Kıskanç erkekleri ciddiye almadığınız için; ya kendi hallerinde yaşıyorlar. ya da ölü taklidi yapıyorlar. Şaka tarafı bir yana evet bu çağda böyle bir sıkıntı var. Ancak bu durumları ben kaldıramayan tarafta olduğum için ne ilişki arıyorum nede evlilik. Doğru düzgün yaşayarak şu hayattan göçüp gitsek yeter diyorum. Allah yanlışa bulaştırmasın bizi yeter
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSeviyor-sevmiyor konusuna giremem ama şöyle bir şey var:
Biz kadınlar, özgür olduğumuz için ve bizim kıyafetimi dahil hiçbir şeyimize karışmalarını istemediğimiz için haliyle erkekler de ses edemiyorlar. Çünkü ses etseler ”mağarada mı yaşıyorsun?” diyoruz. Ses etmeseler ”gvat mısın?” diyoruz. Yani erkekler ne yapsa bizlere yaranamıyorlar, o yüzden de kafaları karışık. Emin ol kıskanıyorlardır ama yeni oluşan toplumsal normlar yüzünden ses edemiyorlar.01 Yorumla- 1 yıl
Ses ermeyen kişiliğinden ödün veriyordur Önce belirteyim Şiddet hariç 1 Erkek önce Doğru kişiyle fikirleri yaşama bakışı uyan biriyle birlikte olmalı ! Birine şunu yap yapma demek saçma! Uymuyorsa zorlama yoluna git ya da hiç başlatma
1 yılBana hiç daha azı denk gelmedi. Ben eski zamanlarda yaşayanlarla mı birlikte oldum yani? 😅 en kıskanç değilim ben diyenin içinden benimle tanıştıktan sonra acayip bir kıskançlık çıktı.😅
00 Yorumla
1 yılHayır en az eskisi kadar kıskançız. Erkekler sadece sevdiği, değer verdiği kadını kıskanır. Sevgi beslemeyip de sadece para karşılığı ya da karşılıklı dürtüsel çekimle anlık ilişki yaşadığı kadınları kıskanmaz erkekler. İşleri bitince onları diğer arkadaşlarına paslarlar ama herifliğe leke sürdürmemek için de bunu çaktırmadan yaparlar.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kıskançlık konusu bayağı derin ve biraz da kişisel bir şey aslında. Her erkek farklıdır ama genel olarak baktığımızda artık daha fazla insanın ilişkilerde kişisel alan ve özgürlüğe saygı duyduğunu söyleyebilirim. 🤔 Eskiden kıskançlık, sevgi göstergesi gibi algılanırken artık birçok insan, kıskançlığı sağlıksız bir tutum olarak görüyor.
Tabii sosyal medya ve teknoloji de bu duruma etki ediyor; eskinden birini kıskanmak için belki de daha az fırsat vardı. Ama şimdi bir "story" yüzünden bile huzursuz olabiliyoruz. Benim gözlemlediğim, gençlerin daha açık fikirli ve özgür ruhlu oldukları yönünde. Ama önemli olan her zaman karşılıklı güven ve saygı. Senin bu konuda düşüncelerin neler? 😄💕10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,7b cevap paylaştı.
u 1 yılBen sevdiğim kadını kıskanırım
10 Yorumla
1 yılKadınlar sosyal ve ekonomik anlamda eskiye göre daha güçlü olduğundan en küçük baskıda kelle alabilir hale geldiler. 2000 yılı sonrası boşanmaların yüzde 70 i kadın tarafından gerçekleştiriliyor ve boşanma sonrasında da kadının erkeğin gücüne ihtiyacı olmuyor.
Kellesinin gideceğini bilen erkekler artık kıskançlık duygularını içlerinde yaşıyorlar.
Aslında kıskançlık duygusu partnerini koruma içgüsünün bir sonucu, tamamen yok edilmeye çalışılması doğru değil ama kontrol altına alınmalı. Kimse kimsenin hayatını kabusa sokmaya hakkı yoktur.
36 Yorumla- 1 yıl
@sonic0 Giden erkek kellelerinin medyaya yansımamasından olamaz mı? :D
Kelle gitmesi derken kafa koparmadan bahsetmiyorum. Harcanıyor. Terkediliyor. Bir kenara atılıyor. Anlamında söylüyorum.
