Gerçekten ona güvenmeli miyim?

arkadaşlar merhaba benim 3.5 yıllık bir ilişkim var...ikimizde farklı ünide okuyoruz ve şehirlerde uzak maalesef...anca evlerimize döndüğümüz zaman görüşüyoruz...şimdi benim ona güven eksikliğim var ve bu güven eksikliği bu sene başladı.çünkü beni 3 yıldır sigara içmiyorum diye kandırmış...gözümün içine baka baka sana hiç yalan söylemedim diyordu ben bunun sigara içişini de facesinde arkadaşıyla konuşurken öğrendim kendisi de söylemedi bilmiyorum daha ne kadar kandırmayı düşünüyordu...yine aynı zamanlar meydana gelen olayda ise buna bir akrabası burs veriyordu bana bursun miktarını ilk 100 lira dedi...sonra yine burs veren akrabasndan öğreniyorum ki 200 liraymış...ya bunun mantığı yok insan neden saklar ki aldığı bursu hey allahım sanki her gün buluşup bana harcıyor...bu olaylar zaten güvenimi çok azaltı ama yaz tatiline kadar yürüttük bu yaz facesine girdim yeni öğrenmiş olduğum hareketler kısmından aramalara baktım ve 10 11 kere aynı kızı aratmış...daha facesini bu nisanda açtı ve çok da fazlaa girmez...ben ertesi gün buluştuğumda o kızı sordum (tabi bu arada beni aldatıyor düşüncesiyle ağlamış olabilirim :) ) bana açıklama olarak o benim ilkokul dershaneden arkadaşım dedi...aramızda bir şeyler olacaktı sonra olmadı bir daha konuşmadık dedi...ben de bir iki kere baktım o da yanda arkadaş önerisi olarak çıktığı için dedi ama ortak arkkadaş ta yok ki! şimdi yine okullar açılıyor...farklı şehirlerdeyiz ve gerçekten güvenim kalmadı bitiremiyorumda seviyorum çünkü...ne yapmalıyım sizce
Güncellemeler
+1 yıl
daha yeni konuştuk arkadaşlar işte çalışmak istiyormuş beyefendi ama ben ona güvenmediğim için çalışmanı istemiyorum dedim...kavga ettik ve sonuç ayrıldık . ayrılmak istiyorum dedim o da bana amaan ayrılırsan ayrıl dedi :(( üzgünmüyüm evet üzgünüm... anlamıyorum nasıl bir insan bu kadar kişiliksiz olabilir...daha okula gideli 3 gün oldu burda yanımdayken ne güzeldi oraya gidince değişiyor bu adam ya konuşması bile değişiyor ne oluyor oraya gidince anlamıyorum
Gerçekten ona güvenmeli miyim?