Sanırım benden hoşlanıyor ama ben evliyim?

Mekanına gittiğiniz bir insan sizin isminizi aratıp sosyal medya hesabınızdan eklediyse, mesaj atıp kendisiyle alakalı özel bir şeyi yazmış mesajla aşk tarzı değil. Sürekli gitmiyorum mekanına ama gittiğimde yüzünde güller açıyor. Ben evliyim ve güzel bir kadınım kimseye yüz veren biride değilim. Bu adam bekar ve benden yaşça büyük amacı farklı olsa dünya kadar bekar ve güzel kadın var zaten kendiside hem zengin hem yakışıklı. Mesela az önce rakı içerken story atmış o anda bana da mesaj atması ilginç değil mi. Rakı içerken ben mi varım yani aklında Ben mesajlaşmıyorum bu arada gerekirse engellemeyeceğim. Acaba ben mi yanlış anlıyorum asla kocama ihanet edecek bir kadın değilim ve kocam duysa olay çıkar neden olabilir diye buraya yazmak istedim ben mi yanlış anlıyorum fikrini nedir lütfen yardım cevap bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben adama cevap yazmıyorum hoşlanmıyorum mekanına gittiğim biri sohbetim var adamı harcamak istemiyorum ikizlerim var benim çocuklarımı ve kocamı seviyorum lütfen beni suçlayarak beni yorumlamayın korkuyorum çünkü hoş bir durum değil evli bir kadın için
Güncellemeler
+1 yıl
Adamı engelledim arkadaşlar çünkü soruyu sormam bile yanlış anlaşılıyorsa bu adamın amacıda zaten farklıdır teşekkür ederim
Sanırım benden hoşlanıyor ama ben evliyim?