklı hangi ilde görev yapıyorsun
Soran1 yılOrdu
- 1 yıl
Anladım sizin oralar sıkıntılı ozaman kendi işyerinden birilerini bulmayı dene güzelsen eğer
Soran1 yılNiye sıkıntılı
- 1 yıl
Neyse boş ver
1 yılust değil de en azindan denk olmali. sen 60 65 kazanıyorssn erkekte en asa 50 civari almali. yoksa 60 65 in ussu ya doktor ya subay ya da matrmatik ogretmeni maasi oluyo. iyi mühendisler bi 100 k civari ve ussu kazaniyo. onun harici sanayi vs de is yapanlar gelir. zaten bunlar erkeklerin %30 undan daha azinligidir
16 Yorumla
Soran1 yılYanımda eşime kadına bak erkeğe bak bu bunı neden almiş demesinler okey
- 1 yıl
aldiysa vardir kerameti. asgari kazanan birisiyle zaten erkekler bile evlenmiyo. anca cok guzel ve gencse buna takilmiyoz. aci gerçeklerde bugün. turkiyede evlilik isleri cok fazla maddiyata bakiyo. asil sorun 50 bin kazanmayan erkeğin kari kiz pesinde kosmayi dusunmesinde. senin boyle buyuk bir sorunun varken hala nasil kari kiz pesinde olabiliyon...
- 1 yıl
Evlenen erkekler var.
- 1 yıl
adamlar dertten 30 yaşındayken 40 gosteriyolar. asgariyle evlenmek kadar buyuk aptallik yok. ailene bakicaksin diye de isten cikip daha iyisini bulamiyorsun. o döngüde sürünüp gidiyorsun
- 1 yıl
Evlilik saçma
- 1 yıl
zaten su an oyle. yasal haklar ve evlenmeden yasamak turk kulturune ters diye evleniyolar. yoksa toplum baski yapip yargiliyo
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yıl"Tatile gidecek olsak adam parası yoksa gelemeyecek"
Sen hayat arkadaşı aramıyorsun ki? Eşin senden çok kazansa seni evde bırakıp mı gidecek? Annem babamın hep 2 3 katını kazandı, hiç ezdiğini bilmem maaş muhabbeti yaptığını bilmem. İnsan ailesinden ne görse onu yapıyor demek ki ama sen parayı pulu boş ver öncelikle sevmek nedir aile olmak nedir falan onlara odaklan para hallolur. Bir de çok böbürlenmemek gerek, 1 ay sonra bile o maaşı alabileceğinin garantisi yok20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılSen böyle düşünüyorsan ve bunu uygun gördüysen kimsenin hiçbir şey demeye hakkı yok. Dediğin gibi erkeklerde bu konuda bir ego oluyor.
İleride evlensen ve çocukların olsa ya da herhangi bir sebepten ötürü işi bırakmış olsan eşin tek maaşıyla evi geçindirebilecek mi? Bunlarında düşünmek lazım02 Yorumla
Soran1 yılİşte düşünüyorum da insanlara baksana herkes profesör olmuş😂
- 1 yıl
Herkes kendi hayatına baksın sjsks
1 yılBence en çok kendine samimi olmasın. Ortalama evine tek başına giren para 60 bin. Sen çalışmıyor olsaydın erkek bu kadar para almış olsaydı o para ile geçinilirdi. Geçim sıkıntısı yaşamazdı sıkıntı yaşayacağı şey, sosyali özgürlük alanında zorluk çekerdi. Dolayısı ile ortalama 65 bin maaaş alırken 25 bin de erkek aldığın da 90bin tl eve giren para sen gelip geçim sıkıntısından bahsediyorsun. Samimi değilsin. Deki benim ihtiyaçlarımı sosyal özgürlük alanlarımı alışverişlerimi karşılayacak biri olsun de geçimim konfor alanım kısıtlı olsun böyle yaşamak istemiyorum, egom bunu kaldırmaz de.
