Eski sevgilim ile tekrar görüşmeye başladık ama ben ayrıyken başkasıyla görüştüm?

ilk ve eski sevgilim ile 1 yıl ayrı kaldık ve ben ayrıldıktan 1 ay sonra biriyle görüsmeye basladim ve birliktelik oldu su an nasıl böyle bir hata yapabildiğimi anlamiyorum ama bosluktaydim ne yaptigimi bilmiyordum o benim hayatımda ki her konuda ilklerim oldu hic böyle bir seyin olmasini istemezdim cok pismanım. Ayrılığımızda benim haklı sebeplerim vardı gercekten iliskimizde nefes alamaz hale gelmistim ki kendiside baskalarıyla olmus birden fazla kadınla ama o erkekler icin bunun bi öneminin olmadıgını söyleyip kendini savunuyor kadın yapınca böyle kalıyoruz işte. bir kaç aydır görüşüyorduk tekrar bir şeyleri düzeltmek icin ama bana bu durumu kabul etmicegini ve emin oldugunu söyledi e madem öyle aylardır neden benimle görüşüyordun her gün gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum ne yapacağımı şaşırdım ama ona çok aşığım o benim çocukluğum her şeyim hayatımda ki tek erkek o olsun istiyorum bi başkasının olmasını hayal bile etmek istemiyorum

Eski sevgilim ile tekrar görüşmeye başladık ama ben ayrıyken başkasıyla görüştüm?