Beni çok seven ve açılan masum bir kızı reddettim?

Utangactı, konusmaya bile çekinirdi iyilik melegi gibiydi hayvanlara, insanlara etrafında darda olan herkese yardım ederdi, gozu gonlu genişti cok paylasımcıydı ama ona o gozle bakmamıstım bile oyle temiz bir kızın bana açılması cok hosuma gitti. Bir yandan supheye dustum tabii ona net bir şey söyleyemedim, o kadar iyi masum bir kızın kalbini kırmak istemezdim aksamına manas destanı yazdı beni ne kadar cok sevdiğiyle alakalı ve hakkımda her şeyi aklında tutmus oysa cok unutkan bir kızdı, her anı tarihi tarihine yazmısti. Bana ailem bile o kadar deger vermemişti hayatımda boyle bir kız tanımadım. Eli yuzu de duzgundu ama kendi sıkıntılarım vardı. Bakmayın boyle masum falan yazdım ama cok da gururluydu, bana boyle tarihi tarihine her seyi aklında tutmusken acıldı ama mesajda açılırken de rahatszı ediyorum ama ilk ve son kez yazıyorum demişti 2-3 yıl gecti. Gercekten de ilk ve sondu. Acıldıktan ertesi gunu hiç açılmamıs gibi davrandı, gozlerinden uzuntusunu fark ediyordum ama sahte de olsa guluyordu, her zamankş gibi suslenmişti gozleri şişti onu makyajla kapatmaya calısmıstı ama gozlerinin içindeki kırmızılıkları makyajla kapatamazdı. O gunden sonra da bana hiç açılmamış gibi davrandı öyle de gururluydu, sonra sigara kokusundan tiksinen kızın sigaraya başladıgını fark ettim aradan yıllar gecti ve ben cok pişmanım acaba beni hala seviyor mudur?

Beni çok seven ve açılan masum bir kızı reddettim?