06 Yorumla
Soran1 yılEgo değil olayyyyy hala geri kafalı düşünüyorsunuz. Çocuk olduğunda ben her türlü imkanı sunarken adamda kendi imkanını sunacak ve yetersiz hissedecek samimi olmadığım nokta yok. Psikoloji kitaplarına bile konı olmuş erkekler kadının yanında kapı gibi durmak ister duramadığında da üzülür evlilik bozulur. Bu bir gerçektir gerçeklerden kaçmayın. Hadi evliliği de boş ver sevgililik döneminde bana yetemiyor diye ego savaşına girecek. Seven bir adam hadi senin paran var ben sana harcamam demez demiyor da
- 1 yıl
Bahsettiğiniz ‘psikoloji kitaplarına konu olmuş erkeklerin’ egolarını merkeze alarak tüm erkekleri tek bir kalıba koyuyorsunuz, ancak burada asıl sorulması gereken şu: Maddi konforunuzu tehdit edecek bir ilişki yaşamaktan mı korkuyorsunuz, yoksa bu düşüncelerinizin temelinde kendi güven eksikliğiniz mi var? Çünkü gerçekten güçlü ve kendinden emin bir birey, karşı tarafın maddi durumunu kendi değerine tehdit olarak görmez ve bu kadar ‘ego savaşı’ odaklı düşüncelere saplanıp kalmaz.
Evlilikte eşitlik, yalnızca maaş bordrosuyla değil, sevgi, anlayış ve saygıyla sağlanır. Eğer bir erkeğin sizinle ‘yetişemeyeceğini’ veya ‘yetersiz hissedeceğini’ düşünüyorsanız, burada yalnızca karşı tarafı küçümsemekle kalmıyor, aynı zamanda bu tarz bir ilişkiyi yönetemeyeceğiniz korkusuyla kendi duygusal olgunluğunuzu sorgulatıyorsunuz.
Asıl mesele şu: İnsanları maddi düzeylerine göre yargılamak, sizin kendi özgüven eksikliğinizi ve kontrol ihtiyacınızı maskelemek için kullandığınız bir yöntem olabilir mi? Çünkü bir ilişkiyi ‘kimin ne kadar kazandığı’ üzerinden kurgulamak, derin bir sevgi ve uyum arayışından ziyade yüzeysel bir güvenlik arzusuna işaret eder.
Gerçek bir sevgi dolu ilişkide, sevdiğiniz insanın kazandığı miktar değil, birbirinize kattığınız değer önemlidir. Eğer bu kadar ekonomik denklik arıyorsanız, sorunun karşınızdaki insanlarda değil, sizin kendi hayata ve ilişkilere dair ön kabullerinizde olduğunu düşünebilirsiniz. Siz bu ön yargılarınızla kendinizi sınırlarken, hayat size gerçekten uyum sağlayabilecek birini sunmayı denese bile, onu fark etmeden kaybediyor olabilirsiniz. Unutmayın ki ülkeden dolayı insanlara verilmeyen hakkın cenemesini kişi çekerken düşene de bir tekmeyi vurmayı tercih etmekte ne kadar haklıdır düşünmek gerekir. Sadece ekonomik eşitliğini düşünürken hayatı devam ettiren şeyler ne sevgi nede maddidir. Düşünsene ekonomik eşitliği sana sağlamış biraz da seven biri var. Ama diğer yandan eksi yanları şiddet eğilimi olsa ya da baskı kısıtlama olsa
Soran1 yılBaskı ve kısıtlama yapan insanı fark ettiğim anda hayatından çıkarım dünyanın en iyi maddiyatına sahip adamı dahi olsa 😂 kafa yormayın boşverin paranın köpeği değilim
- 1 yıl
Evlendikten sonra çocuğun olduktan sonra çıkartsan ne olur ki
Soran1 yılEvlenmeden önce anlaşılır ki zaten 6 aylık çıktığım biriyle evlenmeyeceğime göre
- 1 yıl
Erkek tek başına evi gecindirecek kadar kazanmazsa hamilelik ve doğumda nasıl olacak ki
Kendince haklısın ama senle eşit maaşı ya da yüksek maasli birini bulmak için ya kendi mesleğinden birini ya da daha üst standartlarda olanların takıldığı yerlerde yakılman gerekiyor ki öyle birini bulasın kii öyle kişiler de genelde ciddi ilişki düşünmeyen güzel kardeşim tayfa oluyor yani nereden baksan zarardasin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Güncellemelerinden gördüğüm kadarıyla ilişkilere sağlıklı bir bakış açın yok. Maddiyat odaklısın. Hiçbir erkekten şu ana kadar şunu duymadım; “tatile gitmek istedim, onun parası yoksa o gelemeyecek”. Zaten eşiyle birlikte gidemeyecekse bir erkek tatili düşünmez bile. Evlenip ‘bir’ olamayacaksan evlenmenin bir anlamı yok. Maddiyat önemli ama maddiyat odaklı bir evlilik anlamsız
10 Yorumla
1 yılİstediğinle evlen yahu kime ne? Nasıl mutlu olacaksan öyle yap.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı.
