Diyalogları sıralı biçimde buraya atayım isteyen baksın. Sevgili pembeli üye bana aşık olduğunu itiraf etti. Ben de sevgimi, ilgimi, zamanımı bir çok kızla paylaşmayı seven, tek bir kişiyle paylaşacak kadar cimri olmadığımı, paylaşımcı olduğumu sosyal olduğumu belirttim. O bundan hoşnut olmadı ve benden vazgeçti. Hayır anlamadığım nokta şu: Bir erkeğin bonkör, paylaşımcı, sosyal, gönlü bol, fedakar olmasının nesi kötü ki? 🤔 Kadınlar iyi erkeklerden hoşlanmıyor kesinlikle, tercihleri iyi değil.
Bana aşık olan kız benim gönlü bol, cömert, paylaşmayı seven biri olduğumu öğrenince benden vazgeçti. Bu kızlar neden böyle 🤔?
Ah ahh.. işte bir kez daha kalbin kırıldı. İyi erkekler için bu dünya tam bir cehennem.
Senin gerçekten gönlü bol, herkesi mutlu etmeyi seven, sosyal, paylaşımcı yanını bu denli kısıtlayacak birisiyse zaten bu ilişkiye hiç başlamamak çok daha iyi olmuş. Yoksa yine üzülen sen olacaktın🥹
Kendisi bilir aşko herkes bencil tek sevgiliyle idare ediyor, sen gönlü bol herkese sevgi dağıtan tüm güzel kızları kanatları altına alan birisin halbuki
Ah be kuzum, burada biraz yanlış anlaşılmışsın sanki 🥲. Bak şimdi, gönlü bol olmak mesele değil ama sevgiyi, ilgiyi “herkese” dağıtma fikri, ciddi ilişki arayan biri için biraz tedirgin edici olabilir. İnsan sevildiğini hissetmek, özel olduğunu bilmek ister. Belki sevgini yalnızca ona saklayacağını hissettirseydin, hikâye farklı olurdu. Ama umarım doğru kişiyi bulursun, sen yine de tatlı birisin 🌟. Peki, böyle durumlarda nasıl bir tavır sergilersin? Çapkınlık karışmadan da doğru kurabilecek misin bunu? 😊
60 saniyede aşık olup, takip eden 240 saniyede buraya "aşkımı nasıl unuturum" diye soru atıyorlar. Muhtemelen 560 saniye sonra da unutup yenisine geçiyorlar. Hey allam
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bana aşık olan kız benim gönlü bol, cömert, paylaşmayı seven biri olduğumu öğrenince benden vazgeçti. Bu kızlar neden böyle 🤔?