2 yıla yakın sorunu bir ilişkimiz vardı. Ayrılıp barışıyorduk. Birden bire Aradı başkası ile evleneceğini söyledi Bende uzatmadım mutluluklar diledim. Sildim şimdide sosyal medyasını herkese açtı Ayrılırken koyduğu müzikleri koymaya başladı. üzgün acılı paylaşımlar yapıyor sizce neden böyle yaptı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİki ihtimal var. Ya seni aldatıyordu ya da yalan söyledi ilişkiniz kalıcı olarak sonlansın diye. İlişkinin içinde sen varsın o yüzden gözlemlerine dayanarak hangisi olduğunu bulmak sana düşer.
Ayrıl barış ilişkileri toksiktir ve ciddiyeti kalmaz, aşkı öldürür. Birinden ayrılmak için ciddi bir bahaneniz olması gerekir. Gerçekten kafa yapınız hiç uyuşmaz, aldatma-yalan vb bir durum vardır, şartlar müsade etmez, katlanamayacağınız bir huyu vardır... Gibi.11 Yorumla
Soran+1 yılOnun sorunu geçmişte yasadiklarımız. gecmiste ben bunu terkettim. Gezdim umursamadım buluşmak istediğinde ektim sonra barıştık her şey güzelken bunu yaptı
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlenmeyi yalandan da demiş olabilir. Ama gercekte evleneceksede kafasında bitirmistir. Hüzünlü paylasımları boş ver onu ergen, kisiliği oturmamıslar yapar madem pismansa pismanlığını sana desin sana göstersin herkese acık yapıp cûmle alemin pisman olduğunu bilmesine gerek yok madem pismansa ama pisman olduğunu düşünmüyorum gelse de dönme.
03 Yorumla
Soran+1 yılLafı ortaya attı gitti. hangi yüzle gelicek gelse eski beni bulacakmı arkadaşım çok seviyorum. ama affedemem
- +1 yıl
Sevindim senin adına😌
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılKendi kendine triplenmiş sonra da pişman olmuş. Ben daha pişman olmayan erkek görmedim, enine boyuna düşünmeden gaza gelip ciddi kararlar alıyorlar sonra da dünyanın kahrını çekmiş gibi davranıyorlar. Çok sevdim ama kaybettim modundaki erkeklerin çoğu kendi ayrılmıştır sonra affedilmeyince bir de karşı tarafı suçlarlar.
222 Yorumla
Soran+1 yılBeni suçlamaya yüzü olacağını sanmıyorum. Hersey güzel giderken neden bunu yapar. Ayrılalım deseydi. Evleniyorum başkası ile demeseydi
- +1 yıl
Bunlar cidden arsız oluyor, yarın gelir benden ne çabuk vazgeçtin insan niye diye sormaz mı falan diyip suçu size atar. Bu erkek milleti ne hikmetse hep mağdur hep mağdur.
Soran+1 yılDaha önceki ayrılığımızda aynısını yaptı. niye aramadın niye gelmedin niye yazmadın ne yaptın 1 aydır. bundada yapmaya hakkı yok arttık
- +1 yıl
Allah akıl dağıtırken erkekler şemsiye açmış ben böyle düşünüyorum.
Soran+1 yıl😄. Benimki dışarı bile çıkmamış heralde
Soran+1 yılHak ediyorsunuz abi
Soran+1 yılÇoğunluğu öyle napalım. Düzgün adam sayılı gelmiş dünyaya
Soran+1 yılGenelleme yapmiyorum. Lütfen kızmayın bizdeki sorun var anlayamadım
- +1 yıl
burada kalbi kırılmış bir hanımefendi ile kız kıza sohbet ediyoruz. Siz kendi aranızda konuşurken kadın milleti işte canını sıkma falan demiyorsunuz herhalde. Bu kadınların sık karşılaştığı genel bir durum o yüzden de genelleme yaparak hanımefendiye yalnız olmadığını hissettirmek istedim ama bunu dahi anlayamayıp saçma sapan konuşmaya başlamışsınız demek ki siz de şemsiye açanlardansınız.
Soran+1 yıl@Acılıkoala süpersin 👏👏👏
- +1 yıl
Kişilerin hareketlerini de gayet genellersin, istatistik diye bir bilim var cinsiyetin davranış üzerine etkisi birçok dalda araştırma konusudur. Bir ilişkiyi bitiren taraf erkekse geri dönüp barışmak istemesi sık görülen bir şey ama kadın ayrıldıysa kolay kolay geri dönmez. Bunun istisnaları tabii ki var ama genel durum bu şekilde herkes de böyle olduğunu yaşayıp tecrübe ediyor. Sizin öyle olmamanız erkeklerin genelinin ani kararlar ile ayrılıp sonra barışmak istediği gerçeğini değiştirmiyor. Bunu dile getirmek erkek düşmanlığı değil durum tespitidir.
Soran+1 yılAyrılalım demedi evleniyorum dedi. bir iki haftaya bende neden niçin diye sormadım mutluluklar diledim davet edersen gelirim dedim. Sonra dedi daha belli değil. Sonra yazdı hiç bizim evin oralara geldinmi diye hayır dedim. Bozuldu baya şimdide intiharlı sözler alkoller koymaya başladı
- +1 yıl
Evleniyorum demesi ayrılıyorumdan daha kötü. Dediğim gibi barışmak istiyor ama bence barışmayın bir insan bu şekilde bırakılmaz.
Soran+1 yılBir aydır kıskandırma çabasına girdi. Ben kıskanmadıkça dozu arttırdı. bunu yaptı. Benim onu sevmedigimi düşünüyor olabilir geçiste terketmiştim. yorum için teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. 2 senedir konuşuyormuşsun pat diye birden ayrılmak, belki sana yalan söylüyordur bunu sorguladın mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum. Kıskandırmak için yaptı bende mutluluklar diledim dügune davet edersen gelicem dedim. güya haftaya Nisan bir haftaya düğün vardı adam sosyal medyadan kendimi öldurecem gibi şeyler paylaşıyor
Soran+1 yılEskiden ben terkediyordum. Alışmıştık birbirimizi tehtit bile ettik yüzyüze gelince hiç bişey olmamış gibi davranmayı başarıyorduk
Soran+1 yılAynen öyle duruma göre güncelleme yaparım sağol
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
24Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılManipülatif bir karakter büyük ihtimalle arkandan sadece evlenme kararı alışını saklamadı hatta muhtemelen aldattı , başkalarıyla da ilgili gözü hep arayıştaydı. Geçmiş olsun. Profiline girme tüm onu hatırlatacak şeyleri sil gitsin çöpe at.
https://www. instagram. com/reel/C0Uf4zUMSyF/? igsh=eHQ5djYzOWtmMzVw12 Yorumla
Soran+1 yılDemesi kolay ben onu çok sevdim oda beni seviyordu hayalkırıklıgına uğrattı işte
Artık o seni ilgilendirmez ki girip bakma bile seni yarı yolda bırakan bir adam için profiline bakmam bile gereksiz ve değmez
122 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyorum elimde olsa keşke
Soran+1 yılşu an mantıklı dusunemiyor kafamada hep sorular hayal kırıklığı var
Soran+1 yılEvlenmedi lafı ortaya attı gitti mutluluklar diledim neden niçin demedim. haftaya nişanim var dedi davet edersen gelirim dedim düğüne sonrada belli değil dedi. sonra bana yazdı bizim evin oralara geldinmi hiç diye hayır dedim böyle durum 😔
Soran+1 yılHayırbir gün öncesi canım diye konuşuyordu birden bire ıssız adam gibi evleniyorum dedi başkası ile ortada hiç bişey yokken
Soran+1 yılSöylemeden 1 ay önce beni dayısı ile tanıstırdı. Ah bir anlasam nerden bulduğunu
Soran+1 yılAyrılan kendisi şimdide kendimi öldurecem diye sözler paylaşıyor
Soran+1 yılNe çocuğu adam daha evlenmedi
Soran+1 yıl2 yıllık güzel giden ilişkiyi mahvetti anlayacağın
Soran+1 yılHastanelik oldum onun haberi yok. sevdigimi bile bile bunu yaptı. ayrılıyorum dese hadi neyse evleniyorum ortada hiç bişey yokken 😔
Soran+1 yılÇok geçmiş olsun canım. Bende bugünlerden kurtulup gülerek anlatmak istediğim zamana gelmek istiyorum bir an önce yorumun için teşekkürler 🙏
Soran+1 yılinşaallah yapmaya çalışacağım
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılEvlendiyse değildir diye düşünüyorum evli olup pişman da olabilir ama sana bunu dusundurtecek uzaktan bakmaklsr ya da aramalar mesajlar mi, m
07 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmedi evleneceğini söyledi sadece
- +1 yıl
He yok bacım onlarlala falan flaş çakmaz erkek direk yazar kafa karistirir sonra bir bakmisin altındasin sonra dersin ya boşan ya da bitirelim erkek alacağını almıştır bitsin der hayatı kayar bu kızlarda da hıc kafa yok anam erkek terk ediyor evleniyor bizim kız hala bir umut mu acaba diyor. Biraz gurur ben gurur. Cem yilmz in Zürihte nasıl bı yokluk bu dediği gibi nerede yasiyorsunuz örneğin Ankara , Ankara 'da çik bi gez ulan. Valla gülüm seni tanımam etmem artikci değilsen hiç aldama adami da çok seviyor olanlrsn e birde karısı düşün hiç mi vicdan yok senin gene d sen bilirsin bacıspor?
