Erkekler, Terkeden erkek kıskanır mı ?

Beyler toplanın mevzu var.. beni görerek sigara içmeye vs tahammul eden çokça pesimde kosan biriydi, şimdiye kadar kimsenin ayagina da gitmedm. Pesimde cok kostu tam sevicem dedim bıraktı. Sonra cok eğildim önünde, beni elinde hissetti öyle ki başka yerlerde yazdığım yazıların linkini atip kime yazdn dye sorunca kimseye dedigimde şaşkına dönen birisi. Ara sira arayp sordu kendini hep hatrlatti okul açıldı buluştuk, şimdiye kadr bu kadr yakınlaşmamstk ikinci buluşmaya o istedi, sanırım elinde olmamn verdigi guvenle bircok sey yasadk, ilk defa bir kiza bu kadar yaknlasiyordu anladm tavrndan. Yakışıklı bir çocuk talibi de cok ama burnu havada biri asla degil mutevazi. Neyse sadece gelm ben unutamiyorm. Kantnde tanimadgm bie cocukla oyun oynadm cocugun benm arkadaslarm yanmda 15 kişilik kalanlk grup kantini inlettk. O sirada kapidan girdi gozgoze geldk saskindi agzi acikti bakti biraz. Arkadaslarinin yaninda sirti dönük oturdu 5dk sonra gitti. Beni kiskanms mdr kiza bak bensiz de mutlu demiş mdr? Cok merak ediyorumgeri dönmesi ayri, kiskanms onsuz da mutlu olduğumu görüp sinirlenmis midir?
Erkekler, Terkeden erkek kıskanır mı ?