Eski sevgilimle ayrıyken bir çok kişiyle görüştüm?

selam arkadaşlar şimdi bu kız yüzsüz mü vs diye içinizden sövüyorsunuzdur tskler hepsini aldım Şu an ama anlatmak istiyorum ciddi bi ilişkim vardı ve tamamen bitirip bağı kopardık 1 ay falan ayrı kaldık ben son zamanlarda sogumuştum ayrılık sebebimizde beni sevmesinden dolayı fazla baskı yaptıgını ona inandırmamdı kötü bir şey yoktu aslında bunu kendiside daha sonra söyledi fazla tepki gösterdim dedi herneyse işte ayrıldıktan sonra cok kişiyle konuştum ve yılbaşına ayrı girmek istemedigi için başka bir ilde çalışırken izin alıp gelmişti bende kırmak istemedim çagırdım beni hala çok sevdigini gördüm ve yaptıgım şeyler yüzünden yani ayrıyken yaptıgım şeyler yüzünden pişman oldum kendisi kimseye merhaba bile dememiş beni hala çok sevdigi için çok pişman oldum yaptıklarıma ve barışmak istedim ama bi yerden duyar eder benden nefret ederek bitsin istemedim barışamadım bi kaç sene sonra tekrar deneriz şu an uzaktasın ilerletemiyoruz aynı şeyleri yaşarız falan dedim yani barışmak istiyorum ama bu çocuga bunları yaptın sen bu cocugu hakedecek hiç bir şey yapmadın diyorum içimden bilmiyorum sizce ne yapmalıyım onu çok özlediğimi farkettim barışmak istersemde bunların hepsini anlatmak isterim ama anlatırsamda tamamen kaybederim çünkü sadece bi kişiyle tanıştım ve naber nasılsın gibi konuştuk dedim (3 5 kişiyle takıldım kendimi baya salmıştım) bi fikir verirseniz sevinirim tskler
Eski sevgilimle ayrıyken bir çok kişiyle görüştüm?