Ne yapacağımı bilmiyorum, fikir verin?

Üc senelik evliyim, eşimin borçları olduğu için kredi çekemiyor haliyle ev de alamıyoruz. Ev fiyatları zaten ortada, kiraya da çıkmak istemiyor. Ailesinin evi var baya geniş bir ev ama ben orada yaşamak istemiyorum. İki senedir dilimde tüy bitti soylemekten. Kaynanam ve kayinpederimle aram iyi ama görümcem biraz cins bir kız. 26 yaşında benden iki yaş küçük.

Gorumcem 4 ay önce evlendi, eşinin durumu olmadığı için babasının evinde kalıyo eşiyle. Ben de eşinden rahatsız oluyorum bakışları, konuşmaları çok rahatsız edici. Ben hastanede hasta kayıtta çalışıyorum eşim de bir magazada müdür yardımcısı. Eşime kaç kez söyledim bakışları rahatsız edici diye ama sana öyle geliyor dedi hep. Geçen ay ben sinirlenip annemin evine gittim ama gelip beni zorla aldı, ikna etti tamam dedim. Kiraya çıkalım bari diyorum ona da yanaşmıyor. Görümcemin eşi dün gelmiş bizim odaya girmiş, ben odada üstümü değiştirmiştim odayı topluyodum gelip bana sen çok güzelsin keşke daha önce tanissaydik dedi. Ben de ne saçmalıyosun abi dedim benden büyük yani 35 yaşlarında falan. Dokunmaya çalıştı odadan çıktım akşam eşime anlattım o da gitti onu dövdü. Ortalık karıştı, görümcem kalkıp yengemin kocama bakışlarını yakalıyodum dedi, kocası da evet falan diyince kalkıp gorumcemi dövdüm.

Sonra kaynanam bana bağırdı, kızının tarafini tuttu. Tabi eşim de bisey diyemedi. Ben de ya ayrı bir eve çıkarız, düzenimizi kurarız ya da boşanırım senden dedim. Kalkıp annemlere geldim 10 gündür konuşmuyoruz. Dava açsam mı bilmiyorum napacagimi
Güncellemeler
+1 yıl
Eşimin annesi aradı, sen haklıydın ama bu olanlardan sonra aynı evde kalamayız. Ben oğlumla konusucam ayrı bir ev tutsun dedi. Sonra da bir saat önce eşim aradı yarın birlikte ev bakmaya gidelim dedi. Ben de zoraki yapma gerçekten beni seviyorsan yap dedim o da zaten her şeyi seni sevdiğim için yapiyorum dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Aramizi düzelttik, ben görümcem ve eşiyle muhattap olmayacagimi ama kaynanam kayinpederimle gorusecegimi soyledim. Bugün ev tuttuk ama eşyaların gelmesi, temizliği yerleştirme derken 10-15 günü bulur galiba ben de o süreçte ailemle kalicam
Ne yapacağımı bilmiyorum, fikir verin?