Kocamın 15 yıllık arkadaşı benden hoşlanıyor ben de ona boş değilim?

Ben 31 yaşındayım kocam 32 yaşında arkadaşı da 32, bildim bileli sarmaş dolaş olduğu hatta düğünde şahitlik edenlerden biri olduğu yani en yakın arkadaşı sürekli de bizim eve gelirdi alışmıştık. kocam markete gitti arkadaşına güveniyor o yüzden sorun etmiyor. ama kocam yokken bana bakışları değişti cilve yapıyordu ama adam kocamdan daha yakışıklı. sonra bana gözüyle yanına gelmem için işaret etti ben de kendimi tutamadım duvarda yakınlaşma oldu. ben güldüm o da gülüyordu ama sadece yakınlaşma oldu. o gitmeden önce kocamdan gizli onun whatsappını o da benimkini aldı sonra eve gitti. sabaha kadar yazıştık kendimi kötü hissediyorum kocamı aldatmış sayılır mıyım

Güncellemeler
7 ay
o anlamda bir yakınlaşma değil yani burun buruna geldik sayılır ama öyle bel altı bir şey olmadı ama yine de köyü hissediyorum kocama ihanet etmiş gibi. ayrıca adamın numarasını aldım artık. şimdi onu engellesem de diyecek ki niye ekledin niye engelledin yani kendi kendimi maceraya atmış gibi oldum, kocamın arkadaşını engellersem olmaz ona da ayıp olur
Güncellemeler
7 ay
kocam ondan hiç şüphe duymaz hiç görmedim. acaba ikisini idare edebilir miyim bir tarafım kocan o ona ihanet etme diyor. ama diğer tarafım başka şey arzuluyor çok arada kaldım ya ben

soruları okuyorum arkadaşlar bari yazacağınıza tavsiye verin mesela ben de arkadaşıma gidiyorum diyip evden çıksam kocamın arkadaşıyla kocamın kulağına gitmeden başka yerde bulaşabilir miyiz sizce? onun evine gidemem çünkü buraya yakın kocam görebilir. o duymayacak şekilde gizli gizli?
Kocamın 15 yıllık arkadaşı benden hoşlanıyor ben de ona boş değilim?