Bu nasıl bir cümlede insan 7 yıllık severek nişanlandığı sevdiğine bu cümleyi kurarmı
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ugrasma bunlarla .
ıstemeye gelenlerın parası ıyıyse evlen gitsin .
Bence ruh hastasi s. et eskisi gibi olmaz hicbir sey.
🥺doğruu
Sakın barışma ailesinin sözünden çıkmayan ana kuzusuymus hayatin cehennem olur oyle biriyle. 7 senedir seviyordu madem akli nerdeydi bilmiyor muydu ailesini. Ayrietten seven insan ailesini karsisina alir gene evlenirdi seninle
Okadar güzel yazdınki.. Kendi ailesi beni Türk olduğum için istemedi bana iftira attlar. Sevdiğim adam düğünüme 40 gün kala bana ailemin izni olmadan evelnemem dedi.2. Kere geldi evlenecez özür dilerim seni üzmiycem dedi 10 gün sonra annemin babamı ikna etmeye çalışıyorum dedi bende adam olan sevdiği kadının eline tutar ailesinin kariısında dururdu dedim. Şimdi ise dün beni istemeye geldiler dedim bana aklına yattysa evlen bizim sonumuz belli değil dedi. Adam değilki
Cok haklisin canim bosver madem onun sorunu degil bir daha haber verme ona engelle her yerden. Nerden biliyorsun ana kuzusundan adam olmayacagini dersen. Benim babamda ana kuzusuydu beraber oturdular annemler babannemlerle yillarca sonra evleri ayirdilar ama ayni binaydi. Surekli ezdiler beni ve kardesimi. Cocuklarin da bunlari yasayabilirdi. En onemlisi ise senin hayatin cehennem oluddu
Evet doğru diyorsun ama beni üzen 9-10 ay sonra benden 2. Sans isteyipte böyle davranması oldu.. Artık yoluma bakıcam
Klasik eski sevgili iste. Ne zaman tam hayatini duzene koysan gelip icine edip gider gene
başkasıın istemeye gelmesine bozulmuş. ağır trip yapmış bence.
Bizim senle sonumuz yok aklına yattıysa evlen denirmi.. Nasıl bu depresyondan çıkıcam yüreğim çok kötü kendimi yaşayabilecek kadar güçlü hissetmiyorum
hey sakin ol yaşayacak kada rgüçlü hissetmiyorum ne demek istemeye gelenleri geri çevir sonra buna söyle oturup konuşalım de. al karşına anlat sevdiğini söyle eğer bu sevgiye sahip çıkacak gücün varsa uzlaşlım yoksa oyalama beni de. duruma görede karar ver uygula. inanbana her acı geçiyor hemde hepsi
Dün görüntülü konuştuk içimde kalan herşeyi söyledim ona ama o sadece ağladı okadar😞Güçlü olamazsam 24 yaşında belkide hayata veda edecem ben sadece sevdiğim adam ile evlenip bir yıva kurmak istemiştim ama okadar ağır bir duygu içerisindeyimki
ağlyorsa çaresizliktendir bence birbirinize biraz zaman tanıyın. konuyu bikaç hafta sonra konuşmak üzere erteleyin snrasında tekrar ele alaın. sende saçma sapan konuşma hayata veda edecem falan ne demek. adamdan güçlü olmasını bekleyip senmi güçsüz olmaya hevesleniyorsun.
