Aşağılamak çok yanlış bir hareket bu arada. Eğer bir insan birini aşağılıyorsa bu aşağılık kompleksine sahip demektir. Başkalarını kendisinden daha aşağı çekerek, kendisini üstün hissetme çabasıdır. Yapmayın şöyle şeyler sonra üzülüyorsunuz. :D
Hayır canım ne alakası var. Ben Ukrayna'da bulunduğum da bana kimse ne sordu ne ima etti. Almanya'da arkadaşım var İsveç'te keza öyle. Sormaz kimse burada herkes insanlığa bakar kimsenin maddiyat umurunda olmaz diyorlar ki öyle zaten. Bizdeki gibi kast sistemi yok.
Yeni nesil değil genel olarak böyle bu ülkede. Para isterler tip isterler seks isterler hep isterler. Doyuramazsın. Maddi, manevi, cinsellik fark etmez... Asla doymazlar bu ülkede. Hep başkalarını eleştirirler. Baktığında hiç birinin bi halttan da haberi yoktur. Bıktım artık.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Erkeğe sorulmasına alışığım da kadına sorulduğunu ilk defa duyuyorum
Gördüğün gibi
İşte garip geldi
Sen soruyor musun
İşini sormam hayır
Sana ne kadar saygı duyacağını hesaplıyor dur hele :D
Aynen tam da o yüzden meslek yoksa boşuna şaapmayım diye
Sanki benle evlenicek
Sanki kendi Brad Pitt
Gereksiz insanlar işte :)
Bunlar da insan olacak
Kizlar sürekli aşağılamakta haklıymış
Aşağılamak çok yanlış bir hareket bu arada. Eğer bir insan birini aşağılıyorsa bu aşağılık kompleksine sahip demektir. Başkalarını kendisinden daha aşağı çekerek, kendisini üstün hissetme çabasıdır. Yapmayın şöyle şeyler sonra üzülüyorsunuz. :D
Ben yapmıyorum
Milletin alayi para hastasi olmus mkk. Normalde. kiz erkege sorar devir degisti. sende sorana sey de hayirdir. olum. ic guvey mi. gelecen de
Istemedn Rahatsiz ettim sanirim kusura bakma 🙏
Sadece Türkiye'de olacak şeyler. Yaptığı iş, Aldığı para v. s
Yurdışında da oluyor
Sen soruyor musun kadinlara
Yurtdışında hiç rastlamadım. Sormam. Kimseye sormam.
Emin misin ekşiciler falan orada daha çok soruyor kadinlar erkekler demiş
Hayır canım ne alakası var. Ben Ukrayna'da bulunduğum da bana kimse ne sordu ne ima etti. Almanya'da arkadaşım var İsveç'te keza öyle. Sormaz kimse burada herkes insanlığa bakar kimsenin maddiyat umurunda olmaz diyorlar ki öyle zaten. Bizdeki gibi kast sistemi yok.
Tamam şimdi inandım
Sen olmasan bu bilgiyi ögrenemicektim
Bizim yeni nesil çok yüzeysel yaşıyor değer verdikleri tek şey ambalaj
Yeni nesil değil genel olarak böyle bu ülkede. Para isterler tip isterler seks isterler hep isterler. Doyuramazsın. Maddi, manevi, cinsellik fark etmez... Asla doymazlar bu ülkede. Hep başkalarını eleştirirler. Baktığında hiç birinin bi halttan da haberi yoktur. Bıktım artık.
Ben de çok bıktım yerimi parami ayarlayıp göçecegim bu diyarlardan
Umarım gidersin. Git ve mutlu ol.
Bunların tanışmanın temel sorularındandır. Normal yani sorulması.
Bana pek normal gelmiyor kusura bakma
Evlenme düşüncesi yok
Sevgili de olmucak
Boş boş laf olsun torba dolsun yapmasın
Flört de etmiyor
Önemli hemde hayat memat meselesi ona göre tercih yapacak
Niye mesleğimi söyleyince beni seçip benle mi evlenecek
Yok meslegini beğenirse onu tercih edecek
Ben de soğudum şimdi napiyorsa yapsin o halde 😬 meslek sorma serüveninde başarılar dilerim Amin
Ne iş yapıyorsun 😂😂😂
Ne iş yapıyorsun 😂😂😂
Kaldırım mühendisliği
Kaldırım mühendisliği
Ben kimseye sormam sorduklarında da ayrinti vermem
Tamam para kıymetli para önemli de
Arkadaş bu adam zaten benimle evlenmicek ki
Mesleğimi bilse nolur
Dimi evlenecek olsa bile konuşacak o kadar muhabbet varken neden direk o konuya giriyor ki
Konuşmayı bilmedikleri için
Karşıdakine önem vermedikleri için
Konuşcak biri olsun da öylesine olsun diye
Aynn ondan iki cümle kurmayı beceremeyenlerle muhabbet etmeye değmez salla gitsin başından
İlerleyen sürecte sohbet acma icin önemli. Önyargili olma bukadar
Ya yok bunların cigerini bilirim
Knk adam tanısırken ne sormasi gerekiyor? Tamam profili o yöndedir anlarimda klasik tanışma ritüeli bu degil mi
Tamam her şeyi sorabiliyosa kaç para kazandigimi da sorup benden soğusun
Sanal dünyanın sanal insanları iste birsey beklememek lazim
Ozaman ilk kurbanda ne ketiklerini soracagim hsjsjs
Dalga geçmek istiyosan sor
Oyleymis burada öğrendim
Baska ne sorulacak ki? Klasik sorulardir.
hayır değil
Sen sordun mu kadinlara
hayır sormadım