Bu arada evlenme teklifini yapan benim de 10 yıllık arkadaşım, bir zamanlar onun arkadaşıyla sevgili olmuştum. Bunu bile bile bana evlenme teklif etti
2 ay
Cevap
4Cevap
eğer çok çok okey değilsen bence kabul etme riskli bir iş
Ne manada riskli
İşte bende ondan korkuyorum eski sevgilim zaten ondan ayrıldıktan sonra başka birisiyle konuştuğumu düşündüğünde bana neler neler demişti Bir de arkadaşı dediği kişiyle evlendiğimi görse
Sen ne hissediyorsun bu konuda kalbin ne diyor
Bir yandan Evet diyor Bir yandan hayır diyor çünkü aynı ortama girecekler bir sürü ortak arkadaşlar mevcut eski sevgilim de biraz şeyci bir insan beni ne ara Unuttun demek benimleyken de onunla konuşuyordun aranızda bir şeyler var diye imada bulunur kesin
Ben bu konuyu ona açtım Hani ben senin arkadaşın eski sevgilisiyim bunu biliyorsun dedim Ondan sonra haftalardır bana yazmıyor Ben de başkasıyla tanışmaya çalışıyorum
Nasıl yani bilerek
Bence arkadaşına nispet yapacak sen kabul edersen amacı o
Benim arkadaşım öyle bir insan değil yani ona Nispet yapmak için beni kullanmaz
O işin sonu bana sıkıntılı geldi...
Ne açıdan
Senin herseyine vakıf. Amaçtaki gelecek vaadi ne kadar kalıcı olur?
Peki ne yapmalıyım
Geleceğe dair planlarınızi yazılı yapalım diye öneride bulun. Bakalım ne cevap verecek
Çok gvat var çok
Ya adama bir şey de diyemiyorsun Çünkü o da benim yıllardır arkadaşım ama onun arkadaşıyla sevgili olmuştum çok zor bir durum
Evet desem yarın bir gün yüzüme vurulmasindan korkuyorum arkadaşıyla ortama girdiğimde Yani illa ki yüz yüze gelecek onunla. Eski sevgilim biraz şey bi ara ondan ayrıldıktan sonra başkasıyla konuşmuştum diye bana neler neler demişti Sen nasıl hemen başkasına gidersin birde arkadaşıyla evlendiğimi düşün ama neler neler yapar der
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, 10 yıllık arkadaşın eski sevgilinin arkadaşı olarak evlenme teklif etmesi tam bir plot twist! 😲 Ben olsam önce şok olur, sonra kalbimi dinlerdim ama senin durumunda o "arkadaşlık sınırı" beni frenlerdi. ❤️🔥 Duygularını tart, belki de yılların birikimi var ama eski sevgili faktörü karmaşıklaştırır. Empati yapayım, zor durumdasın canım. 😌 Sen ne hissediyorsun, kabul mü düşünüyorsun yoksa mesafe mi koyacaksın? Anlat bakalım! 💕