Aldatıldım Bana bir yol gösterin?

Az önce aldatıldığını öğrendim bide pişkince kabul ediyor bu sabah bitmişti beni kaybetmiştin zaten diyor ayrildigimizi ben bile bilmoyorum instagramdan yakin arkadaslara utanmadan beni ekleyip kiza gul ve balon almis kalpli öpuyor kızda poz veriyor ya delircem ben ya daha dün saatlerce beni aradı konuştu bide hiçbir şey yok gibi kızı ben tanıyordum birde bana arkadaşımın eski sevgilisi demişti konuşuyoruz biz baya yakin arkadaşız demişti bende engelle demistim daha dün engelledim zaten demişti bide utanmadan ya beni yakın arkadaşlara alıp atmis birde ser. efsiz yazdim allah belasını versin kızı etiketlemiş kıza takip isteği attım gidip kıza da yazicam kızın haberi yok ama bi 1 günlük ilişki değil hem beni hem kızı idare etmiş ya gidip kıza yazcam anlatıcam bisey diyin ne yapayım

Güncellemeler
1 yıl
Kız biliyormuş zaten bu nasıl karektersizliktir bu kardeşim eski sevgilime demistim ki kıza anlatıcam ne bok olduğunu kızın biyosunda hiçbişey yoktu ben bunu dedikten sonra A koymuş biyosuna allah ikisinin de belasını versin böyle insanlar yüzünden kimseye güvenemiyoruz sonra
Aldatıldım Bana bir yol gösterin?