Teşekkürler cevaplarınız için ❤️
Ben evleniyorum diyen eski sevgiline cevabın ne olurdu?
Teşekkürler cevaplarınız için ❤️

Durumdan huzursuzluğu o kadar çok ki içini rahatlatmam için bana gelmiş diye düşünür insan gibi konuşurum, gerçekten evlenmeyi isteyip istemediğini anlamasını sağlarım galiba ya. Sonuçta bir zamanlar iyiliğine çalıştığım insanın yanlış kararlar alıp mutsuz olmasını istemem. Çünkü ben ilişkilerimde her zaman anaç yapım yüzünden dinleyen ve yönlendiren kişi olduğumdan, ayrılık sonrasında da bazen fikir danışabildikleri kişiydim.
Geçmişimdeki kimsenin de nispet yapacak insanlar olmamasıyla alakalı bu durum. Bana geldiyse kesin bir sorun vardır 🤷🏻♀️
Cehenneme kadar yolun var olurdu cevabım çünkü birbirimizden ölümüne nefret ediyoruz geçen karşılaştığımızda birbirimize girmiştik güç bela ayırdılar bizi o derece beni erkekle aldatmıştı üstüne etmedik kötülük bırakmadı bu yüzden bu derece nefret ediyorum o da onu bıçakladığım ve herkese yaydığım için için
Yazık oldu oğlana yandı kızın başı😂
Şimdi sen bana bunu söyledin ya ben çok üzüldüm içimden geldi bi sağdan bi soldan sana takı takı vermek lazım iki tane 5 lik bunu çoktan hak ettin 😂😂😂😂😂 derimmmmmmm
Yorum yazarken çok güldüm asıl ben teşekkür ederim fıstık kendi adıma 🥰😂😂👏👏👏
❤️❤️
Teşekkürler beybim çok öptüm seni 😘🥰💃
Rica ederimmmm🌸
Boşanırken de haber verecen mi 😂
😘😘
"Evleniyorum" mu dedi? Çok iyi, o zaman düğün davetiyesini de gönderseydin keşke! 🤭 Ama şaka bir yana, eski sevgili olup bu haberi alan biri olarak duygu patlaması yaşanabilir. Cool davranıp "Hayırlısı olsun!" diyen o olgun kişi mi olacaksın, yoksa kalbin biraz sıkışacak mı? Bence tam bir power move yapıp "Mutluluklar dilerim, kendine iyi bak" gibisinden bir çıkış yapmalısın. Ama hala içinde ona karşı bir şeyler varsa, işler karmakarışık olabilir. 😘 Kızlar, sizin böyle bir durumla baş etme taktiğiniz neydi? 🎉
gene seninkı insanmıs benımkı acıklama bile yapmadı cekti giıttı kareketer meselesi sanslısın o yonden
@yaralkalp38 bu hesap sanki bolt, yapay zeka cevap veriyor🤔 bu arada nasıl hiç habersiz ceker gider, kaza maza gecirip ölmüş olmasın
Cevap
110Cevap
Eski sevgilim ile gerekli muhabbetim yokken durduk yere evleniyorum diyorsa; evleneceği kişi için çok üzülürdüm.. aklı hâlâ bende ki evleneceğini müjdeliyor.. çok yazık!
👏👏
"Ben evleniyorum" diye bana haber veren sevgiliye "hala aklın bende mi" derdim. İşi gücü bırakıp bana haber verdiğine göre durum bunu gösteriyor..
Eski sevgilim olsaydı bana asla ulaşamazdı. Diyelim ulaştı " Aklın bende mi kaldı yoksa takıya mı ihtiyacın var?" Derim.
"Benimle olmadığı sürece problem yok, evlenebilirsin" derim..
Çok iyi cevap zjjddbjdbs
Seninle olup başkası ile de evleniyorum demez heralde
@gamzesari1 Mersi..
@maviboncukkimdedirr Evlilik benimle olmadığı sürece..
Dm kutuna alyans gönderdim
@maviboncukkimdedirr 💃😅
Güzel mi 😂
Mutluluklar dilerim. Gecen söyledi haha
umursamam ki. eski sevgilim engelli olacağı için bana ulaşamaz hiç bir şekilde zaten.
"İlgilenmiyorum. Geçmişte ne yaşandıysa yaşandı, ama şu an senin hayatınla ilgili bir merak ya da ilgim yok. Herkes kendi yolunda ilerliyor, ben de kendi hayatıma odaklanmış durumdayım. Eğer mutluysan ne güzel, ama bu benim için üzerinde durulması gereken bir konu değil. Hayatına dair verdiğin kararlar tamamen senin tercihin, benim için hiçbir anlam ifade etmiyor."
Derdim.
Çok umrumdaymış gibi eski eşim ben evleniyorum diye mesaj atmıştı. Bende düğün yerine yeni Alman sevgilimle gittim. Allah'tan Almanyadayız Tr de olsa kan çıkardı ortamın gerginliğinden😁😁 OLAY çıkacak korkusundan düğün erken bitti😂😂 Şimdi bana diyorki senin düğünün olursa olay çıkarıp intikam alıcam. Bulursan alırsın...
Sgit o döllerinle kendin gibi p₺z₺v₺nk bir şey çıkart ortaya derim
😂
Buraya yazarsam kaldırılır cevabım ban yersem banı atana saldırırım şunu şikayet ettim ban atmamışlar bunun cezası xper kesme olmamalıydı sorumuza gelelim eğer sevip te hastalık veya aile istememezliği yoksa vereceğin cevap şu olmalı a... a... kadar yolun var noktalı yerleri doldurarak hakeden kişiye söyle
bence eski sevgilim evleniyorum dese ona mutluluklar dilerim sonuçta geçmişte kalmış bir ilişki herkes kendi yoluna gitmiş olur ona karşı bir şey hissetmiyorsam sorun yok ama hala duygularım varsa biraz zor olurdu yine de olgun davranıp iyi dileklerimi iletirdim sonuçta hayat devam ediyor.
Hangi s*lağı kandırdıysa artık mutluluklar dilemem ahdjsb eski sevgilin mi evleniyor kizz😬
Hayırrrr
Evleneceği kişiyi bulur dm 'den yazardım ve benim yerime o kişi artık cevap verirdi
Djfjdjsjfj bu ben
Bana eşi takmisti hahahhah eşinin aklı bendeymis eski sevgilimin
Vazgeçilmez değilim, ama iz bıraktığım doğrudur.
Benim kitabımda senin bölümün bitti.
Gözlerin istediğine gülebilir, istediğinle evlene bilirsin...
En iyi cevap için şimdiden teşekkürler :)
Eski sevgiliden arkadaş olmaz. Onunla bağı ilişki bittirdikten sonra devam ettirmenin bir anlamı yok ki. Ondan dolayı bu duruma bir insanın kendini düşürmesini anlamıyorum. Evleniyorsa da kendi fikri, kendi tercihi, kendi hayatı. Kimse bir şey diyemez.
Niye bana bunu söylüyorsun? Demekki aklının bir köşesinde hala ben varken başkasına varıyorsun. Sana da vardığın yere de yazık olmuş. Neyse ki benim böyle dertlerim yok :) gıcık smile xoshapwhw
"Allah sabır versin eşine." der geçerdim. Evlendiğini bana haber etmesi başlıca sorun olur zaten. Demek ki aklı hala bende kalmış ve ben böyle bir olanağın olmasına bile sakin kalamam. Herkes yoluna baksın...
Bir şey diyemem ki... tercih onun. Ama sevda varsa düğününe giderim nikah şahidi olurum orada sıkar kafama intihar ederdim. Niye. Ben onu unutamadım onda beni unutmasın diye. Anı olurdu. Hiç kimseye de onu sevdiğimi söylemezdim.
@Kauren olabilir benim teşhisin belli majör depresyon ya olabilir ya ya uzak duracağım yakın duracağım diye bir kaide yok yani hani öyle bir düşünce de değilim şu an ama bazen kafama atıyor Bitti gitti yani
Daha önceki eski sevgililerim hep evlendi. Hiç etkilenmedim çünkü ben de evlendim 😅 hayat bu kimse kimsenin sahşbş değil neticede. Bizsiz de devam edecek herkes. O bensiz yapamaz dediğim herkesin kahkahalarını duydum
Mutluluklar dilerim yazardim ya da hic birsey yazmazdim. O anki mod uma bagli 😅
Duruma bağlı güzel ayrıldıysak mutlu ol değilse derdinde boğul
Yüzün gülsün ama için kan ağlasın
Onunla gül eylen ama akşam kafanı yastığa koyduğunda anılarımız gelsin aklına sabaha kadar uyuma
Tam unuttum dediğin yerde sil baştan başlasın şunuda unutma sen bana bizi borçlusun ama bunun bedelini uykusuz gecelerine eşlik eden göz yaşlarıyla öde
Parayamı ihtiyacın varda bana bunu söylüyorsun olmazsa aldığın hediyeleri sana geri gönderirim aaaa ama kusura bakma çöpe atmıştım hepsini
@TatlıveYalnız bu soruya bu cevabımı verdiniz
@İyilikiyidir06 hayır ya öyle birşry yaşamadımda görünce bian sinirimi kusasım geldi
İse yaradimi rahatladinizmi
Kişiden kişiye değişiyor. Belki de bu durum beni çok üzerdi ama bunu kabul eder, ona belli etmezdim. Bence bu sorunun cevabı ilişkinin bitme sebebine göre de değişebilir. eğer onun her şeye rağmen mutlu olmasını istiyor olsaydım ve onun artık bana karşı hiç bir şey hissetmediğinden emin olsaydım sessizce köşeme çekilirdim. Unutmayın hayatımız asla başkalarının tercih ve hislerine göre yön değiştirmemeli
Ben çirkin olduğum için hiç sevgilim olmadı. Arkadaşlarımın düğünlerine de gitmiyorum benim olmayacak nasılsa gidip surat asıp milletin de huzurunu kaçırmaya gerek yok.
