Tam evleneceksin eski sevgilin gelinlik/damatlık giyinmiş hazırlıklı bir şekilde düğünü basıyor, onunla evlenme benimle evlen diye yalvarıyor ne tepki verirdiniz? :D
Eski sevgilin düğününe; gelinlikle/damatlıkla gelip benimle evlen diye yalvarsa ne tepki verirdin?
Gelemez ki. Alnının catından vururlar adamı orada. Eskimiş olan hiçbir insanı bugünümde görneye tahammülüm yok. Hele ki eskide kalan eski bir sevgili ise hiç yok. Bir türlü eski defteri kapatamayan , baskıcı yapışkan insanlara gıcık olurum.
😄 Öyle bir manyaklık yapacak derecede sapıtmış eski sevgilim yok şükürler olsun. Olsa bile hadi geldi diyelim pişman ederim rezil olur gider. Keyifli geceler.
"Bu Fani dünyaya tek geldik tek gideriz , bizi üç kuruşa vereni biz beleşe veririz." Der giderdim , muhtemelen sevdiğim yani evleneceğim kadınla eski sevgilim kavga edeceği için görmek istemezdim..
Atlarım üstüne ooo seni bekliyordum az kalsın başkasıyla evlenecektim nerde kaldın derim 😅 yahu ne saçma sorudur ya yazmayım dedim de tutamadım kendimi tövbe estağfurullah
Kesinlikle yüzüne dahi bakmam eğer biriyle evlenme yoluna baş koyduysam bu onu sevdiğim için olur eski sevgilime hâlâ bişey hissediyor olsaydım zaten onunla evlenirdim