2 yıllık sevgilim evlenmem seninle dedi?

Bakın güzel bir ilişkinin içerisindeyim, ilk aylardan beri ciddi düşünüyoruz, evlenme hayali kuruyoruz sürekli. Adımlar atıyoruz benim annem babam onun annesi babası biliyor henüz tanışmadı ailelerimiz ama biliyorlar sevgili oldugumuzu. Sevgilim annemin arkadaşına (benimle yaşıt oğlu olan) sevgilin var mı diye sordugunda ne dersin dedi bende bizim ailemizde böyle şeyler konuşulmaz ayıp olur diye yok derim dedim. Aslında kötülüğümden değil , annemi de üzer böyle şeyleri söylemeye gerek yok der. Ciddileşip aileler tanıstıgı zaman zaten duyulur der. O düşüncedeyiz, o öyle değil annesi falan söylermiş ama dedimki her aile farklıdır annenin kızı olsa bakalım o zaman da anlatacak mı dedim. Herneyse bana dediki şimdiden söyleyinki sorarsalar zamanı gelince seni oğullarına düşünürseler teklifte bulunursalar seninle evlenmem dedi. Hayatımın şokunu yaşıyorum. Benim kötü niyetim yokken birbirimize bu kadar baglıyken ve evlilik düşünüyorken 2 senenin ardından ilk defa böyle bir şey dedi... Bir erkeğin tabiki hoşuna gitmez sevgilisine talip olunması ama olursalar evlenmem diyor sen evlenir misin diyede bide sorup durdu tabiki evlenirim dedim ne yapıyosun sen sanki senlik bisi yokki eğer görüşmeyi kabul edersen zaten bu aldatmaktır tabiki evlenmezsin ama biz engelleyemeyiz ki insanların sormasını, akrabalarıma da henüz söyleyemediğimi biliyor tutup biri bilmediği halde sorsa bunu suçlayamazsınki şimdiden söyle diyor ama zaten bende söylememiz uygun değil aile açısından diyorum. Cidden böyle bir düşünceye sahip olunabilir mi?
2 yıllık sevgilim evlenmem seninle dedi?