- +1 yıl
He bi dk o zaman once ki yazdığım o uzun duygu folu şey boşa mı gitti şimdi ya
Soran+1 yılLan adam evlenmedi ortaya laf attı gitti
- +1 yıl
O duygulu dolu mesajimi ve sonra kini gormek istkmurmyrm diyecisaretler misin mst soran
- +1 yıl
Aşkı bende onu diyorum ya ben evlendi zannetmişim su yazdigim uzun şeyi bi sil bizim turk kadınları kalın kafalı olmak zorunda mı ,2 kere yanlış anlamışım sıl diyorum hala evlenmedi doyor
Soran+1 yılBenmi anlatamadım senmi anlamadın
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayatına hiçbir şey olmamış gibi devam et. Köpek gibi pişman olup kapında yatacak.
115 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler öyle yapıyorum güçlü gibi görünmeye çalışıyorum. Hic hesap sormadim. neden niçin demedim. mutluluklar diledim. davet edersen düğüne gelicegimi söyledim sonrada belli değil falan dedi
- +1 yıl
Acaba yalan mı söyledi?
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum bana haftaya nişanın var diğer hafta düğünüm var dedi. Bende davet edersen gelicem dedim. sonra belli değil daha aileler görüşüyor dedi. Sonra yazdı bizim evin önünden gectinmi hiç diye semtlerimizde uzak hayır dedim 1 ay oldu 1 aydır ölümle ilgili sözler her ayrıldigimizda koyduğu şarkı sosyal medyasını herkese açtı bir garip
- +1 yıl
Bu çocuğun derdi ne ki böyle yapıyor?
Soran+1 yıl1 aydır kıskandirma çabasına girdi. ustune gidince özur diliyordu. son darbeside bu oldu. benim onu sevmedigimim düşünüyor. ben çok kıskanmıyorum. Umursamıyorum gibi görünüyorum halbuki alttan herşeyimi takip ediyorum. onun haberi yok
- +1 yıl
Belki de gönderme yapmalısın adım atması için.
Soran+1 yılSosyal medyam yok WhatsApp sildim numarasını. Onun amacı beni sinir etmek evine gidip kavga etmem bende yapmıyorum. o yüzden şimdi de inhar sözleri. Ayrıldigimizda koyduğu şarkilar alkoller. biraz burnu sürtsün yapmasın bir daha böyle bişey. diye hiç bir gönderme yapmadım. sen ne düşünüyorsun
- +1 yıl
Böyle davranacağına sana gelip, açıklama yapıp, yalan söylediğini açıklasa ya. Gerçekten derdini anlamadım. Şimdi de adım atmaya gururu mu yemiyor acaba? Yoksa çekiniyor mu senden?
Soran+1 yılYüzü yok o yüzden herkese aciyorki geldiginde yüzü oldun diye gururu o hali ile
- +1 yıl
Bakalım ne kadar dayanacak böyle yapmaya.