1 yılher kadın lafta bunları istiyorsa ben o kadar hatunla nasıl gezdim? ki dümdüz ne idüğü belirsiz açıklayamayacağı paralar kazanan dalkavuk herifin tekiyim dışardan bakınca... boş ver abla bu işleri çok dillendirme tam tersi bi elemana gönlün falan düşer çok anlamazsın uykunda.
00 Yorumla her şey kafa yapısıyla ilgili ortada sevgi ve güvene dayalı bir ilişki olduğu sürece paranın sadece araç olduğunu anlayacaksınız maddiyat elbette gerekli ama refah yaşayabiliyorsan bunu ne sen ne de o sorun etmemeli bir kaç sene öncesine kadar neye sahiptik kafanın uyuştuğu sevgi ve saygının ön planda olduğu maddiyatın önemsenmediği bir ilişkin veya eşin olması dileğiyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı.
1 yılHem erkek üstte olmalı diyorsun hem de feministler diyor ki kadınlar daha çok maaş almalı, çalışmalı, kariyer yapmalı. Bir de eşitlik yalanı adı altında üstünlük elde etmeye çalışıyorlar. Günümüzde ilişkiler bu yüzden çalışmıyor. Cinsellik ve tek gecelik ilişki dışında hiçbir şey aramayın. Bulamazsınız da zaten.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Bunu alan arkadaşa kısa bir not hayatını s... Cek 😂😂😂Erkeklerinde başına böyle şeyler gelebiliyor maalesef yani 25-30 bin alsa ayda 75-80-90 yapar 50-60 alsa bu ortamda deli eder neyin kafası bu posta Allah senin karşına senin gibi birisini çıkarsın diyerek veda ediyorum kardeş 😂
00 Yorumla
1 yılbu devirde bunları düşünmen çok normal maaş olarak gayet iyi bir maaş aliyorsun ortalaminin ustunde hatta, senden daha üst maaş alan birine denk gelmek biraz zor gibi de görünüyor ama belli de olmaz belki sağlıkçı bir es bulabilirsin ya da daha üst bir meslek kader kismet isleri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHahahah ne diyorsun sen yahu. Hadi anlıyorum senden bir tık daha iyi kazan erkeği istemeni. Oda güçlu gormek istediginden koçanı. . Ancak tatile gittiğinde adam gelemiyecek uzulucek dediğinde senin ne kadar da bir erkeğin karşısına çıkmamasi gereken o tip insanlardan olduğunu anladım.
13 Yorumla- 1 yıl
Süper yorum eline saglık.
Cevap sahibi1 yıl@KptMehmet78 Bu bazı kadınlara sinir oluyorum ben. Kadının niyeti bozuk evlilikte kadının derdi kicasiyla olmak degi ki lafa bak parası yok tatile gelemez uzülur diyor sen nesin götür kocani buna ne denir ne derler böyle insanlara bulamıyorum bile
- 1 yıl
Kisa bir sure once benimde basima geldi yeni tanistigim biri ile.
