Cocukluktan beri arkadaşımdı birbirimize hep çocukken bile (14 15 yasındayken) ####'im o da bana #####'im diye seslenirdik. Yani sıkı samimiyet vardı sonra ben evlendim bunla araya mesafe girdi mecbur evliyim çünkü. Sonra o da evlendi aile zoruyla bi kızla ama hiç mutlu degildi evlendikten6 ay sonra ayrılma cabasındaydı. boşandı da.
İkimizinde evlilik sallantıdaydı benim koca kıymet bilmez , saf eril enerjisi yok.
Bu adam önce çok çabaladı eşimle barısayım diye hala ona ısınamadıgımı net oldugumu görünce kendini bana bırak herşeyi sen üstlendin falan diyip duruyordu. Bunun niyeti başka bir şey mi. Daha samimi cümleleri de var bi de. Arkadasımdı kondurmak istemiyorum ama fikri drgişir mi böyle
İkimizinde evlilik sallantıdaydı benim koca kıymet bilmez , saf eril enerjisi yok.
Bu adam önce çok çabaladı eşimle barısayım diye hala ona ısınamadıgımı net oldugumu görünce kendini bana bırak herşeyi sen üstlendin falan diyip duruyordu. Bunun niyeti başka bir şey mi. Daha samimi cümleleri de var bi de. Arkadasımdı kondurmak istemiyorum ama fikri drgişir mi böyle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer