Ben ona dedimki ben takilmalik takilamam kusura bakma falan yol vermeye çaliştim bi mudder kavva edip bariştik sonra ben duşa giriyorum istersen sende gel dedi?
Ne alakası var? Sen takılmalık biri olmadığını belirtiyosun, o sana biz tanışıyoruz diyor. Çocuk ısrarcı , bunu söylemene rağmen seni duşa davet etmesi !!!
Çocuk seninle takılmaya mı çalışıyor, seninle bir şeyler yaşayıp seni ciddiyetle hayatına mı almaya çalışıyor? Bu çocuğun kişiliğine bağlı evladım. Onu sen tanıyosun
Libido yüksek anlaşılan. Senin de hoşuna gitmiş belli ki, evladım insanlar niçin evlenir? Evleneceğin adam böyle olmalı zaten. Takılmalık biri değilsin madem haddini bildir ama gönlün varsa mesafe koy ve tanımaya çalış. Nasılsa anlarsın ne niyette olduğunu
Ama 20 yaşında erkek doğru insan olmak için erken daha hiç bulunmaz değil ama olgunluk farkındalık karakter oturması bunlar zaman alır genel itibariyle
Gelirsin ya neden olmasın dış dünyaya kendini kapatmıyor ve sosyal oluyorsan fazlasıyla seçenek çıkar karşına akıl mantık aşk üçgenini kurmak sana kalmış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Geliyorum hayatım, sen gir birazdan ordayım diye yaz çocum. Telefonunu kökten kapatıp, hat değiştir.
Numarami vermedim instagramimi verdim oda fake jdndjx
Adam fake, sen instanı verdin. Hobaaa geçmiş olsun çocum
Ben fakeyim
Numaramda yok onda onunki reel
Sen fake sin! Neyini gördü de duşa çağırıyor? 😂
Yüzümü biliyor
Öncelerden atmiştim ss falan almadi alinca bildirim geliyor
Almamış, yani görmemiş seni!
Gördü instagramda ss alirsan haberin olur dedim bakti fotolara almadida
Fotolarda normal fotograf yani sadece yüzüm
Hııııı, işin rengi değişti şu an
Ne oldu şu an 😅😅
Çok pis popoya geldim
Ya herkesin gordugu kendi instagramimda paylaştigimi onada attim ifşalik bir şey allah korusun atmamda
Çocum eee nolcak şimdi?
Yol vercem nasi ne olcak herkesin gordugu fotograflar zaten kendi sosyal medyamda paylaşmişim dmnxjx
Duşa davet edilmişsin, geri çevirmek olmaz 😂 ahlaksız hergele
Ya desem tamam ben kuyruk salliyorum allah aşkina onuda yapmadim dedimki ben takilmalik şeylerle vakit kaybedemem biz tanişiyoruz daha diye kavga etti
Ne alakası var? Sen takılmalık biri olmadığını belirtiyosun, o sana biz tanışıyoruz diyor. Çocuk ısrarcı , bunu söylemene rağmen seni duşa davet etmesi !!!
Hayalkirikligi sadece
Çocuk seninle takılmaya mı çalışıyor, seninle bir şeyler yaşayıp seni ciddiyetle hayatına mı almaya çalışıyor? Bu çocuğun kişiliğine bağlı evladım. Onu sen tanıyosun
Bilmiyorum bende çok tanimiyorum
O halde biz kesin bir yargıya varamayız
Çok tanimadan boylr yapiyosa 😂
Libido yüksek anlaşılan. Senin de hoşuna gitmiş belli ki, evladım insanlar niçin evlenir? Evleneceğin adam böyle olmalı zaten. Takılmalık biri değilsin madem haddini bildir ama gönlün varsa mesafe koy ve tanımaya çalış. Nasılsa anlarsın ne niyette olduğunu
Açikçasi pek hoşuma gitmedi hayalkirikliginin verdigi gulme bu
Hoşuna gitmediyse muhatap olma çocum
Seni anlamamış ciddiyetsiz takılmaca derdinde haddini bildir
Derken? Attim gormedi gelsin yolu verelim
Gel beraber duşa girelim ne demek saçmalamış işte
Hayal kirikligina ugradim ben sadece dogru insani ariyordum
Ama 20 yaşında erkek doğru insan olmak için erken daha hiç bulunmaz değil ama olgunluk farkındalık karakter oturması bunlar zaman alır genel itibariyle
Dogru insan degilmiş demekki
Yani sen kaç yaşındasın
20 bende
En az 25-26 yaş olabilir karşındaki kişi bence genel ortalama
Bence olabilir tabi denk gelirsem
Gelirsin ya neden olmasın dış dünyaya kendini kapatmıyor ve sosyal oluyorsan fazlasıyla seçenek çıkar karşına akıl mantık aşk üçgenini kurmak sana kalmış
Valla sosyallik 0 okul sagolsun :)
Hangi okul kimde duymadan söyle istersen :)
yaşı kaç
20 yaşi
gerçeği tüm sadeliği ile söyleyeceğim hazır mısın
Amaci kullanmak?
evet seninle seks yapmak istiyor başka bir deyişle penisinş vajinan içerisinde hareket ettirmek istiyor
Aptal degiliz ilk cümleyi kursan anlardik
aptalsın demedim ki