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gel şu konuda anlaşalım, asgari ücret. Askeri nedir. Kimden öğreniyorsun bu kelimeleri kuzumm, Mehmet abi duymasın 🤣
Mehmeti tanıyorsundur herhalde
35 Yorumla
Soran1 yılAsgari ve askeriye takılan insanlara ve sana söylüyorum. Kpss den atandım ve atanmam için yüksek puan almam lazımdı min 87 dir. Gidin araştırın alanda bana kimse bunu sormuyor. Bir ikincisi ambulans çağırdığınız zaman türkçesi 0 olan ama sizin hayatınızı kurtaran birçok insan var😂 onlara da yazmayın öğren öyle gel diyin sizi bıraksın sahip çıkmasın o zaman ;)
Soran1 yılHayat sizin takıldığınız şeyler kadar küçük sorunlarla ilerlemiyor. Size çok başka şeyler demek isterdim ama kendime yakıştırmıyorum sonra ezen birisi olucam. Ne gerek var? Siz asgari yazabilen insanlarla muhattap olun o halde ;)
Seni üniversite mezunu ne yapsın aw daha asgari yazmayı bilmiyor musun, lise mezununu istemiyor musun adfgu
78 Yorumla- 1 yıl
@VuR-KaN doğru
- 1 yıl
@olalaaa__ ne alaka
1 yılEvlendiğin adamdan kendi oaranı sakınacaksan zaten hiç evlenmemen daha iyi olur. Para kazanmak, kendi ayakların üzerinde durmak güzel ama bu yüzden de kendini bi şey sanma kuzucum. Mutlu olamazsın
21 YorumlaAskeri diye bir ücret yok asgari ücret onun adı, asgari düzeyde geçinilebilecek ücret anlamına geliyor, bence paradan önce büyütmen gereken şeyler var ^^
20 Yorumla
1 yılSenin gibi para düşkünü bir kadını asla koynuma sokmam sizin gibi düşüncelerinizde sığsınız sadece para ile hayat devam ediyor diye düşünen cahil kafasın
26 Yorumla
Soran1 yılKoynuna girmek için yalvardığımı hatırlamıyorum 😂
- 1 yıl
Zaten senin gibi bir kişiden sadece bu cevap beklenirdi şaşırtmadın benim ne demek istediğimi jeton düşünce anlarsın sen tehlikeli birisin sen zevk için değilde paranın olduğu yerde kocanı aldatıcak kadar tehlikeli birisin senden anne olmaz senden bir erkeğe kadın olmaz çünkü hayatını para ile açmışsın çok yanlışsın belki güzel olabilirsin ama aklı başında bir erkek seni asla kadın yapmaz kendine keza zengin biri bile olsa seni karısı yapmaz çünkü neden senin güzelliğin günden güne erirken adamın parası günden güne artacak sana niye nikah yapsın da alsın eskiyorsun bunları düşün ona göre hareket et
Soran1 yılİşte bak o dediğim erkeklerin de senin gibi aşağılık kompleksi oluyor bkunuzda boğulun dkdkekcklw
- 1 yıl
Hahahaha tam bir para eziğisin
Soran1 yılTeşekkürler 😘
- 1 yıl
Afiyet olsun
Gizli Üye(18-24)1 yılKadın hipergamisi işte sen hastanede doktorla evlenmek istersin ve buna arzu duyarsın ama bilmezsin ki o doktor kaç tane kızı kullanmış kaç hemşirenin canını yakmıştır sen ya kendi bölümünden bir erkek bulacaksın ya da sanayici inşaatçı esnaf biri bulacaksın genelde doktordan daha fazla kazanırlar :)
016 Yorumla- 1 yıl
Kullanmış mı? D*ldo ve cüzdan olarak mı puahshahhshahsha
Cevap sahibi1 yılHayır senin gibiler genelde Or*spu gibi si*ilip atılıyor e bundan zevk alıyorsan seni öyle görmekten memnunumiyet duyarım bir gün bana da gel de arkadaşlarla sana Grup Girelim
- 1 yıl
Potansiyel tczvcü yapmamış olabilirsin ama potansiyelinin olduğu iğrenç yorumundan anlaşılıyor. Erkekler cinsellik için para vermiyor mu? O derece aciz ve zavallı değil mi senin gibiler puahaha hem d*ldo olup hem de cüzdan oluyorlar 1 taşla 2 kuş ahsjahja sklp atılıyormuş 🤣 zaten kadınlar zevk almıyordu değil mi isme bak bir de peygamber ismi zortlicam şimdi ahshahsha