Soran+1 yılAynen sadece izliyorum bizi getirdi hallere bak. Üzülsün iyice bir daha yapmasın böyle şeyler
- +1 yıl
Barışmadan önce açık açık söylemen lazım "Beni aldatsaydın seni affetmezdim. Barışmazdım.". Kaybetme korkusunu her ihtimale karşı vermen lazım.
Soran+1 yılZaten şu an öyle yaptım. ondan zoruna gidiyor onlar gidemez diye düşünüyorlar. o bekliyordu yapma etme bırakma kapısına gideyim akrabalarını arayım hiç bişey yapmadım. dayısı beni aradı. Pişman olucaksınsınız ikimizde dedi dedim abi adam evleniyor o düşünsün dedim. ben yurtdışına yerleşecem dedim dayısına göndermeyiz dedi 😊
- +1 yıl
Seni istiyorsa bir şeyler yapması lazım artık. Dayısını da o aratmıştır.
Soran+1 yılEvet belliydi zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe pismani ya hem olsada artik intikam almalisin
114 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Baskasi ile ol
Soran+1 yılAsla o yapsada ben yapamam kendime ihanet sayarım
- +1 yıl
Rahibe gibimi yasiycaksin yahu. Tabi hayatina birini alacaksin. Hala sevgilim demen cok sacma
Soran+1 yılAğız alışkanlığı olmuş 2 yıllık az değil
- +1 yıl
Exim de 🤣🤣
Soran+1 yılOnu ex lerin arasında görmekte varmış 😔
- +1 yıl
Kac exin varki
Soran+1 yıl2 tane bununla 3
- +1 yıl
Azmis boş ver sen oyke deyince yuzlerce var sandim biran 🤣🤣
Soran+1 yılBen hayatıma herkesi alicak kadar aptal değilim
- +1 yıl
E saka yaptik sendr cidiye aldin. Tabiiki yuzlercesi zaten olamas
Soran+1 yılFarkettim 😄.
- +1 yıl
Hahhh soyle ya sonunda guldurdum senii sana gulmeknyakisiyor gul hep 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBelki ailesi zorluyordur şununla evleneceksin diye bilemedim
01 Yorumla
Soran+1 yılAilesi asla öyle bişey yapmaz.
Sevene değil Beren'e gidiyorlar gayet normal Demek ki iyi veremiyorsun
016 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıllık ilişkiydi yenimi aklı başına geldi
Soran+1 yılBeni cok seviyordu bir günde nasi degisti akrabaları ile tanıştırdı
Soran+1 yılBana evlilik teklifi etmişti ben oyaliyordum. ilk zamanlar
Soran+1 yılEvinde kalıyordum binasindakileri tanıyordum soruyordum gizlice yok diyolardi
Soran+1 yılO zaman niye intiharlı sözler koyuyor onu anlaıyorum. alkol madem seçimini yaptı neden üzgün
Soran+1 yılEvleneceği kadın demeyecekmi bu durumlar ne diye
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılKafamı toparlamam gerek
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Adam evleniyor seni istememiş hayatında bırak peşini kendi hayatına dön
036 Yorumla
Soran+1 yılAma mutlu değil
Soran+1 yılBen adamı engelledim sildim konuşmuyorum akrabalarında engelledim arkadaşlarında
Soran+1 yılHerkese açmış fake hesaptan gördüm
Soran+1 yılKadında ortada yok işin garip tarafı 2 foto koydu geri sildi
Soran+1 yıl1 ay oldu ayrılalı benlik bişey yok rahatsız etmiyorum asla
Soran+1 yılÇok seviyorum. Arada bakıyorum sürekli bakmıyorum zaten
Soran+1 yılSöyle soyeyim 1 aydır beni kıskandırma çabasına girdi hiç umursamadım özür diledi. Hersey güzel giderken bunu yaptı benim sevgimden şüpe ettigini düşündüm açıkçası
Soran+1 yılBenim bir huyum var çok sevdemde kıskanmam. Üstüne gitmem hesap sormam bana yapilmasındanda hoşlanmam
Soran+1 yılÇok üzgünüm 😭
Soran+1 yılKadın bana saygı duydumu 2 yıllık sevgilimdi daha dün gelmiş bana yazık degilmi?
