Sizce sevgilime güvenmeli miyim?

Arkadaşlar, sevgilimle zor zamanlar yaşıyoruz. Benim güven sorunlarım var. Daha önce bir ayrılık süreci yasadığımızda iki gün içinde hemen başka kişileri eklemiş ama başka bir şey olmadığına yeminler ediyor. Ben buradan ne anlam çıkarmalıyım? Benim dünyam yıkılmışken o nasıl hemen başkalarını ekleyebiliyor? Ha daha önce tanımadığı ve çıkarmasını istediğim ve çıkarttığı kişiyle de tekrar takipleşmeye başlamış.(Tekrar söylüyorum tanımıyor) Yanlış anlamayın erkek arkadaşları olabilir tabi ve sınıftan, liseden erkek arkadaşları ekli de zaten bu benim için bir sorun değil. Sorun tanımadığı bir kişiyi neden ekler? Not: Şöyle bir sorun daha var. Bunu yeni farkettim. Eski arkadaşları olsun veya o eklediği kişiler olsun. Hepsinin bölümü Tıp veya diş hekimliği. Kendisinin bu bolümlerle alakası yok ve ben bu bölümlerde okuyorum. Bir insanın erkek arkadaşlarının hepsi nasıl bu bölümde olabilir ki? Hiç mi başka bölümde okuyan liseden bir arkadaşı yok? Buradan ne anlam çıkarmalıyım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Sizce sevgilime güvenmeli miyim?