Benden hoşlanıyor mu bunu nasıl anlarım?
İki taraf da evliyse ilk adımı kim atmalı?
İki taraf da evliyse ilk adımı kim atmalı?
gönlü kara arkadaşım :) hanımına karşı biri adım atacaksa önce kim atmalı sence ilk adımı? olaya bir de bu açıdan bak. işin içine karın veya kızkardeşin veya annen girdiğinde de aynı soruyu sorabilecek misin? bence kimse atmasın ilk adımı. ne kötü bir adımdır o. ikinizde bekarsanız dulsanız istediğiniz kadar adım atın hatta koşmaya başlayın. ama evli insanlar başkalarının karısına kızına bakmasın yahu. yazık günah. çivisi çıkıyor dünyanın böylece. yarın bir gün çocuğun kızsa ve aynı duruma kızın gelse ne düşünürsün, ne acı bir durum bu. sonunu düşünüyor musun attığın adımların. dini açıdan değil doğru düşünmek adına bak. rahat olacak mı aklın? yapma kardeşim dur...
İki taraf da evli olduğuna göre, senden hoşlanıp hoşlanıyor olmasına bakma. Bu tür durumlar yanlış. Hele hele bir arkadaşının, bir tanıdığının eşi olması durumunda yanlış bir şey yaparsanız çevrenizdeki hiç kimsenin sana güveni kalmaz. Bir daha hiç kimse ile ailecek görüşemezsin. Bence uzak durmakta fayda var.
Adım konusunda erkek adım atmalı fakat kadının seni eşinin arkadaşı olarak görmesi sebebiyle iyi davranmaya çalışmasından kaynaklanan davranışlarını yanlış anladı isen vay haline o zaman :)
sadece sorunuza yanıt veriyorum belki yardımım dokunur diye..ilk adımı erkek atmalı bence. hoşlandığını size bakışlarından yakalarsınız..
olur ya insanlık hali ki bence olmamalı..böyle bir durumda olsam önce eşimi boşar sonra o adama açılırdım. ki başkasına ilgi duyuyorsam o evlilik bitmiştir zaten.
bu sadece bir sorudan ibaret nabız yoklama amaçlı negatif bir pozisyon yok olmayacakta soru biraz dikine sordum ben :)
Kalbine göm adımı madımı unut.Ortada 2 aile var kimsenin kimsenin yuvasını yıkmaya hakkı yok.Hele ortada çocuk varsa onların geleceğiyle oynamak aşk diye her haltı yeme hakkını kimse kendinde bulmamalı.Sinirlendim vallaha benzin döker yakarım öyle insanları...
:) yıkılan dagılan bişey yok relax olalım lütfen :)
EVLİLER BEKARLARDAN DAHA HIZLI
Cevap
4Cevap
Bana göre evli insanların ikinci bir ilişkiye açık olması çok saçma bir durum. Düşünsene arkadaşım bir başkasını seviyosun ama o başkasıyla yatıyor sen başkası ile. Evli kişilierin başka biri ile bir beraberliğe adım atması o kişilerin vicdanına bişey yapmıyorsa bana göre sorun yok. İstediklerini yapsınlar. Ha dersenki biri var benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarım diye cevabım şu olur. '' Bişey yapmana gerek yok zaman hamuru yoğurur''
Nabız yoklama amaçlı bir soru soru bile olsa, sorulması bile abes bence. Ortada bir şey var demek ki soru soruluyor. Lafım aslında direkt size de değil. Bu gibi evli olduğu halde gözü dışarıda olan erkeklere. Tek dileğim eşlerini aladatan erkeklerin de eşleri tarafından boynuzlanmaları. Ancak o zaman anlarlar ne demekmiş.
Bir erkeğin eşi de sırf nabız yoklamak için bile aynı soruyu sorsa erkek ne hisseder bunu bir düşünün. Sonra nabız yoklama sorularını ona göre sorun.
İlk adımı hiç bir taraf atmamalı. Eşini beğenmeyen eşinden boşansın. Başkasının eşine ilan-ı aşk eylemeyi mantığım almıyor.
bence iki tarafta evliyse iki tarafta adımlarını geriye atmalı...
adımı ilk kim atacak bilmiyorum ama yönü muhakkak geriye olmalı
bırak allah aşkınaaa ben de seviyorum, ben de evliyim. benim sevdiğimde evli, 5 sene olmuş birbirimizi seveli ama kavuşamadık aga. seviyorsan durma düş peşine
yuh be fethiye. bu tür ilişkilerin sonu felaketle biter. sen de bayan olacaksın. bir de bayanlar hassas olurlar. yapma gözünü seveyim. neyin peşine düşsün ya. evlenmeseymiş. başkalarında gözü varsa önce boşansın. sonra da önüne gelen her bayana değil de gerçekten sevdiği biri varsa ona gitsin. inşallah o bayanın da yuvası yıkılmaz inşallah da... yıkılcaksa da aynı şey o bayan için de geçerli. Allah ım bugünlerde millet ne hassas konularda ne ahkamlar kesiyor ya. offfff offf... içim karardı.
bencede oyle birsey olabilrimi? eger baska birine bakabiliyorsan ozaman zaten
senin evliliyin bitmistir en iyisi sen bosan en azindan maum taraf aci cekmesin
açıklamnız için teşekkürler burada kimse kendini kandırmasın şimdi bir erkek veya bir kadın genel olarak konuyorum burda herkes okusun genelde erkekler bizler yani bir kadın sie baksa ve hoşunuza gitse bakmayacakmısınız bu erkek için %100 ise kadın içinde %80 dir kimse kensınını avutmasın herkes bakıyor herkes herkesten hoşlanıbılır madem okadar dürüstsünüz neden burda birşeylerin araştırmasındasınız burayı düzeltmeyemı geldiniz FETHİYE SENIN İÇTEN YAZDIGINA İNANIYORUM VE DÜRÜSTÇE VE İÇTEN YAZMIŞIN
Yaptığının hiç hoş bir şey olmadığını biliyorsundur karşındaki kadının kocası da senin karın hakkında böyle sorular sorduğunu düşünsene
soru bu degil siz olaya farklı bir boyuttan bakıyorsunuz soru açık ve net
ben sorumu yanlış sordum olur öyle şeyler önemli degil..
hıhı komik soru ne dememi istersin evlinin peşine düş mü diyim? :))
ilk önce boşanın öyle...
evli mi?
evet 2 tarafta evli
Sonuçlarını enine boyuna düşünmeden adım atmazsınız umarım, yaşınız da küçük değil ki tavsiye vermek haddime olsun.
estafrullah yaşın önemi yok. tabiki bir şey olacağı yok bu sadece bir sorudan ibaret
Bir kişi evli olsa diyeceğim ki hadi aşk falan olmuş veya macera arayışı, ama iki kişi de evliyse durum biraz daha komplike.Bu gerçek bir olay mı kurgu mu hala anlamadım zaten.
Merhaba
Ben size birsey sormak istiyorum kızlar ben yardım istiyorum
Kimse var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar