Ona güvenmemekte haklımıyım?

O 30 yaşında ben 22 1 ay tam olmadı bile sevgili olduk yeni. İlk günden beri ben seni hissediyorum kaderim sensin vs diye konuşuyordu onunda uzun bi iliskisi bitmis aldatılmış ondan sonrakilerle öylesine takılmış sen karşıma çıkınca o duyguları yeniden hissedebildim diyor bilmiyorum zamanında bende aldatildim ilk iliskimde çok aşırı guvensizlik var bende. Guvenemiyorum herkesin söylediği yalanmis gibi geliyor ben seni beni bırakmadığın sürece asla birakmam birakmicaksan tut elimi vs diye baya konusuyor ama telefonda olsun yüz yüzey olsun öyle sohbet muhabbetimiz yok ikimizde susuyoruz. İnstada takipcisi çok fazla değildi ama arada yeni kisileri ekliyor bana öyle geliyor dün rahatsız oldugumu soyledim yatmadan temizlicem dedi kimleri çıkarttı anlamadım ama hala kızlar duruyordu ses etmedim hiç. Mahalleden ordan burdan tanidiklarim dedi. Sozde bana erkek arkadasin olamaz benimde olamaz diye konusuyordu simdi silse ne olcak silmese ne. Benim giyimime kadar karışmak istiyor ben onun icin fedakârlık yapmaya çalışıyorum ama o yapmıyo gibime geliyor arada bi hesabını açıyor kapıyor felan ama sürekli ben açıyor kapatıyorum diyor bilmiyorum yaa
Ona güvenmemekte haklımıyım?