Ciddi ilişkimiz var aileler biliyor, tanışıldı. Seneye düğünümüz vardı. Farklı bir konuda anlaşamadık ve ben ayrılıyorum senden dedim , hiç düşünmeden bana böyle bir cümle kullandı.
Ben de mutluluklar o kişiyle dedim sadece.
Ciddi şekilde yapar mı bunu? Yoksa ani bi sinirle mi demiştir?
Ben de mutluluklar o kişiyle dedim sadece.
Ciddi şekilde yapar mı bunu? Yoksa ani bi sinirle mi demiştir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Farklı bı konu derken özel değilse nedeni merak ettim ailenle bile tanıştırdumigina göre
Geçerli bi sebep yoktu açıkçası ben de sinirle söyledim. Sinirlendirdim onu o da sen kimsin falan dedi artık hiç kimseyim madem kim olduğumu bilmiyorsun ayrılıyorum senden dedim. O da bunu dedi işte. İlk defa ağzından bu cümleyi duydum , eminim başkası yok aileler biliyor yani.
Sen kimsin demekle herşeyi bitirmiş bence eminim deme inan öyle olmuyor işte inan hayal kırıklığına uğrayabilir sin hayatta hicbiseyden emin olma
Bizim ilişkimiz öyle değil işte. Aile gibiyiz benden ayrılsa ve ben ayrılsam bile birbirimizi düşünürüz. Faturalarım gelmişse ayrıyken bile ödediği çok oldu. Barışırız zaten ama pişman olacak. Sinirlendirdim onu olmaması gereken ortamda ısrarla aradım iki kere uyardı sonra kızdı ve kimsin dedi
Suç sende o zman üzerine gitmişsin
Bunu da demesi gerekmiyor. Sanki biri varmış da evlencem demesi içime battı. Ben ona sinirden kudursam bile böyle şeyler demem hatta hep kendi ayrılır ben sessiz kalırım ben ayrılınca çirkinleşti
hadi ordan gitsin bunları söyleyebilen adamdan olmazmış ztn abla
evet tamamen sinirden yoksa evlenecekse bile demez
Başka birinin olmadığından eminim
ayrılıyorum demişsin ondan sonra duyduğun hiç bir cevabı mantık çerçevesinde tartma
Daha öncesinde de ayrıldık ama hiç böyle bir şey demedi ki ayrılmakta da haklıydım
Ve Ayrılmama saygı duymaması , bunun üstüne bunu demesi...
bitmiş gitmiş ne uğraşıyorsun madem
Barıştık yardımın için sağol canım
hayırlı olsun umarım dokunmuş yararım
Sinirden söylemiş teşekkür ederim 🙂
rica tatlım
Ani sinirlede nasıl ay bile verdiyse
1 2 aya evleneyim de gör sen dedi. Arkadaşı boşandı yakın zamanda ve 2 ay sonra başka kızla evlendi. Bu da ondan mı diyor anlamadım
He o da olabilir
Ailesi beni çok seviyor tanışma falan da oldu. Daha dün bana düğün için birikim yapıyorum dedi. Seneye bile beklemeyiz dedi. Annesi altınlarıma kadar almış. Böyle birden demesini anlamadım aklına o arkadaşından mı geldi bilmiyorum
Pişman olur bence
Bence de olur net
Hayır evlenir abi
Biri yok ki hayatında
Olsun anasi ister yani görücu usulü diye bisey var
Annesi benden başkasını istemiyor. Aileler tsnısıldı diyorum
Hmmm o zmaan aileler tanışıp çoğu yolu kat etmissenz neden ayrilcam sen den diyosun manyakmisin sen ablacim
Farklı bir konudan ayrılıyorum senden dedim işte. Ailesi beni çok seviyor tanışma falan da oldu. Daha dün bana düğün için birikim yapıyorum dedi. Seneye bile beklemeyiz dedi. Annesi altınlarıma kadar almış. Böyle birden demesini anlamadım aklına o arkadaşından mı geldi bilmiyorum.
Olabilir sende fazla üzerine gitme çocuğun zaten onun telaşı ona yeter bide sizin saçma sapan triplerinjz olmasın empati yap azcik tatlim
Belkide ya haklısın. Peki ciddi mi demiştir sence , ben yapacağını sanmıyorum
Yok be bi anlık sinirddir bencede o kadar emek vermesine rağmen senin bunu demen onu cildirtmietir gönlünu al hemen bisey i kalmaz
Bencede haklısın