Arkadaşlar konuştuğum insan evli çıktı ama ben onu seviyorum🥲🥹?

Her şey Instagram Threads’de başladı. O bir video paylaştı, ben tipini görmeden yorum yazdım. Sonra o yorumuma mizahi bir cevap verdi, ilgimi çekti, stalklamaya başladım. Tipini görünce çok beğendim, “Tam benim tarzım” dedim.

Instagram hesabına girip baktım, tag’lerde evli olduğunu fark ettim ama tam emin olamadım. Bir bahaneyle yazdım, sonra evli olduğunu kabul etti. Ama ilgimi çektiği için konuşmaya devam ettik. Hiç normal mesajlaşmıyorduk, sadece Instagram’da anlık foto atarak sohbet ediyorduk.

“Evlisin, karın görse ne olur?” dedim. O da “Zaten aramız kötü, ne olacağını bilmiyorum” dedi. “Neden aldatıyorsun?” dedim. Cevabı: “Eğlence için.” Şok oldum. Sonra “Bir kere değil, çok kere aldattım” dedi.

Bugün benden tam foto istedi. Atmadım. “Nude istemiyorum ki, sadece boydan görmek istedim” dedi ama bana inandırıcı gelmedi. Evli biri olarak bu talepleri rahatsız edici geldi. Karısını gerçekten sevseydi, beni çoktan engellerdi.

İki gündür kendimi ona kaptırdım. Aklımdan çıkmıyor. Ama bu durum derslerime odaklanmamı zorlaştırıyor. Sence uzaklaşmalı mıyım?
Güncellemeler
11 ay
Arkadaşlar şimdi baktım kendisine yeni hesab açmış ordada sadece karısını takip ediyor rezil varlık
Arkadaşlar konuştuğum insan evli çıktı ama ben onu seviyorum🥲🥹?