Sizce ona güvenmeli miyim?

Merhaba arkadaşlar birkaç ay önce bir kızla tanıştım ve bu tanışma 2 taraf içinde büyük bir aşka dönüştü. Her anlamda çok iyi uyuşuyoruz ve onu çok seviyorum. Ancak daha önce uzun bir ilişkisi olmuş ve bu ilişkisinde de bir birlikteliği olmuş. Daha önce 2 kere sorduğumda bana hayır olmadı dedi ama ilişki süresi uzun olunca kafamı karıştırdı konuyu biraz daha kurcalayınca kendisi açıklamak durumunda kaldı. Söylemesine göre yani neredeyse yapıyorduk işte acıyınca kendimi çektim diyor. Ancak güvenim tamamen kırıldı. Ayrılalı 1 hafta oldu ama bir türlü toparlanamadım. Muhafazakar bir aileden geliyorum. Kendim o kadarda değilim ilişkilerim oldu ama hiç bir birlikteliğim olmadı. Kızın annesi ve ablası da evlenip boşanmış bunun gibi durumlarda kafamı karıştırıyor. Sürekli 1 keremi yaptı acaba bozuldu mu ya da kendini bana mı yamatmak için bu kadar iyi davranıyor vs vs vs bir sürü düşünceye kapılıyorum. Ailem bu durumda onu kesinlikle kabul etmez bilmiyorum zamanla edebilir de ama evlilikten sonra mutlu olur muyum bu düşünceler sürekli aklıma gelir mi gibi binlerce düşünce var bir türlü işin içinden çıkamadım. Sizce ne yapmalıyım.

Sizce ona güvenmeli miyim?