Cevap sahibi1 yılİstediğin kadar zortla (senin gibilerin hüsran sonu bu)
- 1 yıl
Grupmuş bisekseksüel misin gizli gay ahsahhshahs
- 1 yıl
Zortlarım ağzına 😘 benim gibiler? Ahahahaha zavallı aptal ben evliyim
Cevap sahibi1 yılHahahshss benimkisini görsen gölgesinde rakı içersin sus lezo seni
Cevap sahibi1 yılBabasının gururu işte yazık senin kocana evliymiş bir de
- 1 yıl
Tek övündüğün şey bamyan mı ahshahhsa işediği organla övünen bir zavallı 😂
Kocama niye yazıkmış senin gibi biriyle tartıştığım için kocama yazık mı olacak 😂
Cevap sahibi1 yılHayır kocandan başkasına gözün kayıp O*ospu gibi erkek arayışında olman
- 1 yıl
Olm sen orspu lafının vücut bulmuş halisin anladık o sensin
Cevap sahibi1 yılAynen soruda basbaya kendini belli ediyor o*ospuluk kariyerinde başarılar diliyorum umarım zengin bi erkek bulup haremindeki 5’inci karısı olursun :)
- 1 yıl
Düzgün konuş edepsiz bi dava açarım donuna kadar alırım ki sonuna kadar haklı olarak burada tartışıyoruz hakaret etmeden konuşamıyorsun ben evli bir kadınım kadınlara bakış açın rahatsız etti sınırını zorlama yemin ederim ki işimi gücümü bırakıp kocamla senle uğraşırız hayırdır? Bura KS diye bir şey olmayacağını mı sanıyorsun öyleyse devam et öyle sanmaya
Cevap sahibi1 yılBana gay vibratör erkeğin kuzum diyerek hakaret eden kişi bunları bana söylüyor herneyse artık sana acı gerçeği söyledim ya bunları dikkate alıp kendini korursun ya da kafanın dikine gidip kendi hayatını süründürürsün seçim senin ve bu konu burada kapandı herkes yoluna gitsin
- 1 yıl
Sen o bahsettiğin doktor musun? Ben senin yorumuna söyledim onu sana demedim ki bunu okuyan herkes anlar zaten, gay demem ise bana seviyesizce tcvz fantezini anlatman arkadaşlarım ile sana grup yapacağım demene söyledim ile öyle dedim her türlü ceza yersin üstüne üstlük burada uyarımı ciddiye almadan hâlâ çamur atıyorsun önce uyarı gelir sonra gereken yapılır.
Cevap sahibi1 yılNe doktoru anlamadım herneyse konu kapandı dedim herkes yoluna gitsin uzatmanın manası yok yorumu silecektim silinmiyor
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tatil konusuna kadar hak veriyordum. Ama tatil için dediklerin çok bencilce...
44 Yorumla
1 yılSenin tercihin tabii büyütmüyorsun ama şu tatile gitmek isteyeceğim onun parası olmadığı için gelemeyecek demen whshhsjjhshs. Bende para var zaten benimle olacak adamdan ben sevgisini ve bağlılığını isterim maddi önemli değil benim için tabii.
10 Yorumla
1 yılher şey parayla bitseydi keşke önemli olan maddi diğil adamlık kalkıp adam sana zorbalık yaptığı zaman ozaman görecen parayı okadar para kazanıyon diğe emin ol o askeri ücret alıyor diğe ego dediğin şey karaktersiz lik yerine giriyo ego diğil ben şunu diyorum hep dayak yemek öldürülmek yerine beni seven adam olsun para ister az olsun ama bana sadık olsun
21 Yorumla- 1 yıl
👏👏
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılsenin aldığın maaşı yeri geliyor 1 günde kazanıyoruz ya da 1 günde harcıyoruz. bu parayı nasıl kazandığımı söylemiycem tabi. ama senin düşüncende olan çok kız tanıyorum ve gerçekten biz onlara tek kullanımlıl bir nesne gibi bakıyoruz haberin olsun.
