Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana bi akıl verin?

Merhaba, benim 6 yıllık bi ilişkim var ve 3 aydır nişanlıyız. Nişanlımın babası sürekli çalıştığı için ve benim babamda öyle bi araya gelemiyorlar ama sürekli konuşmaya çalışıyorlar. Nişanlımın annesi nişandan beri hiç bize gelip gitmedi sadece cumadan cumaya bi hayırlı cumalar mesajı atıyor ve kendisi çalışmıyor. Nişanlım bize geldiğinde annemde dedi nişanlıma annen niye gelip gitmiyo hiç mi vakit bulamıyor bi kahve içmeye biz nasıl ısınacaz böyle birbirimize, gelinini hiç mi merak etmiyor diye. Sonra annem nişanlımın morali bozulduğunu görünce ben kötü niyetle demedim yarın anneni arayıp kendim sorarım dedi. Nişanlım bunu yanlış anladı eve gider gitmez annesine yetiştirdi. Beni de her yerden engelledi ayrılmak istiyorum ne ailelerimiz anlaşır ne biz dedi. gece engeli kaldırıp özür diledi çok kırıldığını söyledi ondan böyle tepki verdiğini dedi ama benden uzak durmak istediğini ve düşünmek istediğini söyledi. Annesi de hiç arayıp anneme sormadı olayın aslını ne dün gece ne de bugün tüm gün bi mesaj bile atıp sormadı sizce nedeni ne ve ben napayim çok çaresizim arada kaldım
Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana bi akıl verin?