😞tamam senin dediğini yapıcam zaman tanıyıp sessiz olucam ve bir kaç gün sonra konuşucsm sesli olarak..
gün az olur hafta yap sen onu. saçma sapan şeylerde düşünme. ölmek nedir yav
Acaba size özelden mesaj atabilirmiyim bu süreçte yanımda olur musunuz
olur yaz
Ama duygusal bir boşluğa düştüm kendimi pek iyi hissetmediğim için duygularım bunlar
Yazık ağlamışsa imkanı yok. Adamı zorlama. Seviyorsan bekle. Ona beni istiyolar dersen zaten öyle der. Hani sende gerçek sevsen ona öyle bişey dememen gerekir
@gamzelimi 🥺😢 ben onun bana kesin birşekilde gelip daha sonra sözünün arkasında durmadığı için üzülüyorum. Şimdi sabrediyorum ve bekliyorum
Ayrılma nedenini düşün iyi karar ver
Ailesinin sözüne baktı sırf ben Türk’üm diye ailesi beni istemedi
En tehlikeli erkek tipi ailesinin sözüne bakan eşi eş olarak aileyi aile olarak ayiramayan biri.. aile evlensenizde rahat birakmayacak hep yaranmaya çalışacaksın eşini dolduracaklar eşin de hep sana tavır alacak böyle hayat geçmez evlensende pişman olursun ne kendi ayaklari üzerinde nede senin arkanda durabilecek biri.. karakterli adamlarla evlenin inan evlilik çocuk oyuncağı değil pişman olmakta var iyiki demekte inşallah son kararın iyiki böyle yaptım diyeceğin bir karar olur
Çok saol okadar güzel anlattınk. Çok doğru dedin
Tecrübeler sende bir yandan tecrübe kazaniyorsun başına gelen kötu olaylar herzaman kötüye yorumlanmaz bu olayda senin hayrına bir olaydır.. üzülüp minnoş kalbini boşuna yorma demekki benim için hayırlı olan buymuş demek lazım eğer nişanlın seni gerçekten sevip isteseydi dik dururdu sahip cikardi
Evet sahip çıkardı... Okadar iyisinki inşallah sende zor bir duruma düştüğünde yardımına koşacak insanlar olur Allah razı oldun kardeşim
Allah sendende razı olsun zamanında bende nişanlanip ayrıldım senin gibiydi benim nisanlimda ailesinin sözünden çıkamaz kul koleydi onlar için ayrıldım severek ayrıldım birde sonra değerimi anlar mı diye baktım yok anlamadı gitti başkasıyla nişanlandı bende başkasıyla evlendim sozlendigim zaman onun nişanı atıldı şimdi akrabama nişanlı yan komşum birde akrabam nasip kısmet işte genç isterken 14 yaş küçük biriyle evleniyor aile bunu alacaksın dedi aliyor multumuyun eşimle arasam eşim gibi bulamazdim takdiri ilahi illaki anlasamamazlik olacak önemli olan sorunları aşabilmek iki tarafı nda birbirini bırakmaması önce biz demesi aileler önemli olsada önce kendi ailem diyebilmeli kadında erkekte
Senin yaşadıkların daha acı vericiymiş kardeşim İnşallah her daim eşin ile mutlu olrsun senin hibi kalbi güzel insanı kaybettiği için değerini birgün elbet anlayacaktır
Değer kıymet değil erkekler kadınlar gibi duygusal düsunen varlık degillerdir canım biz her olayın altında bir duygu belirtisi ararız acaba neden böyle şöyle yaptı diye erkek evlenince normale döner kadınların coguda ilgisizlikten yakınır halbuki onlarida birey olarak kabul edip iki tarafında özgürlük alanlarına saygı gösterdiğimiz sürece gecimde olur ama önce bilinçli biriyle evlilik gerçekleştirmek gerekir.. erkek 10 kişi ilede sevgili olsa sevmez o onun için kızdır kadındır yani çok büyütmeyin bence sevgiyi aşkı gecime ve sizin mutluluğunuza ortak olabilecek arkadaş gibi olabileceğiniz kişilerle yakınlık kurun sizi yormasin huzurunuz olsun yeter
sevmediği kesinleşmiş
7 yıllık sevdiğimdi
yok artık sevmedi eskiyi bilemezük
boş insanın teki böyle insanları seçmeyin
Kurmaz. Yapma etme der
erskiden yeni olmaz eskiyi bırak
Senin gibilere kurar
Yol ver gitsin
Kurmaz