Kısa süre içinde iki kişiyle görüştüm ve amaçları ne sizce?

Biri zabıtaydı bana yakın oturuyordu önce arkadaştık sonra benle görüşmek istediğini söyledi 1 senedir tanışıyorduk bende hep bahaneler uydurdum görüşmedim bana hep şey demeye başladı seninle konuşurken bana birseyler oljyor falan farklı anlam da işte bende bir kaç kere konuşmayı kestim dün yine yazdı Haftasonu görüşelim dedi tamam dedim akşam yine başladı düşünsene evli olsak vs diye ama bh kişi evlenme konusunda emin değil yani önce işimi gücümü yoluna koymam Kazım diyor hep ve sonra seni istiyorum diyor emin değil ve bende heryerden engelledim diğeri de ondan aşırı etkilendim tam istediğim gibi biri tip boy pos karakter her anlamda oda başlar da hep benle ilişki gibi konuştu önce sonra ne oldu ise arkadaş muhabbetine giriyordu bende defalarca engelledim bunu kaldırdım seviyordum çünkü Hemde çok hala bile sonra Birgün geldi çok ani hayatıma girdin herşeyi düzelteceğim dedi bende inanmak istedim her telefonu aradığım da başkası ile görüşüyor genelde aradığım da başkası ile görüşüyor diyor bende geçen üst üste 5 kere aradım inatla bakmadı en son baktı açıklama yapıyordu beni birdaha arama dedim engelledim sizce bunların amacı ne? Niye benim başıma hep böyle şeyler geliyor ne yapmalıyım !

Kısa süre içinde iki kişiyle görüştüm ve amaçları ne sizce?