Iliski konusunda iyi olan varsa bakabilir mi? Konustugum ve yeni tanıştığım iki kişi var sizce hangisi ile devam edeyim?

İkisiyle de bir kurs vasıtasıyla tanıştık. Biriyle 2 ay önce tanışmıştık ama son 2 hafta samimilestik. Diğeriyle kurs sınavında aynı güne denk geldik öyle tanıştık. (1.5 hafta once)

1. Nin özellikleri

• Yaşı benden küçük ama bir bölümünden mezun
  • 185 boylarında fit ve diğerine göre daha çekici geliyor ama çocuk yüzlü (ben de minyon ve küçük gösteriyorum)
  • İstanbul'da yaşıyor aynı şehirdeyiz.
  • Para konusunda tutumlu gibi geldi ama tam tanıyamadım. Cimri değildir inş.
  • Mesafe konusunda diğerine göre daha saygılı

2. nin özellikleri

• benden 1 yaş büyük
  • Çalışıyor
  • Şehir dışında yaşıyor kurs için İstanbula geldiğinde görüştük
  • Boyu 172 civari bir tık kilolumsu ama şişman değil.
  • Para konusunda daha cömert gibi geldi. Gezince bir şeyler almak istedi hep bana.
  • Mesafe konusunda ilk günden elimi tutmaya sarılmaya çalıştı.

Kafam çok karışık ya. İlişki konusunda iyi değilim sevgili yapmadim şimdi yaşım geldiği için artık olabilir doye bakıyorum ama bu sefer de isabetli karar almak istiyorum.

İlki konusunda acaba ilişki monotonlasir mi diye düşünüyorum. Ben 25 yaşındayım bir de erkekler geç olgunlaşır sonradan beni yarı yolda bırakabilir mi emin değilim.

İkincisi de ilk günden elimi tutmaya çalıştı hep. Mesafe konusunda hassasiyeti yok. Bu konuları konuşmadık ama sevgisini gösteren birisi. Konuşkan ve para harcamayı seviyor cimri değil. .

Küçük yaşlı olan geçmişi temiz gibime geliyor ama konuşmadık. Sadece çok sevgilisi olmadığını biliyorum. Diğeriyle de bu konuları konuşmadık ama ilk günden bana olan samimiyetine bakaraktan sanki geçmişi kabarık gibime geliyor.

Bir de ilki yanında ben daha söz sahibi gibiyken toplum içinde, yaşı büyük olan bana hiçbir şeyi bırakmıyor kendisi hallediyor. İkisi de değer veriyor benim fikirlerime. Ama tabi zamanla görmek gerekir.

Bu arada ilki daha çocuk gibi dursa da ayakları üstünde duran idealist biri. 16 ülke gezmiş. Yemek yapmayı da seviyor. Dogeri de yapıyor gerçi tek yaşadığı için.

Uffff yardım edinnnnnnnnnn hangisinden devam edeyim.

Iliski konusunda iyi olan varsa bakabilir mi? Konustugum ve yeni tanıştığım iki kişi var sizce hangisi ile devam edeyim?