12 Yorumla- 1 yıl
vurdu gol oldu
- 1 yıl
Helalll
1 yıltabii ki aşk önemli ancak para meselesi de çok önemli bir konu (askeri değil bu arada) asgari ücret alan biriyle hayat zor markete gidiyorsunuz temel ihtiyaçlar bile 2-3 bin tutuyor en az, o yüzden sizin mutlu olduğunuz ama parası da olan biri olsun, en kötü aile büyükleriniz böyle biriyle tanıştırabilir sizi benim evlenmem bu şekilde görücü tarzı olmuştu :)
20 Yorumla
1 yılbence büyütmüyorsun herkes kendine daha iyi bir hayat kurmak ister sonuçta evlilik sadece aşk değil maddi manevi bir denge kurmak önemli doğru kararlar verip huzurlu bir yaşam için çabalıyorsun bu gayet normal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. way be. benim yanda arkadasım karıyer uzmanı yardımcısı 55 alıyor. düşün adam kariyer uzmanı olcak yani. a tip kpss kadrosu. ingilizceyle girilen bi memurluk. cocuk üzüldü. soyledim simdi ona. maas adaletsizliği var memurlarda
00 YorumlaEvet haklısın. Ben de kendimden düşük maaş alan biriyle olmak istemem dürüst olmam gerekirse. Neler neler gördüm. Karısının bütün parasını aydan aya alanlar mi dersin daha neler neler. Maaş yönünden bi eksiği olmasın ki benim maaşıma da gözü kaymasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Asgari ücretli istemiyorsan kendine zengin koca bul bu yaygara niye
böyle bir mesleği icra edipte paranın hesabını yapmak garip :D
30 Yorumla
1 yılBüyütme, askeri yerine asgari yaz. Daha iyisi bulur seni.
31 Yorumla
Soran1 yılTamam bidahakine yazarım bulursa söylerim 😂
Gizli Üye(30-35)1 yılbizim için en güzel örnek Muhammed peygamber ve hatice annemiz. koca fakirken kadin zengindi. hatice annemiz nasil davrandığını oku öğren istersen. birsuru kitap var. isine gelmiyorsa o ayrı sen bilrisn
11 Yorumla- 1 yıl
Arada 15 yaş fark vardı denge vardı.
Evet maalesef.
Ben aşktan ve sevgiden yanayım karnım doysun güzel huzurlu vakit geçireyim kafasında biriyim.
Yanımdaki kişiyle mutlu olayım yeter kafa dengimiz uysun kaba olmayan insan küçük görmeyen biriyle birlikte olmak isterim.
Karın doyurmak lüks değil bunu yarım ekmek peynirlede doyurabiliriz10 Yorumla
1 yılSen önce asgari ücret yazmayı öğren iki sene okuyanları havadan memur yaparsanız böyle tepemize çıkarlar işte 😂
22 Yorumla- 1 yıl
Ayrıca ailenden görmemissin karşıdan istiyorsun senin maaş harici neyin var benim ailemin maddi durumu birden fazla evimiz arabalarimiz var eski sevgilimin ne evi ne arabası vardı farkettigim ailesi fakir olan kızlar daha çok maddiyata bakıyor
Soran1 yılDedim ya annem memurdu babamla arasında fark vardı. Ailemden görmediğimi nerden çıkardın😂 maaşın harici neyin var demişsin ya kendi emeğimle aldığım başardığım maaşım var işte daha neyim olsun😂 24 yaşında ailemin eline bakabilirdim. Olaya farklı açılardan bakın bence hayat bu değil. Ailemden böyle bir şey evet gördüm ama eşitsizlik gördüm maddiyatsızlık değil doğru okuyun
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. egoyu sen yapıyormuşsun gibi geldi soruyu okuyunca evlenme o zaman o dediğin kişilerle çok basit sorununun çözümü
10 Yorumla
1 yılNe yani? "O gelemicek ve üzülecek" derken? Bireysel takılmayı mı tercih ediyorsun? O zaman birey olarak kal, aile değil. Küçümsediğiniz hayatlara muhtaç kalmanız dileğiyle.
00 Yorumla
1 yılBüyütmüyorsun ama maddi olarak bir tık yüksek olan da dediğini yapan , evi temizleyen , yemek yapan, göğüsleri büyük birini ister yani karşılıklı hayat.
00 Yorumla
1 yılAslında haklısınız para çok önemli insanların kıblesi para olmuş. Allahla. Parayı insanlara sunsaniz. herkes. Para seçer ama ülkeni yüzde sekseni fakir zenginlerde bir kadınla. yetinmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Bulabiliyorsan, neden olmasın!
Bazen kadınlar çok fazla abartıyor olayı vede kendilerini büyütüyorlar.
Bu kafa ilede zaten bir evliligi yürütemezler00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılhaklısın denk olmak lazım, hem maaş olarak hem okul olarak ama bir asgari ücretli çıkıp kalbini de fethedebilir yani. maaşa göre değil karaktere göre değerlendir bence
010 Yorumla- 1 yıl
Asgari ücretli kalbini fethedecek ondan sonra kadının hevesi geçince de basacak tekmeyi siz erkekleri saf mı zannediyorsunuz? Ben asgari ücretli olsam yüksek maaş alan kadınla kalıcı bir hayata adim atmam
- 1 yıl
kriterlerine göre hareket etsin zaten ama iyi ve asgari ücret alan biri çıkarsa karşısına deneyebilir. siz aşkı sevgiyi ne sanıyorsunuz acaba, niye tekmeyi koysun? sevgili olmak tercih meselesi allahım ya
- 1 yıl
Ya bırak siz oyuncak arıyorsunuz asıl hedefinize ulaşana kadar asgari ücretliyle gönül eğlendirecek kendine baglayacak hevesi kaçınca basacak tekmeyi hadi be ordan :) bekar kalırım daha iyi
- 1 yıl
tanışmış mıydık? asgari ücret mi alıyorsun anlamadım ki
- 1 yıl
Asgari ücret alıp almamam bir şey ifade etmiyor, sırf daha fazla maaş alıyor diye bir kadının küstahça görgüsüzce egolarına kendimizi teslim etmeyeceğiz. Senle de bi alakası yok toplumsal genel konuşuyorum.
- 1 yıl
benimle alakası olmasa bile sadece bir kız üzerinden yorum yapıyorsun, bu gidişle evet bekar kalabilirsin
- 1 yıl
Sen istediğini de :) kadına güvenip kadına iş bırakan erkekten bir cacık olmaz yarıyolda kalır o erkek
- 1 yıl
sen o yola bile çıkamayacaksın belli oldu
- 1 yıl
İşte bu kadarlıksınız çapınız bu karşınızdakiyle oturaklı bir diyalog kurmak gibi yetenekleriniz yok ben nasıl olsa dişiyim bana çok erkek var diyerek laubali takılan sizin gibi kadınların kaliteli bir erkeği elde etme şansı yok sizin gibiler çerez tabağından arta kalanlarla yetinecek :)
- 1 yıl
oturaklı diyalog mu seninki peki? yani bu dediklerimden bunları anlaman çok üzücü büyük bir sorun var o akılda. senin gibi kaba narsisti kim ne yapsın he? çerez tabağındaki leblebi gibisin ama söyleyeyim 👏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılHaklısın bu arada. Böyle durumlarda erkek komplekse giriyor ve yetersizlik hissediyor. Eşit ya da erkeğin bir tık üstü olması lazım kesinlikle. Kimse linçlemesin. Olması gereken bu zaten
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı. Herkes aldığı parayı harcıyorsa evlenmesin kimse evlilik iyi ve kötü günde bir olmaktır sen fazla ben eksik veya tersi denmez bence bugun senden az para alır belki sonra senden fazla onu kimse bilemez
00 Yorumla
1 yılBen de aynı şeyi düşünüyorum. Tıp okuyorum yolu yarıladım ve doktor olacağım. Ama maaştan ziyade b3n şu şekilde düşünüyorum. Ben buralara gelmek için çok çok çaba harcadım birçok şeyden feragat ettim. Ama evleneceğim kişinin beni anlayabilmesi için benim geçtiğim yollardan veya benzer bir yoldan geçmesi gerekiyor. Öbür türlü ne kadar seni anlamıyorum dese de yaşamadan anlayamaz. Sonuç olarak ben de doktor biriyle evlenmek isterim. Ama ileride ne olacağını bilemeyiz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. yani kendi paranla adamı davet etmeyecek misin?
ulan dünya sizin elinize geçse varyaaaa. yeminle bol bol kardeşim yering şarabı içirirsiniz bize
00 Yorumla- Devamını Gör (193)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat