Aşık olduğum adam evli çıktı?

Bunları da duyunca ilişkiyi kestim ama kaç gündür ben bu olayı öğrenene kadarki yakınlaşmalar görüşmeler beni aşırı rahatsız ediyor kendimi çok kötü hissediyorum adam bana aşık olduğunu çok sevdiğini içinin yandığını söylüyor ediyor ama benim hayatımı kaydırma bana bunu yapma ben evli çocuklu adamla beraber olup yuvasını yıkacak kadar haysiyetsiz bi kadın değilim başından bilsem bir kere dahi görüşmezdim sen nasıl adamsın bana 3 yıldır hayatımda kimse yok dedin yakınlaştın aşık ettin evliyken dedim bi kaç gün uğraştı sözde çok seviyormuş aşık olmuş bana falan ama sonra hak verdi sana zarar gelsin istemiyorum dedi ve beni rahat bıraktı. Ama ben bu duygudan kurtulamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum

evli olduğunu bilmeden görüştüm ama bu vicdan azabı beni rahat bırakmıyor arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum. Evli olduğunu bilmiyordum ama ben evli çocuklu bi adamın kollarında uyudum saçlarını okşadım. Elini tuttum sarıldım. Kendimi o kadar iğrenç hissediyorum ki anlatamam. Bilsem asla yapmazdım öğrenince bitirdim ama bu duygu peşimi bırakmıyor kendimi çok kötü hissediyorum araştırdım ettim eşini çocuklarını buldum fotoğraflarını buldum o kadar kötü oldum ki istemeden bilmeden bu insanlara bunu yaşattığım için kadının dünyadan haberi yok masum üç çocuk ve bekarmış gibi aşık edilip saçma sapan bi konuma itilen kırılan kalbi ile kalan ben :( çok kötü hissediyorum

Güncellemeler
1 yıl
Bunları da duyunca ilişkiyi kestim ama kaç gündür ben bu olayı öğrenene kadarki yakınlaşmalar görüşmeler beni aşırı rahatsız ediyor kendimi çok kötü hissediyorum adam bana aşık olduğunu çok sevdiğini içinin yandığını söylüyor ediyor ama benim hayatımı kaydırma bana bunu yapma ben evli çocuklu adamla beraber olup yuvasını yıkacak kadar haysiyetsiz bi kadın değilim başından bilsem bir kere dahi görüşmezdim sen nasıl adamsın bana 3 yıldır hayatımda kimse yok dedin yakınlaştın aşık ettin evliyken de
Güncellemeler
1 yıl
Bunları da duyunca ilişkiyi kestim ama kaç gündür ben bu olayı öğrenene kadarki yakınlaşmalar görüşmeler beni aşırı rahatsız ediyor kendimi çok kötü hissediyorum adam bana aşık olduğunu çok sevdiğini içinin yandığını söylüyor ediyor ama benim hayatımı kaydırma bana bunu yapma ben evli çocuklu adamla beraber olup yuvasını yıkacak kadar haysiyetsiz bi kadın değilim başından bilsem bir kere dahi görüşmezdim sen nasıl adamsın bana 3 yıldır hayatımda kimse yok dedin yakınlaştın aşık ettin evliyken d
Aşık olduğum adam evli çıktı?