İstatistikler erkeklerin çok çok daha fazla terkedildiğini ve bu terkedişin nedenin ise kadının daha iyi bir partnere ulaşması olduğunu söylüyor. - 1 yıl
erkek terk edilse de dezavantajlı konumuna düşmüyor ki? opsiyonları 25te de 30 da da 35re de 40ta da 50de de var. hatta kendinden küçük kadınlar her zaman potansiyel sevgili onlar için. isterse 50 yaşında terk edilsin sıfırdan başlayabilir, en borç batağı içinde olanın bile 25lik kızla evlendiğini gördüm adam 50 idi ve boyu da 175 altı. kadının ise flört işlerinden dışlanması 30-35lerde oluyor sonra adam onu bıraksa muhtemelen yalnız kalacak ve dezavantajlı durumuna düşecek
- 1 yıl
@sonic0 Kadın erkeği uzun süreli olarak düşünürken, erkek kadını cinsellik amaçlı düşünür bu doğanın kanunu. Erkek evleneceği kadınlada olsa kısa sürelide olsa kaliteli cinselliğe ulaşma amacındadır doğası gereği.
Sen bir erkeğin 50 yaşında ilişki bulabilmesine şans olarak bakabilirsin ama erkek için amaç cinsellik olduğundan o adam o kadının cinselliğine yanında da olsa ulaşamıyor. - 1 yıl
nasıl ulaşamıyor kanka gayet de ulaşıyor işte hatta 60-70 bandındaki erkekler bile 30larında kadınlarla takılıyor erkeklerin kafa rahat zaman sorunları yok her zaman seçenekleri var ve terk edilmek kadının erkeğe yaptığı max şey biz fiziksel şiddet uygulamıyoruz zaten, e onda da dediğim gibi terk etse de gram dezavantajlı konuma düşmüyorsun erkek olarak
- 1 yıl
güzel analiz. biraz erkek dogasıyla oynamak oldu burada. erkek korucak ona ihtiyac duyulcak az karıscak. hükmetcek. ama herseyin bi artısı eksisi var. ekonomik güclenen kızlar artık hoyt demeye gelmiyo. bunun sonucunda da ya erkekler boyle bi ilişki istemem diyip kızdan uzaklasıyor. ya da sineye cekiyor. bosanmalar erkek nezlindede bundan dolayı artmıstır eminim. ama son tahlilde iyi mi oldu toplum ıcın bilmiyorum.
1 yılHayir herkes yine eskisi gibi kiskanc fakat eskisi gibi olayi buyutmuyor hickimse. Bide gunumuze mecburen ayak uyduruluyor. Adam kadinin kiyafetine laf etse ortalik ayaga kalkiyor vay efendim kisitliyor bugun bunu yapan yarin ne yapar zart zurt. Erkeklerde mecburen daha ilimli yaklasiyorlar olaylara
24 Yorumla- 1 yıl
ciddi ilişkiler yok onun için obje olarak bakıyoruz vakti gelince ayrılıyoruz..
- 1 yıl
@mahirfhcfh alakası yok evli çiftleri de görüyoruz kadınlar istediği gibi giyiniyor gayet de ve evliler resmiyette
- 1 yıl
@mahirfhcfh alakası yok dediğin ile evmiyim ekono. ik gücüm yeterli. beni memnun etmezse etrafimda beni mutlu etmek isteyen onca genç erkek var sadece bunu çok iyi biliyor. Ve susuyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı.
1 yılÇünkü artık kızların çoğu kendisine yazan 15-20 erkekle aynı anda konuşunca, o kızı kıskanmanın pek de bir anlamı kalmıyor. Böyle yapan kızlar erkeklerin gözünde değerini yitiriyorlar. Kızların egolarını tatmin etmesi için aynı anda 10larca erkekle konuşup birde bunların birkac tanesiyle flört etmesi biraz fazla. Kızlar sadece flört ettikleri veya sevgili oldukları erkeğe sadık kalsalardı, emin ol erkekler kızları daha fazla kıskanırlardı.
12 Yorumla- 1 yıl
Of be ne abarttiniz karşılıklı menfaaiti ilişki oda seni çok onemsese Zaten vermez. korkar konuşmaz çekinir.
- 1 yıl
@Papatyaadası Ne diyorsun a, mk? Ben aynı anda 15-20 erkekle konuşup bunların birkaç tanesiyle de aynı anda flört eden kızları kıskanmanın saçmalığını anlatmışım. Sen ise feminist zihniyetinle gelip, erkekleri anlamaya çalışmadan saçma bir yorum yapmışsın. Ayrıca dediklerinden de bir şey anlaşılmıyor. Vermek veya vermemek benim dediğimle ne alaka * , k. Senin gibi erkeğe değer vermeyen, erkeği insan yerine koymayan feministler bi bitmedi a, mk. Senin düşündüğün gibi ilişkiyi menfaate dökersek, ilişki bir yere varamaz. Zaten alayınızın amacı menfaat.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kıskançlık bir hastalık ve psikolojik durum gibi geliyor. Sevdiğim kadını kimden neden kıskanayım mesela? Elimden alırlar gözüyle hareket edilirse her zaman yaşanabilecek bir durum. Sonuçta en iyisi ne ben olacağım ne de o. Bana öyle geliyor ki kadınlar, erkekler tarafından kıskanılması hoşuna gidiyor. Modern çağ olarak ifade ettiğimiz bu dönemi kendinize göre kullanabilirsiniz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. İnsan (kadın erkek) dediğin sevdiğini kıskanır
Ve evet haklısınız cogu erkek ve kadın artik sevdigini daha az kıskanır hale geldi
Bu durum hiç iyi degil
Mesela benim sevgilim ya da eşim toplu taşımaya binecek olsa binmesini istemem cunki ortalık sapık dolu
O yuzden sevdigim kadının arabasinin olmasini isterim
Bu kiskanma mı bence hayır
Bi kadının kendi arabası olmalı10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Eskiden kiskanilcak bir durum vardi cunku
Ama artik zaten instada paylasio evde okulda rahat
Ee yanimdayken kiskansam nolcak artik zaten omrunun cogunu oyle gecirmis artik olan olmus
Yani gereksiz gerginlik cikarmak gibi bisi artik bu cok kiskanmalar10 YorumlaBence çok daha az kıskanç lar , erkek dediğin Hz. Ali gibi kıskanma li bence
" vallahi şu misvak erkek olsaydı kellesini uç*rurdum "
Demiş Hz. Ali , Hz. Fatımaya... ve yine bence kadınlar değerli hisseder bu şekilde
Tabi bu sevgiye de Hz. Fatıma gibi karşılık vermek gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYoo alakası yok. Kadın sadece artık secilimin farkında o kadar erkek var ki etrafimda kocam beni memnun etmez ise. Başka altarnatiflerim var mutluluk için. bosanirim senden tehtidi yapamaz. Cunki ortada kalacak bir ben yokum. Eskiden kadınlar ağaç kogundan çıkma gibi ortada kalıyordu. Eko nomik gücü olmadığından şimdi öyle değil erkekler bunu biliyor ve susuyorlar.
01 Yorumla- 1 yıl
Olay bu işte…
1 yılgenel olarak gözlemlediğim kadarıyla evet daha kıskanç ama özel hayatıma bakarsak sevgilim kıskanç ve fazlasıyla belli ediyor fakat bu kıskançlık abartılı bir kıskançlık değil. Beni önemsediğini görmek hissetmek şahsen çok hoşuma gidiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kadınlar fazla özgürlükçü erkeklerde fazla rahat..
47 Yorumla- 1 yıl
Bak bu cevap çok doğru 👍🏼👏🏻👏🏻
- 1 yıl
@Poyrazbjk
Öylesinden uzak dur kardeşim başa bela
- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
1 yılErkekler uyandı artık. En yalnız kadının bile 10 kişiyle görüştüğünü biliyorlar. O yüzden ciddi ilişki kurmuyorlar bunu siz kadınlar istediniz.
21 Yorumla- 1 yıl
Yani çokta tin.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılKıskançlıkla alakası yok artık kişiden kişiye değişir ama artık bir yerden sonra akışına bırakıp kendine saygısızlık etmek istemiyordur yorulmuş ve yıpranmıştır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılKıskanan her zaman zarfında kıskanır.
Biri (bu erkek ya da kadın fark etmeksizin.) kıskanacak birini bulamadığı için fiili gerçekleştirememiştir.
Kendinin değişmesi söz konusu değildir.00 Yorumla Eskiden güzel kız bulmak zordu güzel kızlarda çok nazlıydı bulduğuna yapışırdın şimdi güzel kız hem çok fazla hemde ulaşması çok kolay
10 YorumlaYooo değil her gün bir sürü kadın ölüyor kıskançlık cinayetinden, eksikliğini hissettiysen sende bulursun bir beyaz çoraplı
10 YorumlaZaman alıp götürdü bitti gitti ne sevda kaldı ne aşk nede güven
21 YorumlaNeyinizi kiskanicaz ya. Kadin yok, seks yok, aci yok, dert yok, trip yok. Kafa rahat. Yalnizim ve genclesmeye basladigimi farkediyorum.
00 Yorumla
1 yılErkekleri kadınlar değiştirdi. Kıskanan gitsin mağarasınfs yaşasın diye diye ortalığu konya ovasına çevirdiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. Şaşırtıcı ama öyle maalesef şimdi çoğu erkek kıskanmaz hale gelmiş durumda
10 YorumlaYani bence evett çünkü insanlar şimdiki gibi birbirine çok rahat ulaşıp yeter ya dedirtmiyordu 😁
10 Yorumla
1 yılZaman pisliklestikce kıskançlık dozum artıyor zamanla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılArtık karısını paylaşıyor erkek değil onlar kalmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadınlar içinde yüzüyor erkekler bir unide aynı anda 8 kadınla flört ediyorlar öyle bolluk bu. Kızlarda artık tek değil bir sürü erkekle konuşuyor bunu erkeklerden öğrendik.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle.. Erkeklik neredeyse tükeniyor, eril denge yok olmak üzere..
00 Yorumla
1 yılBuna dair bir gözlemim yok ama kızların daha özgürlükçü olduğu kesin.
00 YorumlaErkekler artık piremsess ama eskiye göre çok kıskanç olmamaları güzel yine de kişisine göre değişir
00 Yorumla
1 yılYok ben çok kıskancım ki bu da değişmez her zaman böyledir
00 Yorumla
1 yılGerek yok ki? Kizsin sen istediğin özgürlüğe sahipsiz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karakter meselesidir. Kıskanç olan kişi her daim kıskançtır.
00 YorumlaKıskancına rastlamamışsın hshshshsh erkek sinekten kıskananlar hala var dene istersen hdhdhsh
00 YorumlaErkekler kızlara bakmayı bıraktı abla seninki en azından kıskanmayı bırakmış
00 Yorumla
1 yılCiddi başlamıyorlar ki ilişkiye. İlişkinin adı yok 😂 niye kıskansın
01 Yorumla- 1 yıl
aynen birsürü kız varken neden tek biri olsun jbdjcbdjcbs
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Erkekler ile kadınlar günümüzde oyleler. İlişkiler kısa ve menfaat odaklı. Sabır ve tahammül yok.
00 YorumlaDaha az kıskanç değiller iki cinste artık bitbirini takmıyor ayrılırsa yenisini bulurum diyor değer vermiyor bu bilinen bir gerçek böyle olunca da bağ kalmıyor boş kara kuru 4 5 günlük ilişkiler doğuyor niye kiskansinki
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKadınlar erkek gibi özgür oldu çünkü yapabilecekleri bir şey yok bizim tarih boyunca nasıl kabullendıgımızı anlamıslardır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet bu devirdeki erkeklerin çoğu g. vat oldu erkeklikten eseri kalmamış allah ıslah etsin amin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet çünkü kızlar zaten ben istediği yaparım diyor mecburen karışmıyor zaten erkekte
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSırf bu yüzden kimse benle olmuyor Genelleme yapmayın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHiç öyle birine denk gelmedim keşke denk gelsek ahahajja
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılArtık saldılar diyelim
bıktılar artık yural tutmaktan
00 Yorumla
1 yılÖyle gibi çünkü herkes herkesin eskisi olunca başkasının bellediği becerdiği kızı niye kıskanayım ki kafasına büründük artık
10 YorumlaErkekler eski zamanlara göre daha az kıskanç çünkü zamanın getirdiği ilişki modelleri yani açık iliskiler çoğaldı
00 Yorumlaİlişkiler menfaat ve bel altı üzerine kurulu olduğu için kıskanma diye bir duygu kavramı önemini yitirmiştir
00 Yorumla
1 yılBence erkekler artık prenses oldular. Ve bence kesinlikle artık daha fazla trip atıyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKızlar çoğu şeyi yaşamış oluyorlar o yüzden pek sallanmiyor
10 YorumlaBu işin zamanla ilgisi yok. Erkek adam seviyorsa kıskanır
00 Yorumla
1 yılkıskanc olsak suc kıskanc olmasak suc ya :D
00 Yorumla
1 yılDomuz etinden hep bunlar
10 Yorumla
1 yılmalesrf namus yok artık
11 YorumlaKıskanç olmak bir şey katmaz
00 YorumlaKişiden kişiye değişiyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. evet. toplum değişti
00 Yorumla
1 yılYok ben gayet kıskancım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet çünkü sevmiyorlar
00 Yorumla
1 yılHer konuda çok değişikler ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yılEvet şu an kız bolluğu oldu ici
06 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılboş ver böyle iyi bela mı arıyorsun 😃
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
1 yılAğır şeyler yaşayan travmatik tipler evet
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Artık umursanmıyor kadınlar
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne