Anlayışlı birini bulmak bu zamanda çok zor lakin iki tatlı söze kanmakta olmaz içinizde ona karşı bir şey hissetmeye başlarsanız saklamayın derim ama tanımdan da evliliğe kadar gitmeyin derim ama bir şey hissetmiyorsanız yormayın zamanını çalmayın bırakın gönlüne göre birini bulsun kul hakkı günahtır bunun bilincinde olarak hareket edin
Ben sizi alkışlıyorum yasim olmus 24 az cok görüp geçirdim upuzun mesaj yazan ustume dusen kisilerden neler gordum bu kadar ustume dusmeyen ama hoslandigini bildigim kisilerdem ikinci gorusmeden sonra karar vereyim dedim ama bilmiyorum birde gorucu usulu ondan sonra ailelere soylenir zaten ben birden emin olamadigim icin demedim
Çocuk iyi birine benziyor ama bazen zorlamamak lazım böyle uzun uzun yazarak senin de fikrini değiştiriyor. Vicdan yaptırıyor yani bence hiç gerek yok buna
Ay o kadar haklisin ki bukusasim varsada buluşamıyorum ikna edecegini sanıyor ama insam soğuyor ya bi erkegin cok saf olmasida iyi degil mesela iyi biri ama es diye ciddiye alman icin heycanlanman lazim yanlış mi düşünüyorum?
Haklısın tabii ilk buluşma çok önemli. Hem ben sürekli iyi niyetinden bahsedip kendisinin masum duygularından çok bahseden insanları da samimi bulmuyorum. Tabiki genel olarak söylemiyorum ilk buluşma ve tanışma için söyledim.
Yoook cok haklisin
Hakkında hayırlısı olsun
Cevap
2Cevap
İlk görüş ve ısınma çok önemli zaten direkt kararını vermişsin bacım daha da zorlama zaten zorla olmuyor valla bak vazgeç
Ben zorlamıyorum ki o zorluyor
Anladim bebegim ya inan boyle tapmasa dun gece taman dedim ikinci kez görüşürüm sabah bunlaro yazmis soguttu gerek yoktu
Anladım canım seni çok iyi anlıyorum bir de şunu söyliyim öyle saf temiz falan da görmemek gerek kimseyi hatta öyle gözükenlerden hep bi halt çıkıyor (denendi onaylandı) net ol ve de ki ben kararımı verdim görüşmek istemiyorum bu senin kararın hayır deme özgürlüğüne sahipsin hiçte kabalık değil olması gereken bu 👍🏻
Yaaa sen bitanesin cocuk beni etkileyecegini sanıyor 24 yasindayim az cok hayat tecrubem var ne uzun mesaj yazip ilgi gosterenlerden neler cikti sevmek bunlatmak degil arada konussursun bazen hoşlandığını bilirsin boyle yaptikca iyice sinir oluyorum benimde hakkim hoslanmak beğenmek degilmi?
Cook sagol💗💗💗💗
Tam bi rezalet bu kadar uzun resmi konusmaya ne gerek var yavas yavas olur bu işler aceleniz nedir bu kadar
O oyle ben degilim yani
Ona dedim boyle bi seye gerek yoktu yuz goz olmak istemediğimi soyledim saygi duymanizi beklerdim demistim
Ee sen zaten kararini vermissin istemiyorum demissin 😅
Sonra sabahki. mesajlar
Cocuk devam etmek istemis ne varki bunda sende havalanip rest cekmek nedir hayirdir😅
Ne alakaya
Hic anlamiyosun bu işlerden agirdan alirsin kendince denersin yavaş yavaş olur bi işler pazardan meyve mi aliyorsun 😅
uzun mesaj benim kafa almıyo bunu okumam icin nikahlı kocam olması gerekiyo
Ay evet ckdjkdkdkdkf
Sen çocuğun neyini beğenmedin gardaş
Dis görünüşü ve orduda yasamasi isinamadim
Bence ilk görüşte elektrik alamadıysan zor. Tabi sen ne düşünürsün bilemem ama bence ilk görüşte anlar insan ısınıp ısınamadığını eğe riçine sinmiyorsa boş ver kanka
Degil mi ya? Cok haklisin peki me diyeyim
Ben olumsuz bakıyorum ikimiz için de hayırlısı olsun hayatın da başarılar iyi günler
Zaten onu dedim dun bayagi guzel seyler yazmis uzun hadi ikinci horusme olsun dedik bekle dimi? Sabah niye oyle seyler uzun uzun yazıyorsun vazgecirdi beni
Nsnsjsjsjs bence 2. Görüşmeye gerek yok. Eğer bunu yaparsan ümitlenecek hiç boşuna uzatma
Dogru ya tamam 😍
Hadi bakalım 😂
Takma vazgeç
Tamam
İçini ısıtan birini bul
Insallah
Hayırlısı olur senin adına inşallah
Çocuk çok iyi birine benziyo
Fazla iyi fazla masum yani zor
Hm anladım dış görünüşü nasilki
Benlik degil karadenizli gözlüklü art niyetle söylemiyorum vallahi
Hm anladım canım senin hayatın sen bilirsin :)
Sagol😍😍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?