Lütfen akıl verin, ne yapacağımı bilmiyorum?

Merhaba arkadaşlar. Benim babamın kuzeninin oğluyla 6 ay kadar sevgiliyim. Onun annesi- babası destekliyor. Benim annem ise onların akrabalarının dedikodularıyla başa çıkamayacağımı düşünüyor ve arada bana ilişkini bitir diyor. Babamın haberi yok. Olaya gelirsek, onun annesi İnstagramda benim ailemle kötü olan kim varsa onlarla takipleşiyor ve gönderilerini beğeniyor. Sevgilime de dedim bu kişiler şu an bana uzak ama seninle bir hayat kuracaksam bana yakın olacaklar çünkü onun annesinin tarafı benim babamın tarafı oluyor. Benimde baba tarafıyla iletişimim yok. Ama sevgilimin annesinin kendi tarafıyla iletişimi var. Yani benim uzak durduğum kişilerle iletişimi var. Ben onlardan uzaklaşmışken buna seviniyorken sevgilimle evlenirsem onlara yaklaşmış olurum. Böyle bir hayat istemiyorum. Sevgilime konuyu açtığımda ben bizimkilere söyleyeceğim konuşmalarına müsaade etmem dedi. Ayrıca benim baba tarafım öyle insanlar ki sırf nispet olsun diye benim sevgilimin annesine selam verip kahkahalar atarlar benim yanımdan da geçerler. Bu durumu kaldıramayacağımı sevgilime söyledim. Bize çok kötülükleri var onların. Ne yapacağımı bilmiyorum. Artık bende takıntı oldu. Sevgilimin annesinin hesabı kimin gönderisini beğenmiş kimi takip ediyor diye kontrol ediyorum. Psikolojim bozuldu. Şeytan diyor ki instagramını dondur biraz kendi kabuğuna çekil. Buraya kadar okuduysanız Allah sizden razı olsun. Yorumlarınızı bekliyorum.
Lütfen akıl verin, ne yapacağımı bilmiyorum?