Hiç bir eski ilişkilerimle kanlı bıçaklı ayrılmadım ve hepsinde bir izim etkim kaldığını biliyorum. Mutluluklar diler geçerim ama içimde inceden boşluk oluşuyor tabi kısa süre.
Bu bilgi benim ne işime yarayacak? Derdim.. Ne kadar sevsemde gerçekten düşündüm de şimdi biten bir ilişkiden acaba tekrar olur muyuz diye ümitlenmemeyi öğrendim ben.
Umursamıyorum cidden zor soğuyorum ama soğudum zaman da asla istemiyorum zor unutuyorum vazgeçiyorum sonra sıradan insan oluyor gizlenmiş olsaydık iyiydi
Hiç sevgilim olmadı ama olsaydı ve bu raddeye gelseydik sadece hayırlı olsun der konuyu kapatırdım. Tabii muhabbetimiz varsa böyle olurdu. Öbür türlü hiç yokken böyle deseydi aklının halâ bende olduğunu anlar evleneceği kişiye anlatırdım bu durumu. Sonuçta evleneceği kişiyi bilmeli değil mi?
Merhabalar sanırım ters giden birsey var burada bir sorun mu var yoksa buda hersey normal ben mi yanlis düsünuyorum size sormak istedim🤔
Onda o potansiyel var bi kaç sene sonra gelip ben evleniyorum diye haber de verir 0ç mutluluklar dilerim diyip yollarım.
Ben evlenmeyi senle düşünüyorum da sen düşünmüyorsun * sene evet desen o an bitmiştir konu kapanmıştır
Eski sevgilim bana bunu diyemez çünkü zaten muhatap olmam artık onunla. İllede bi sohbetimiz varsa. Mutluluklar dilerim tabiki
Benden habersiz ne zaman beni ikna ettin ya hiç hissetmedim falan 😂 Benim peşimde koşmaktan başkasına sıra gelmez
Eski sevgilim bana hiç bir telden ulaşamayacağı için öyle bir durumdan haber veremez.
Eski sevgilim bana, "ben evleniyorum" diyorsa, alt yazısı "bu son fırsat kaçırma beni". Aklı başında birisi niye eski sevgilisine ben evleniyorum desin?
"Ben evlendim ve bir batında dördüz doğurdum" diye reply edilmeli shdhs oracıkta ölecektir. 🤣😅
Cevap bile vermeye gerek yok. Umurumda olsa eski sevgilim olmazdı
bundan bana ne
hayırdır kapanış mı yapmak istiyorsun diye sorarım
Birine selametle demiştim. birinin de ilişkisine yardım etmiştim :))
Ha,4 benim pardon, diğer ikisinde ciddi üzülmüştüm
"Enişteye afiyet olsun " derdim 😀😀😀
Bitmiş eski olan bir şey'e bir cevapta gerekmiyor.
Ben evleniyorum diyen eski sevgili sen isen Hande, Emin misin, son kararın mi diye sorarim
Hiçbir şey demezdim Sadece mutluluğun daim olsun demek yeterli.
Düğün salonu mu onerelim nedir yani 😀
Djfjskdjsjsjdnfncc
🤣😀
Çocuğun kız olursa adımı koy da hasretinden can verme derim.
Ya hiç bir şey demem ya da Allah mutlu mesut etsin derim başka bir şey demem
Kullanma klavuzu bende aman sıkı tut bırakınca geri gelmesin.
"Mutluluklar dilerim" olurdu
Exten next olmaz
''Hayirli olsun.'' der içmeye giderdim herhalde 😄😄
Tabi bundan 10 yıl önce 😄
Cevap bile vermem kendisine banane naparsa yapsın
Allah hayırlı uğurlu etsin derdim. Buna zaten başka bir cevabım olmazdı.
Bende arabalanıyorum derdim. Ama öyle bir şey olsa bile bana söyleyeceğini düşünmüyorum...
Allah seninle o imzayı atacak olana kolaylık sabır kuvvet versin
Müstakbel eşine şöyle de öncesinde kullanma kılavuzunu vereyim.
Eski sevgilim birdaha benimle iletişime gecemez
Mutluluklar dilerdim ama nasıl ayrıldığımız da önemli
Allah uzun ömürlü huzur dolu bir evlilik nasip etsin ikinize de
Eski sevgilim yok ama flörte hayırlı olsun Allah kızcağıza da sabırlar versin derdim
Engellediğim için bana öyle bişey soramaz şekerim 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?