Ona güvenmediğimi düşünüyor ne yapmalıyım?

Öncelikle size noldugunu anlatmak ıstıyorum. 2 gun once ben kız arkadaşımın duvarına onu özlediğime dair bir yazı yazdım. Once istememişti yazmamı ama daha sonra yazdım. Bugun farkettımki o yazıyı sadece ben ve o gorebılıyor yanı ayarlamış. Sordum ve trıp attım soyleseydın gercekten yazmadım dedım bu kadar ıstemedıgını bılmıyodum falan dedım. Oda ben oyle bı sey yapmadım dedı bakıyım dedı. Sonra aradı yanlışlıkla gızlılık ayarlarıyla oynamışım dedı ınanmıyo musun falan dedı bende devam ettırdım trıbımı bılseydım cekınıcegını yazmazdım dedım sonra bı baktım ki hakkaten baskalarının yazdıklarıda gorundu demekkı hakkaten yanlışlıkla olmuş. Daha sonra ınanıyorum sana dedım ama soguk soyledım bıraz cunku bı anda donuş olmaz yanı ama bu sefer sen bana guvenmıyosun ınanmıyosun dıye o telefonu kapattı. Sonra aradım mesajlar attım ama cevap vermedı. Sızden rıcam ona guvendıgımı ınandıgımı anlaması ıcın ne yapmalıyım? Bıde eger kı ınandıramazsam altta kalmamak kendı dusuncemın dogru oldugunu gostermek ıcın ne soylemelıyım ? :) Arkadaşlar yanı okadar sıkıntılı bı durum ki bunun daha farklı sekıllerıyle karşı karşıyayım. Oyuzden ıkıncı secenegıde koydum lutfen yardım..
Ona güvenmediğimi düşünüyor ne yapmalıyım?