Eski sevgilimle ayrıldıktan sonra yaşananlar?

Bu benden 2. Ayrılışı. İlk ayrılığımız bundan aylar evveldi. 3 ay ayrılığın ardından barışmıştık.
O ayrılığımızda gereğinden fazla çabalayarak kendime saygısızlık etmiştim. Lakin bu defa gereken çabayı verdikten sonra bi adım alamadığım için kendime saygısızlık etmedim. Ayrıldığımız gün bana birbirimizi instagramdan çıkaralım ki yarın bi gün birimiz bi ilişki yapar da çıkarırsa diğerinin içinde meraktan ötürü aşkı canlanmasın demişti. Saygı duymuştum. Ertesi sabahı uyandım snap atmış, açmayınca geri sildi. Üst üste iki sefer bizden bağımsız bi konuda bana yazdı kısa kısa yanıtlar verdim teşekkür ettim mesajına emoji bıraktım geçtim. Ben bu süreçte sessizleşirken o durmadan sosyal medyada ben mutluyum imajı vererek göndermelerde bulundu. Doğum gününde eski ben gibi davranmayarak akşam sadece kutlu olsun yazdım o da samimice çok teşekkür ederim yazdı. Durmadan arkadaşı bana onunlayken snap attı. Bu sayede ondan çokca haberim oldu. Ben çok nadiren kendimi gösterdim. ona dair tek bir göndermem oldu sayılır gönderme yapmamaya çok özen gösterdim. Yüzümü dahi o günden beri 2 defa anca paylaşmışımdır. Her neyse ayrılığımızın 3. Haftasına girdik. Aklıma ayrılırken Instagram için dediği durum geldi. O gün beni diğer platformlardan çıkarmayınca bende ayıp olmasın diye dokunmamıştım. Ama düşündüm ki yarın bi gün çıkarılan ben olacağıma çıkaran olayım üzülmeyeyim, merak edende o olsun dedim ve her yerden çıkardım. Bu olaydan 1-2 gün sonra hadisenin feryat şarkısı ile selfie paylaşmış. “Çok mu zor çok mu imkansız. Sende yan benle vicdansız. insan aşksız olmaz aşk insansız. Mutluluk yok feryat isyansız..”
İlk ayrılığımızda artık sevmiyorum diyerek gitti. Yeniden konuşmaya başladığımızda yanılmışım seni çok aradım çok özledim dedi. Bu defa da aynı şeyleri söyleyip böyle olmayacağını umut ediyorum. Hayallerimde yoksun artık dedi. Öyle bitirmek istedi. Totalde 2-2.5 senelik bi ilişkiden bahsediyoruz ayrıl barış ile beraber. Giderken emin gitti ama şimdi de durumlar bu şekilde siz ne düşünüyorsunuz
Eski sevgilimle ayrıldıktan sonra yaşananlar?