Nişanlısı var benden hoşlanıyor sizce bu normal mi?

kızlar işyerinde birisi var vasfıda olan birisi ,ilk başladıgımdan beri benden hoşlandıgını ilk andan beri hissettim ama nişanlı benim iş bahanesiyle tefalanumu falan aldı,işte bütün gün beni görmesine ragmen işten çıkar çıkmazda mesaj atıyor,sürekli iltifatlar ediyor beni begendigini hissediyorum sorunda şu uzun süreli ilişkimde yeni bitti o boşluktan bana iyi geldigini düşündügüm için mesajlarına cevap verdim ama seviyeli olarak etttgi iltifatları sagol diyerek geçiştirdim.benimle yemege çıkmak istiyor çıktıkda muhabet sohpet güzeldi ben yine resmi davrandım ,bi gece içmiş sarhoş bana mesaj attı seni görmek bana iyi geliyor falan diye,bende falan dedim,kafasımı güzeldi anlamadım bana seni görmek bana yetmiyor sana dokunmak hissetmek istiyorum dedi,bu mesaj bendeki herşeyi bitirdi çünkü nişanlı nasıl cesaret etti böyle ,ayrıcada neden okadar peşimden koştu yani ilgimi çekmek için çabaladı etrafımda hep dolandı ,şimdi konuşmuyorurz ,iş yerinde hergün yüzyüze bakıyoruz sizce suçlu olan güçlü olurmu
Nişanlısı var benden hoşlanıyor sizce bu normal mi?