Adam evli aşık oldum?

merhaba arkadaslar bundan 4 ay önce ınsgramdan evli olduğunu bilmediğim bir adamla tanıstım adam evli ve 2 çocuğu varmıs benden gizledi biz bulustuk benden çok etkilendi aynı anda benden çok etkilendim sonra sevgili olduk daha sonra bana bir şey söylemesi gerektiğini söyledi bulustuk arabada bana evli olduğunu söyledi bağırdım çağırdım birdaha asla görüşmeyeceğimizi söyledim sonrasında beni aradı defalarca engelledim hep baska numaradan aradı tekrar tekrar sonra kardesme ulaşmıs bende aradım bana tekrar son kez bulusmamız gerektiğini 2 ay bekle bosanacağız dedi bende hayır istemiyorum seni dedim daha sonra bana bosanacağını eşine baska birisini sevdiğini söylemis eşide bende seni istemiyorum o xama bosanalım denis 2 ay bekle dedi bu süreçte görüşelim dedi bende ona asla görüşmeyeceğimi metres olmak istemediğimi söyledim oda o zaman arkadasca konusalm dedi tamam dedim sonra her aramasına bana bulusalımmdiyr ısrar etti hayır dedim ben ona sen bosandıktan sonra 2 ay sonra konusalm dedim aslında çünkğ bu süreçte konusmamızında yanlıs olduğunu söyledim oda bana tamam o zaman 2 ay sonra görüşcekmisin dedi evet dedim ama ben senle konusmadan duramıyorımm dedi bende böylesi daha iyi istersen ama arkadasca kınusuruz dedim morali bozuldu kapattı sizce amacı gerçekten bosanmakmı yoksa benle bulusup sevgili olmakmı ben kararsızım çünkü metresliği kendime yakıstıramıyorum bu yüzfen bulusmam asla oda dünden beri aramıyor sizce neyapayım
Adam evli aşık oldum?