Merhaba arkadaşlar. Benim babamın kuzeninin oğluyla 6 ay kadar sevgiliyim. Onun annesi- babası destekliyor. Benim annem ise onların akrabalarının dedikodularıyla başa çıkamayacağımı düşünüyor ve arada bana ilişkini bitir diyor. Babamın haberi yok. Olaya gelirsek, onun annesi İnstagramda benim ailemle kötü olan kim varsa onlarla takipleşiyor ve gönderilerini beğeniyor. Sevgilime de dedim bu kişiler şu an bana uzak ama seninle bir hayat kuracaksam bana yakın olacaklar çünkü onun annesinin tarafı benim babamın tarafı oluyor. Benimde baba tarafıyla iletişimim yok. Ama sevgilimin annesinin kendi tarafıyla iletişimi var. Yani benim uzak durduğum kişilerle iletişimi var. Ben onlardan uzaklaşmışken buna seviniyorken sevgilimle evlenirsem onlara yaklaşmış olurum. Böyle bir hayat istemiyorum. Sevgilime konuyu açtığımda ben bizimkilere söyleyeceğim konuşmalarına müsaade etmem dedi. Ayrıca benim baba tarafım öyle insanlar ki sırf nispet olsun diye benim sevgilimin annesine selam verip kahkahalar atarlar benim yanımdan da geçerler. Bu durumu kaldıramayacağımı sevgilime söyledim. Bize çok kötülükleri var onların. Ne yapacağımı bilmiyorum. Artık bende takıntı oldu. Sevgilimin annesinin hesabı kimin gönderisini beğenmiş kimi takip ediyor diye kontrol ediyorum. Psikolojim bozuldu. Şeytan diyor ki instagramını dondur biraz kendi kabuğuna çekil. Buraya kadar okuduysanız Allah sizden razı olsun. Yorumlarınızı bekliyorum.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Soru çok uzun detayda kısaca özetler misiniz
Benim babamın tarafıyla ailemin iletişimi yok. Sevgilimin annesi benim baba tarafımla iletişim halinde. Sevgilimin annesi o kişilerle takipleşiyor ve gönderilerini hep beğeniyor. Bünyem bu durumu kaldırmıyor ve artık takıntı haline getirdim. Sevgilimin annesi kimi takip ediyor kimin gönderisini beğenmiş diye bakiyorum. Sevgilimde ailemle konuşacağım izin vermem bu duruma diyor. Halbuki akrabalık bağı bu kopartılamaz.
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😊👍
Seviyorsanız sabırlı olun ve bir sekilde üstesinden gelebilirsiniz.
olurına bırak
Ağlamaktan artık gözyaşı gelmiyor
ağlamaylan olmaz
Ne yapsam olmuyor bunalıma girdim artık. Yarında sinema için söz verdik. Yanında ağlamaktan duramayacağım kesin
çıkabiliyorsanız ne ala
Çok mutsuzum. Bilmiyorum ben hayatımda istemediğim kişiler sevdiklerimin yanında da olsun istemiyorum. Psikolojim bozuldu
dualara et
we tevekkül ett
Öyle yapacağım çok teşekkürler yorumların için
kapalıson
çok özel davranman gerekir
Zaten el ele tutuşmaktan ötesi yok ilişkimizde. O da 5 vakit namazını kılan birisi. Ama aramızda böyle büyük bir problem var. Hep beni sakinleştirmeye ikna etmeye çalışıyor. Ama çok bunaldım. En son instagram ya da bütün sosyal medya hesaplarımı kapatıp kabuğuma çekilebilirim. Ne kadar doğru bu bilmiyorum. Tek bildiğim ne kadar mutsuz olduğum
yaşlar kaç
İkimizde 21. İkimizde üniversite okuyoruz. Ben öğretmenlik o otomotiv okuyor.
maşallah
kocaelinde msnz
Hayır İstanbul ama o başka şehirde kalıyor yurtta, ama sürekli yanımda bensiz dayanamıyormuş çok aşık olduğunu söylüyor. Günde o kadar çok seni seviyorum yazıyor ki
okulundan geri kaçlmaasınn
Yok yok her hafta sonu yanımda. Cuma eve geldiğinde okul çıkışıma geliyor. Hiç yalnız bırakmıyor ki beni. Dersleri de iyi çalışıyor. Ama sorun benim iletişimimde olmadığım kişilerle annesinin iletişimde olması. Bunu kendime kabullendiremiyorum. Sevgilimde bizimkilerle konuşurum izin vermem konuşmalarına diyor. Şeytan diyor ki bütün sosyal medya hesabını kapat annesi senin ne yaptığını görmesin, bu fikir pek akıllıca gelmiyor ama. Çok mutsuzum ne yapsam olmuyor
harikasın
İnan hiç harika falan değilim bunalıma girdim hala ağlıyorum
ağlamakla olmaz
bu şekill istemek değildir..
ağlamaklı istenen bir şey
huzur bırakmaz..
Akrabadan olmaz emin ol bak
Valla psikolojim bozuldu. Sağlıklı düşünemiyorum. Sevgilim aşırı iyi biri ne olsa ilk beni düşünüyor her konuda. akraba olmak çok kötü ama seviyorum. Bir kere tartıştık diye çocuk evine giderken araba çarptı. Çok üzülür o da ben de.
Kalbinle değil mantığın ile hareket et ileride pişman olma
Doğru söylüyorsun da her seferinde biraz kendimize zaman ayıralım düşünelim dediğimde ben sensiz yapamam kahrolurum yaşayamam diyor beni sensiz bırakma diyor çok arada kalıyorum yine beni ikna etmiş oluyor
İyi düşün çünkü bende aynısını yaşamıştım çok önceden
İnşallah bu psikolojiyle iyi düşünebilirim, yorumların için vok teşekkürler
acele etme sadece