Doğulu erkekler çok kıskanç ve kısıtlayıcı mı olur?

Doğulu bir çocukla iletişimdeydik yani yeni tanışmıştık iş yerinde. Sonra bana dedi ki işte aynı yerde çalışan bir arkadaşım vardı. Sonra o başka alana geçmişti çocuk bana dedi ki "arkadaşın sevgilin olduğunu söyledi doğru mu" diye sevgilim olup olmadığı sordu falan filan böyle şakayla karışık ilkten sonran istamı istedi benden bende bi an çok şaşırdım ve o an nasıl vericem göstericem instagram adresimi bilemedim. Bende işe yeni girmiştim 2 hafta falan olmuştu çocukta benle yeni konuşuyordu yani.

Sonra ben çocuğun adını biliyordum sadece sonra soyadını da öğrenip ben istek attım bi akşam ama çocuk isteği bekletmişti sabah işe gittim izinli sandım baktım hala istek duruyor ve birden karşıma çıktı işe gelmişti o gün. Yani isteğimi kabul etmedi halbukisi profilden tanımaması imkansızdı beni. Bu olay olmadan önce iş yerindeki başka biriyle (erkek) bi şakalaşma konuşma falan olmuştu sürekli gülüşmüştük. O gün bu instamı isteyen çocuk da kafasını sürekli masaya gömdü falan böyle sürekli dışarı hava almaya çıktı sinir mi oldu anlamadım. O tarafın erkekleri bu kadar kıskanç mı oluyor yani bu çocuğun isteği kabul etmeme nedeni kıskançlık olabilir mi?
Güncellemeler
1 yıl
Aşko kuşkoo nerdesin
Doğulu erkekler çok kıskanç ve kısıtlayıcı mı olur?