Soran+1 yılKendi ayrıldı her şey güzel giderken evleniyorum. dedi bende mutlulukar diledim sildim numarasını ortak arkadaslarımızi neden niçin diye sormadım bile
- +1 yıl
Kızın üzerine boş yere gitmissiniz asıl acıyı bu kız yaşıyor. 1 aylık kızın haberi bile yoktur sizden yüksek ihtimal hayatında siz varken sizi o kızla aldattı bu yüzden böyle ahlaksızca bir anda evleniyorum dedi. İnsan ister istemez travma yaşar bir anda kestirip nasıl atsın unut adam evleniyor demişsiniz birde konu sahibi siz de seviyorum demeyin hala adamı nefret etseniz anlarım da böyle adam da artık sevilmez. Takip etmekte sizi üzer böyle insanlar illa pişman olup dönerler dönmese bile siz o insana kötülük yapmadan saygılı şekilde ayrıldığınız için illa vicdanı sızlar siz Allah'a bırakın içiniz rahat olsun.
Soran+1 yılYorumlarınız için teşekkürler 🙏 neler çektim bir Allah bir ben biliyorum ortada hiç bişey yokken evleniyorum dedi. beni akrabaları ile tanıştırdı umut verdi. benim yaşadigim durumu Allah kimseye yaşatmasın. Hala. Aklım almıyor hani bir şeyini görsem şupelensem hadi neyse beklemedigim bir şey yaptı hayallerimi yıktı. şimdide intihar sözleri paylaşıyor ben acıyı çektikten sonra pişman olup dönse ne yazar
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Kardeşim sen üzülme senin hiç bir hatan yok. Tabikide pişman olup acılı sözler paylaşıcak belki sana tekrar dönücek sakın affetme onun pişman olması veya olmamasının artık senin için bir değeri olmasın. Tek damla göz yaşına değmez. Şükret ki Allah seni böyle bir insandan uzaklaştırmış eğer o böyle bir şey yapmasaydı belkide sen ondan ayrılamıcaktın hayatını zindan edicektin. Şu belki 1 ay belki 1 sene üzülürsün ama sonra iyi ki olmamış diye şükredersin.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim morel oldu. O kadar çok üzuldum onun haberi yok hastanelik oldum o derece. Benim üzulmem aniden olması. düzgünce ayrılsa lafım yok evleniyorum demesi çok ağır sevdiğimi bildiği halde canımı yakması
Soran+1 yılAminnnn sağolun
Soran+1 yılBu sürec üzülmeden gecmiyor acılar bizi daha güclü yapıcak biliyorum. teşekürler 🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence seni kıskandırmak için yapıypr. Köpek ol yalvar evlenme sensiz yapamam vs vs demeni istiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBende aynısını düşündüm. Ben mutluluklar diledim davet edersen dügune gelicem dedim. bana belli değil daha ailer tanışıyor bir diyor haftaya düğünüm var. En son yazmıştı bizim oralara hiç geldinmi hayır dedim.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
evdiği bey başkasına varmış oynar el kızıyla çalar ece Zerrin 😀115 Yorumla- +1 yıl
Tamda şarkı çalıyordu 😄😄
Cevap sahibi+1 yılÇok komik şarkı ya 😀
- +1 yıl
Evet bi de sizin yorumla daha komik oldu 😄😄
Cevap sahibi+1 yılSevdiği kız başkasına varmış bizim oğlan düdük çalma derdinde 😀 yani yöne yöne bir şey diyeceğim şimdi olum çalma, çalmayıver la orada da haksız mıyım 😀
- +1 yıl
Haklısın valla 😄😄
Cevap sahibi+1 yılGit çamurdan sergüzeşt dinle 😀
Cevap sahibi+1 yılKızdırmayın beni 😀
- +1 yıl
Açtım bakalım:))
Cevap sahibi+1 yılSeversin bence ben seviyorum 😀
Cevap sahibi+1 yılBitmiş olması lazım sevdin mi?
