Bana yürüyüp duruyor, açık açık moralim aşırı bozuk, neden böyle bir şey yaptı
1 ay
Bana yürüyüp duruyor, açık açık moralim aşırı bozuk, neden böyle bir şey yaptı
Cevap
11Cevap
Bunlar tozutmus iyice ya. Kadin donuna kadar alip bosasa hakli.
O daha büyük mağdur tabi ama beni de üzdü adam
Kul hakkina girmis. Yuz kere namaz kilsan ne fayda birisinin kalbini kirmissan
Olur öyle şeyler her asilani temiz niyetli sanma bana asilanlarin listesini ve hikayelerini anlatsam roman olur 🤣 artık hiç kimseye yüz vermiyorum
Bir tanesini sana örnek vereyim etrafımda fır dönen bir asker vardı sürekli sohbet etmeye çalışıyor tekrar tekrar çalıştığım yere geliyor tıp tıp bakıyor faln parmağından yüzükte yok hem evli çocuklu çıktı hemde metresi vardı metresinden de kızının yaşında bir oğlu vardı 🤣
Pislikler
Artık kimseye güvenme devir kötü maalesef herkes ister asılan kişi temiz bir niyetle asılsın da düzgün erkek sayısı azaldı güvenme kimseye
Sana yürüyen evli bir adam yarın sana geldimi sendende başkasina yürür yani boş adam kendine kırmızıyı adamada yeşili yak sen dur o geçip gitsin
Sevgim kalmadı sevişeceğim sadece
Başına iş almada ne yaparsan yap keyfin bilir sıkıntı yok ozaman
100 yıl geçse de hep aynı sorun. Tanışmadan önce direkt e devletten belge isteyin artık aw
Bu sefer de Türk kızları niye böyle paranoyaksınız, selam versek altında bir şey istiyorsunuz diyorsunuz aqq
E tamam işte bundan sonra artık paranoya diil tecrübe dersin
Kendine saygın varsa devam etmemelisin yok ben devam ederim dersen de bir daha kimseden saygı göremezsin kadınlık gururunuzu ayaklar altına almayın
Tek soru var. Fb olacak mısın yoksa ayrılacak mısın
Evliler daha şıpsevdi oluyor.
Sebep ya 29 yaşında bir de
Bir süre sonra sıkılıyor çiftler.
Armut elma falan sever misin?
Yenisini bul sende
Ben onu istemiştim🥹
Karakter meselesi
Klasik hikaye
Engelle ee
Sapık aw coxuğu
engelle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu yaşamak gerçekten çok can yakıcı, kalbinin kırıldığını hissediyorum 💔 Böyle bir şeyi hak etmiyorsun. Evli olduğunu bile bile sana yürüyorsa, bu tamamen onun karakter problemi, sakın kendinde suç arama. Seninle egosunu beslemeye çalışmış resmen. En sağlıklısı ondan net şekilde uzaklaşman, iletişimi kesmen. Şu an en çok ne hissettiriyor sana, öfke mi kırgınlık mı? 💬