Sağlık memuruyum, maddi olarak bir tık daha üstün biriyle evlenmek istiyorum. Büyütüyor muyum?

24 yaşındayım 2.5 senedir paramedik olarak çalışıyorum. Nöbetsiz maaşım 50 bin ek ödemeler yatınca 60-65 oluyor. Karşıma çıkan insanlar genelde üniversite okumamış askeri ücret ya da üstünü alan insanlar. İlerde evlensek ego savaşları olacağını düşünüyorum ve böyle insanlardan hep uzaklaşırım. Eşit değiliz çünkü erkek bana göre maddi açıdan bir tık üstte olmalı ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
1 yıl
Annem memur babam işciydi. Annem her şeyi yapar babam kısıtlı yapardı ve komplekse girerdi. Erkekler yetersizlik duygusuna gelemez. Atanana kadar para savaşı çeken bir çocuk olarak bunları istemek kötü değil
Güncellemeler
1 yıl
İkinci olarak tatile gitmek istediğimde adamın parası yoksa gelemicek ve üzülecek. Bende hadi sen evde kal ben gideyim diyemicem. Hayata biraz mantıkla bakmak gerek. Her şey aşk, sevgi soğan ekmek değil. 3 4 ay önceki ekonomiyle şu an ki Ekonomi bile aynı değilken benim bunları istemem gayet haklı
Sağlık memuruyum, maddi olarak bir tık daha üstün biriyle evlenmek istiyorum. Büyütüyor muyum?