- +1 yıl
Sevdim dinlememiştim daha önce teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBir şey değil 😏
- +1 yıl
Gizliden çıkar mısın
Soran+1 yılBenmi gizliden
- +1 yıl
Hayır mavili
Bu kadar sorunlu ve toksik bir ilişkiyi ilerletmeyi ve kötü sonla bitirmeyi neden göze alıyorsun ki
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyorum ondan
+1 yılPişman olsa seninle evlenirdi sanırım bilemedim
01 Yorumla
Soran+1 yılHenüz evlenmedi evlenecem dedi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsende pişti karısında uyguladı. özler arada senle olan atraksiyonlarını
028 Yorumla
Soran+1 yılO zaman niye intiharlı sözler koyuyor. alkol üzgün.
Cevap sahibi+1 yılyaaaa, acıtasyon. rol.. inanma. ciddiyim.. belkş senle ilglide değildir🤷♂️😀
Soran+1 yılHer ayrildigimizda koyduğu şarkıyı koyması
Cevap sahibi+1 yılyaaa inanma. saf olma.. sal gitsin. önündeki maçlara bak
Soran+1 yılKolaymi öyle başkasını hiç düşünmedim istemedim
Cevap sahibi+1 yılzaman varya zaman.. bir yıl içinde öyle bir değişirsinki sen bile şaşırırsın.. o yüzden sal kafandan gitsin.. kendine acı çektirmek hoşuna gidiyo heralde
Soran+1 yıl1 ay dır öldüm resmen 1 yıla kadar yaşarmıyım bilemem :(
Cevap sahibi+1 yılbu gününü düşünüp çok pişman olucan, hatta ağlıcan ben delimiymişim diye.. neyse🤷♂️
Soran+1 yılO zaman bir an önce erişmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılzaman ve sabır. zeki kızsın.. seni mantık ve akla davet ediyorum
Soran+1 yıl, bir aydır sabrımı koruyorum. kendimi o kadar çok tuttumki anlatamam. Ona hiç bir gönderme yapmadım mutluluklar diledim davet edersen düğüne gelirim dedim. oda daha belli değil aileler tanışıyor falan dedi teşekkürler 🙏
Cevap sahibi+1 yılosruktan cevap vermş sana.. çoluk çocukca.. bişii diyimmi.. asla ve asla o kişiyle bir araya gelme.. Hint atasözü der ki aynı nehirde 2 kez yıkanılmaz. sen beni dinle kafandan sil o hadsiz arkadaşı.. rica ederim. 💐
Soran+1 yılHintler titiz olduğunu bilmiyordum 😄 inşaallah silmeye çalışacağım sağol motel oldu
Cevap sahibi+1 yılatasözü bol , ama evet uygulamada ayakları ile menemen yapıyorlar😀
Cevap sahibi+1 yılvallahi unut, kendini düşürme inan değmez gene sen üzüleceksin biliyorsun bunu
Soran+1 yılSokak lezzetleri yapan. Cesetlerin olduğu nehirde yıkanan adamlar 2 kez girmiyomuş 😄
Cevap sahibi+1 yılmuhahahah.. ay midem bulandı neler var yaw🤣🤣 zaten yıkanmak içinde girmiyorlardır herhalde Ritüel olduğu içindir.😀
Soran+1 yılşu an benim. midemde iyi durumda değil. Bu konuyu kapatalım 🤐
Cevap sahibi+1 yıl😀 bak, ne tatlı , Zeki, espri yeteneği yüksek olan, belliki vicdanlı ve merhametli, aslında neşe dolu bir kızsın boş ver senin kıymetini bilen bilsin bilmeyeni sal gitsin
Soran+1 yılSen falcımısın. Genelde öyle söylerler iltifatlsrınız için teşekkür ederim sizde öylesiniz gerçekten
Cevap sahibi+1 yılbu durumla alakalı çok güzel bir Çin atasözü var ama onu burada yazarsam ban yerim 🤣
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim biraz mikrososyolejiye karşı ilgim var o yüzdendir 😀
Soran+1 yılBelli. Yeni atasözleri öğrendik sayende 😄
Cevap sahibi+1 yıldaha neler var da dediğim gibi burada yazamam 😀.. sen değişmeyede çalışma, böyle olmaya devam et. enerjin yüksek kızsın. diğer şeyleri de kafana takma İnan hepsi gelir geçer. bırak karşına seni hak eden insan çıksın.
Soran+1 yılArtık aşk meşk işlerini bıraktım. Dua ediyorum Rabbim bir daha aşk acısı yaşatmasın. sadece zamana ihtiyacım var gelişme olursa güncelleme yapıcam 😊iyi günler diliyorum
Cevap sahibi+1 yılsana da iyi günler.. zaman en iyi ilaç 👍yaşamanda duygusal tecrübe açısından aslında iyi olmuş. bu duyguyu tatmış olman.. sorunu beğendim"dışgüç" benim.. gelişme olursa yaz.🙃
Soran+1 yılPeki inşaallah güzel haberlere gelirim 🤲
Cevap sahibi+1 yıl💐👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana gezilecek kız ona evlenilecek kız gözüyle bakmış işte sil gitsin şunu
01 Yorumla
Soran+1 yılDemesi ne kadar kolay demi
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kadar ergen işler kaç yaşında insanlarsınız ya😀
01 Yorumla
Soran+1 yıl33 ikimizde
Gizli Üye(25-29)+1 yılNarsistmiş başkasıyla konuşmuş olabilir senle sevgili olduğu zaman diliminde şimdi de egosu senin bukadar kolay ayrılmanı kaldırmamış buyuzden mağdur edebiyatı yaparak daha çok insanı kendine çekiyor olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle doğru tesepit ben neden niçin diye sormadım mutluuklar diledim sildim. orada bozuldu zaten sonra belli değil demeye başladı
+1 yılsen neden hala sosyal medyasına bakiosun seni yüz üstü bırakan birine
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyorum ondan
- +1 yıl
o seni sevmiyor ama
Soran+1 yılBilmiyorum benim için ağlayan adamdı. Seviyorum diye Demek yalanmış
evet cok pismandir sonra gider evlenir cocuk yapar cok cok cok pisman olur
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenecek olan adam mutlunolmazmi
Madem yürümüyordu ilişki bence mantıklı çünkü evlenince de çok sorun yaşarsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılDüşünsene sevgiimle her şey çok güzel giderken bir gün önce canım diyen kişi ertesi günü baskası ile evleniyorum diyor kolay bişeymi 2 yılımız var
+1 yılZengin birini bulmuş ve evlenmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılAdam kendisi zengin zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılTövbe estağfurullah yaaaa
01 Yorumla
Soran+1 yılBende duyunca şok oldum ortada hiç bir sorun yokken
- Aşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı.
+1 yılÇaba bekliyor senden aslında
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir çaba
Pişman değildir hirto
03 Yorumla
Soran+1 yılO zaman niye intihar sözleri yükleyip herkese açıyor
Soran+1 yılEvlenmedi ortaya lafı attı gitti. bende davetedersen gelicem düğününe dedim belli. Değil daha dedi
+1 yılPişman olsa böyle bir şey söylemez
09 Yorumla
Soran+1 yılNe amaçla söyledi işte şimdi intihar sözleri paylaşıyor
- +1 yıl
Ya ne yaparsa yapsın boş ver bas engeli gitsin
Soran+1 yılÖyle yaptım zaten
- +1 yıl
Aferin en iyisini yaptın keyfine bak
Soran+1 yılDemesi kolay tabi
- +1 yıl
Aslında yapması da kolay
Soran+1 yılTabi biz 2 yıl neler yaşadık unutulması hiç kolay değil
- +1 yıl
Ya insanlar 40 yıllık eşinden boşanıyor sen 2 yıldan bahsediyorsun hayat bu önüne bakacak ve yoluna devam edeceksin geçmişte takılıp kalma dünya da ki tek erkek o değil
Soran+1 yılBu şekilde ayrılmak kolay degil normal ayrılik olsa üzülmezdim
+1 yılPişman veya değil artık senin için önemli mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok önemi var seviyorum hala
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılkimse pişman olmaz rol yaparlar sadece.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeçimini yapan adam neden rol yapar
+1 yılPişman olsaydı senin yanında olurdu
01 Yorumla
Soran+1 yılHangi yüzle gelicek söylermisin
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir de olmayabilir de
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenecek adam mutlunolmazmi kendi isteği ile ayrıldı
- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılbelki kıskandırmak istiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşündüm neden yapıyor hala anlamış değilim
- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılHangi şarkıyı koydu
011 Yorumla
Soran+1 yılİhtimaller perisi her ayrıldığımız da bu şarkıyı standart koyar
- +1 yıl
Zevksizmiş ya ben olsam başka şarkı koyardım
Soran+1 yılBen Gökhan Türkmen çok sevdiğim için koyuyor zaten
- +1 yıl
Gökhan Türkmen popüleritesini yitirmedi mi
Soran+1 yılBenim için hayır
- +1 yıl
Eee şimdi sen ne yapacaksın
Soran+1 yılUzaktan mutluluğunu izleyecem
- +1 yıl
Uzaktan görenler seni mutlu sanıyor ama bilmiyorlar ki senin için kanıyor değil mi
Soran+1 yılSezen aksu uzak diyarlarda evli barklı 😭
- +1 yıl
Ağlama beni de ağlatacaksin şimdi
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılYazık etmiş sana
020 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle hayatıı mahvetfi
- +1 yıl
Nasıl yapar ama bunu
Soran+1 yılBenim canımı yakmak istedi işte her şey çok güzelken ıssız adam gibi yaptı
- +1 yıl
Hayatına birimi girdi acaba
Soran+1 yılSanmıyorum. Ben umursamam zoruna gitti şimdide intirlı sözler koyup duruyor
- +1 yıl
Oturmamış bir kişilik
Soran+1 yıl1 aydır kıskandirma çabalarına girdiğini farkettim. ozur diliyodu. Beni kızdırıp. en sonunda bunu yaptı sildim neden niçin tek soru bile sormadım mutluluklar dedim
- +1 yıl
İyi yapmışın bence
Soran+1 yılYapma dedikçe yapiyolar kendi hallerine bırakacan 1 ay çok üzüldüm agladım neler çektim halada üzülüyorum o bilmiyor
- +1 yıl
Gerek yok bu kadar yıpratma
Soran+1 yılÇok seviyorum elimizde olsa böyle adaı severmiydim
- +1 yıl
Haklısın ilk sevgilin mi
Soran+1 yılHayır kimseyi bu kadar sevmemiştim ilk defa deliler gibi aşık olduğum adamdı. Kimseyi bu kadar sevmedim
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
Soran+1 yıl33 yas
- +1 yıl
Belli bir olgunlukta aslında ama
Soran+1 yılAkıl yaşta değil başta denişler
- +1 yıl
O kesin ama senin bişeyler yapman lazım
Soran+1 yılNe gibi bu nikah kıyılamaz falanmı
- +1 yıl
İstersen yaz bana
Gizli Üye(36-45)+1 yılPişman değildir sende yolunun devam et
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman niye ölümle alakalı sözler koyuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılAt s*kldiği çayırı özlermiş
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZarflamış olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBilemeyiz
01 Yorumla
Soran+1 yılDurumlarında hem üzgün intihar sözleri var
+1 yılSanmam
011 Yorumla
Soran+1 yılO zaman niye üzgün şeyler paylasıyor
- +1 yıl
Madem üzgün neden başkası ile evleniyir
Soran+1 yılOnu soruyorum bende
- +1 yıl
Bence yalan söylüyor aklında kalsın diye kimse biriyle zorla evlenmez yalan
- +1 yıl
Bence böyle biriyle muhattap olmaktansa sende. Başkasını bulmalısın
Soran+1 yıl2 yıllık ilişki kolaymi sanıyorsun çok seviyorum
- +1 yıl
Kolay değil ama ben olsam benim için mücadele etmeyen hemen pes eden birinin sevgisinden şüphe ederim ne malum senin için paylaşım yaptığı belki başkası için yapıyor
Soran+1 yılEvlilik düşündügü kızla takipteler. Zaten niye herkese açar
- +1 yıl
Bence seni cepte tutuyor
Soran+1 yılOlabilir sağol
- +1 yıl
Rica ederim belki böylesi daha hayırlı
Maymun çünkü
03 Yorumla
Soran+1 yılRuh hastası desek
Soran+1 yılPeki öyle olsun
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hayırlısı olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
Hayır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılPişman olmaz
00 Yorumla Sence aq
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim başkası ile evleneceğini söyleyip benden ayrıldı. Sizce pişman mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler