• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkekler eski zamanlara göre daha mı az kıskançlar?

Beyzaksl
Beyzaksl Takip Et
Yoda Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
58
Yapay Zekaya Sor
Erkekler eski zamanlara göre daha mı az kıskançlar?
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

Kıskanç erkekleri ciddiye almadığınız için; ya kendi hallerinde yaşıyorlar. ya da ölü taklidi yapıyorlar. Şaka tarafı bir yana evet bu çağda böyle bir sıkıntı var. Ancak bu durumları ben kaldıramayan tarafta olduğum için ne ilişki arıyorum nede evlilik. Doğru düzgün yaşayarak şu hayattan göçüp gitsek yeter diyorum. Allah yanlışa bulaştırmasın bizi yeter

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Beyzanur_85
    Beyzanur_85 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Seviyor-sevmiyor konusuna giremem ama şöyle bir şey var:

Biz kadınlar, özgür olduğumuz için ve bizim kıyafetimi dahil hiçbir şeyimize karışmalarını istemediğimiz için haliyle erkekler de ses edemiyorlar. Çünkü ses etseler ”mağarada mı yaşıyorsun?” diyoruz. Ses etmeseler ”gvat mısın?” diyoruz. Yani erkekler ne yapsa bizlere yaranamıyorlar, o yüzden de kafaları karışık. Emin ol kıskanıyorlardır ama yeni oluşan toplumsal normlar yüzünden ses edemiyorlar.

0
    1 Yorumla
    • Garip_arzulu
      Garip_arzulu
      1 yıl

Ses ermeyen kişiliğinden ödün veriyordur Önce belirteyim Şiddet hariç 1 Erkek önce Doğru kişiyle fikirleri yaşama bakışı uyan biriyle birlikte olmalı ! Birine şunu yap yapma demek saçma! Uymuyorsa zorlama yoluna git ya da hiç başlatma

Yorumla
  • Enperatriz
    Enperatriz Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Bana hiç daha azı denk gelmedi. Ben eski zamanlarda yaşayanlarla mı birlikte oldum yani? 😅 en kıskanç değilim ben diyenin içinden benimle tanıştıktan sonra acayip bir kıskançlık çıktı.😅

0
    0 Yorumla
  • Fikretin_İsyanı
    Fikretin_İsyanı Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Hayır en az eskisi kadar kıskançız. Erkekler sadece sevdiği, değer verdiği kadını kıskanır. Sevgi beslemeyip de sadece para karşılığı ya da karşılıklı dürtüsel çekimle anlık ilişki yaşadığı kadınları kıskanmaz erkekler. İşleri bitince onları diğer arkadaşlarına paslarlar ama herifliğe leke sürdürmemek için de bunu çaktırmadan yaparlar.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Kıskançlık konusu bayağı derin ve biraz da kişisel bir şey aslında. Her erkek farklıdır ama genel olarak baktığımızda artık daha fazla insanın ilişkilerde kişisel alan ve özgürlüğe saygı duyduğunu söyleyebilirim. 🤔 Eskiden kıskançlık, sevgi göstergesi gibi algılanırken artık birçok insan, kıskançlığı sağlıksız bir tutum olarak görüyor.

Tabii sosyal medya ve teknoloji de bu duruma etki ediyor; eskinden birini kıskanmak için belki de daha az fırsat vardı. Ama şimdi bir "story" yüzünden bile huzursuz olabiliyoruz. Benim gözlemlediğim, gençlerin daha açık fikirli ve özgür ruhlu oldukları yönünde. Ama önemli olan her zaman karşılıklı güven ve saygı. Senin bu konuda düşüncelerin neler? 😄💕

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

30

Cevap

61

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.

Ben sevdiğim kadını kıskanırım

1
    0 Yorumla
  • XAmigdalax
    XAmigdalax Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 97%
    1 yıl

Kadınlar sosyal ve ekonomik anlamda eskiye göre daha güçlü olduğundan en küçük baskıda kelle alabilir hale geldiler. 2000 yılı sonrası boşanmaların yüzde 70 i kadın tarafından gerçekleştiriliyor ve boşanma sonrasında da kadının erkeğin gücüne ihtiyacı olmuyor.

Kellesinin gideceğini bilen erkekler artık kıskançlık duygularını içlerinde yaşıyorlar.

Aslında kıskançlık duygusu partnerini koruma içgüsünün bir sonucu, tamamen yok edilmeye çalışılması doğru değil ama kontrol altına alınmalı. Kimse kimsenin hayatını kabusa sokmaya hakkı yoktur.

3
    6 Yorumla
    • sonic0
      sonic0
      1 yıl

kimin kellesi gidiyor haberlere bak istersen :D

Yorumla
    • XAmigdalax
      XAmigdalax
      1 yıl

@sonic0 Giden erkek kellelerinin medyaya yansımamasından olamaz mı? :D
      Kelle gitmesi derken kafa koparmadan bahsetmiyorum. Harcanıyor. Terkediliyor. Bir kenara atılıyor. Anlamında söylüyorum.
      İstatistikler erkeklerin çok çok daha fazla terkedildiğini ve bu terkedişin nedenin ise kadının daha iyi bir partnere ulaşması olduğunu söylüyor.

Yorumla
    • sonic0
      sonic0
      1 yıl

erkek terk edilse de dezavantajlı konumuna düşmüyor ki? opsiyonları 25te de 30 da da 35re de 40ta da 50de de var. hatta kendinden küçük kadınlar her zaman potansiyel sevgili onlar için. isterse 50 yaşında terk edilsin sıfırdan başlayabilir, en borç batağı içinde olanın bile 25lik kızla evlendiğini gördüm adam 50 idi ve boyu da 175 altı. kadının ise flört işlerinden dışlanması 30-35lerde oluyor sonra adam onu bıraksa muhtemelen yalnız kalacak ve dezavantajlı durumuna düşecek

Yorumla
    • XAmigdalax
      XAmigdalax
      1 yıl

@sonic0 Kadın erkeği uzun süreli olarak düşünürken, erkek kadını cinsellik amaçlı düşünür bu doğanın kanunu. Erkek evleneceği kadınlada olsa kısa sürelide olsa kaliteli cinselliğe ulaşma amacındadır doğası gereği.
      Sen bir erkeğin 50 yaşında ilişki bulabilmesine şans olarak bakabilirsin ama erkek için amaç cinsellik olduğundan o adam o kadının cinselliğine yanında da olsa ulaşamıyor.

Yorumla
    • sonic0
      sonic0
      1 yıl

nasıl ulaşamıyor kanka gayet de ulaşıyor işte hatta 60-70 bandındaki erkekler bile 30larında kadınlarla takılıyor erkeklerin kafa rahat zaman sorunları yok her zaman seçenekleri var ve terk edilmek kadının erkeğe yaptığı max şey biz fiziksel şiddet uygulamıyoruz zaten, e onda da dediğim gibi terk etse de gram dezavantajlı konuma düşmüyorsun erkek olarak

Yorumla
    • endmuhh
      endmuhh
      1 yıl

güzel analiz. biraz erkek dogasıyla oynamak oldu burada. erkek korucak ona ihtiyac duyulcak az karıscak. hükmetcek. ama herseyin bi artısı eksisi var. ekonomik güclenen kızlar artık hoyt demeye gelmiyo. bunun sonucunda da ya erkekler boyle bi ilişki istemem diyip kızdan uzaklasıyor. ya da sineye cekiyor. bosanmalar erkek nezlindede bundan dolayı artmıstır eminim. ama son tahlilde iyi mi oldu toplum ıcın bilmiyorum.

Yorumla
  • Heecanimhee
    Heecanimhee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 99%
    1 yıl

Hayir herkes yine eskisi gibi kiskanc fakat eskisi gibi olayi buyutmuyor hickimse. Bide gunumuze mecburen ayak uyduruluyor. Adam kadinin kiyafetine laf etse ortalik ayaga kalkiyor vay efendim kisitliyor bugun bunu yapan yarin ne yapar zart zurt. Erkeklerde mecburen daha ilimli yaklasiyorlar olaylara

2
    4 Yorumla
    • mahirfhcfh
      mahirfhcfh
      1 yıl

ciddi ilişkiler yok onun için obje olarak bakıyoruz vakti gelince ayrılıyoruz..

Yorumla
    • sonic0
      sonic0
      1 yıl

@mahirfhcfh alakası yok evli çiftleri de görüyoruz kadınlar istediği gibi giyiniyor gayet de ve evliler resmiyette

Yorumla
    • Papatyaadası
      Papatyaadası
      1 yıl

@mahirfhcfh alakası yok dediğin ile evmiyim ekono. ik gücüm yeterli. beni memnun etmezse etrafimda beni mutlu etmek isteyen onca genç erkek var sadece bunu çok iyi biliyor. Ve susuyor.

Yorumla
    • endmuhh
      endmuhh
      1 yıl

bu zamanda kendi içlerine atıyorlar yine zarar. yılanla konusup bundan sonra kimseyi sokmucaksın tamam mı anlastık mı hadi bakalım diyemezsin

Yorumla
  • KarizmaGenç1
    KarizmaGenç1 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.

Çünkü artık kızların çoğu kendisine yazan 15-20 erkekle aynı anda konuşunca, o kızı kıskanmanın pek de bir anlamı kalmıyor. Böyle yapan kızlar erkeklerin gözünde değerini yitiriyorlar. Kızların egolarını tatmin etmesi için aynı anda 10larca erkekle konuşup birde bunların birkac tanesiyle flört etmesi biraz fazla. Kızlar sadece flört ettikleri veya sevgili oldukları erkeğe sadık kalsalardı, emin ol erkekler kızları daha fazla kıskanırlardı.

1
    2 Yorumla
    • Papatyaadası
      Papatyaadası
      1 yıl

Of be ne abarttiniz karşılıklı menfaaiti ilişki oda seni çok onemsese Zaten vermez. korkar konuşmaz çekinir.

Yorumla
    • KarizmaGenç1
      KarizmaGenç1
      1 yıl

@Papatyaadası Ne diyorsun a, mk? Ben aynı anda 15-20 erkekle konuşup bunların birkaç tanesiyle de aynı anda flört eden kızları kıskanmanın saçmalığını anlatmışım. Sen ise feminist zihniyetinle gelip, erkekleri anlamaya çalışmadan saçma bir yorum yapmışsın. Ayrıca dediklerinden de bir şey anlaşılmıyor. Vermek veya vermemek benim dediğimle ne alaka * , k. Senin gibi erkeğe değer vermeyen, erkeği insan yerine koymayan feministler bi bitmedi a, mk. Senin düşündüğün gibi ilişkiyi menfaate dökersek, ilişki bir yere varamaz. Zaten alayınızın amacı menfaat.

Yorumla
  • regolit
    regolit Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Kıskançlık bir hastalık ve psikolojik durum gibi geliyor. Sevdiğim kadını kimden neden kıskanayım mesela? Elimden alırlar gözüyle hareket edilirse her zaman yaşanabilecek bir durum. Sonuçta en iyisi ne ben olacağım ne de o. Bana öyle geliyor ki kadınlar, erkekler tarafından kıskanılması hoşuna gidiyor. Modern çağ olarak ifade ettiğimiz bu dönemi kendinize göre kullanabilirsiniz.

1
    0 Yorumla
  • Üşüyenbuz
    Üşüyenbuz Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 92%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

İnsan (kadın erkek) dediğin sevdiğini kıskanır
    Ve evet haklısınız cogu erkek ve kadın artik sevdigini daha az kıskanır hale geldi
    Bu durum hiç iyi degil
    Mesela benim sevgilim ya da eşim toplu taşımaya binecek olsa binmesini istemem cunki ortalık sapık dolu
    O yuzden sevdigim kadının arabasinin olmasini isterim
    Bu kiskanma mı bence hayır
    Bi kadının kendi arabası olmalı

1
    0 Yorumla
  • fenrirt
    fenrirt Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.

Eskiden kiskanilcak bir durum vardi cunku
    Ama artik zaten instada paylasio evde okulda rahat
    Ee yanimdayken kiskansam nolcak artik zaten omrunun cogunu oyle gecirmis artik olan olmus

Yani gereksiz gerginlik cikarmak gibi bisi artik bu cok kiskanmalar

1
    0 Yorumla
  • Zeren_1
    Zeren_1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 97%
    1 yıl

Bence çok daha az kıskanç lar , erkek dediğin Hz. Ali gibi kıskanma li bence

" vallahi şu misvak erkek olsaydı kellesini uç*rurdum "

Demiş Hz. Ali , Hz. Fatımaya... ve yine bence kadınlar değerli hisseder bu şekilde

Tabi bu sevgiye de Hz. Fatıma gibi karşılık vermek gerek

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Yoo alakası yok. Kadın sadece artık secilimin farkında o kadar erkek var ki etrafimda kocam beni memnun etmez ise. Başka altarnatiflerim var mutluluk için. bosanirim senden tehtidi yapamaz. Cunki ortada kalacak bir ben yokum. Eskiden kadınlar ağaç kogundan çıkma gibi ortada kalıyordu. Eko nomik gücü olmadığından şimdi öyle değil erkekler bunu biliyor ve susuyorlar.

0
    1 Yorumla
    • Redsquare77
      Redsquare77
      1 yıl

Olay bu işte…

Yorumla
  • ffatmaaaaaaaaaaaa
    ffatmaaaaaaaaaaaa Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

genel olarak gözlemlediğim kadarıyla evet daha kıskanç ama özel hayatıma bakarsak sevgilim kıskanç ve fazlasıyla belli ediyor fakat bu kıskançlık abartılı bir kıskançlık değil. Beni önemsediğini görmek hissetmek şahsen çok hoşuma gidiyor

1
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Kadınlar fazla özgürlükçü erkeklerde fazla rahat..

4
    7 Yorumla
    • Hasan-ARSLAN
      Hasan-ARSLAN
      1 yıl

Bak bu cevap çok doğru 👍🏼👏🏻👏🏻

Yorumla
    • Poyrazbjk
      Poyrazbjk
      1 yıl

Abla çok haklısın bu konuda bende sorun yaşıyorum özgürlük ve mecburen izin verme durumu

Yorumla
    • sonic0
      sonic0
      1 yıl

@Poyrazbjk yaşadığın sorun ne ki

Yorumla
    • Poyrazbjk
      Poyrazbjk
      1 yıl

@sonic0 Özgür olmak istemesi ve sınırlarıni her seferinde aşması

Yorumla
    • Hasan-ARSLAN
      Hasan-ARSLAN
      1 yıl

@Poyrazbjk
      Öylesinden uzak dur kardeşim başa bela

Yorumla
    • sonic0
      sonic0
      1 yıl

@Poyrazbjk erkekler belli sınırlar içinde takılan kadın istiyor olabilir ama aklımın almadığı şey ulan milyon tane türbanlı çarşaflı başörtülü artık ne dersen kadın var ama buna rağmen gidip açık kadın seçip onları uyarıp yola getirme fantezisi var erkeklerde

Yorumla
    • Poyrazbjk
      Poyrazbjk
      1 yıl

@sonic0 benim ki kapalı olduğu halde böyle

Yorumla
  • liber_tango
    liber_tango Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 38%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.

Erkekler uyandı artık. En yalnız kadının bile 10 kişiyle görüştüğünü biliyorlar. O yüzden ciddi ilişki kurmuyorlar bunu siz kadınlar istediniz.

2
    1 Yorumla
    • Papatyaadası
      Papatyaadası
      1 yıl

Yani çokta tin.

Yorumla
  • Tuğberk_Bey
    Tuğberk_Bey Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 48%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Kıskançlıkla alakası yok artık kişiden kişiye değişir ama artık bir yerden sonra akışına bırakıp kendine saygısızlık etmek istemiyordur yorulmuş ve yıpranmıştır

0
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.

Kıskanan her zaman zarfında kıskanır.
    Biri (bu erkek ya da kadın fark etmeksizin.) kıskanacak birini bulamadığı için fiili gerçekleştirememiştir.
    Kendinin değişmesi söz konusu değildir.

0
    0 Yorumla
  • Tk1923
    Tk1923 Takip Et
    Yoda Yaş: 51 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı.

Eskiden güzel kız bulmak zordu güzel kızlarda çok nazlıydı bulduğuna yapışırdın şimdi güzel kız hem çok fazla hemde ulaşması çok kolay

1
    0 Yorumla
  • Alfadoomm
    Alfadoomm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Yooo değil her gün bir sürü kadın ölüyor kıskançlık cinayetinden, eksikliğini hissettiysen sende bulursun bir beyaz çoraplı

1
    0 Yorumla
  • FüZe_123
    FüZe_123 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 35%
    1 yıl

Zaman alıp götürdü bitti gitti ne sevda kaldı ne aşk nede güven

2
    1 Yorumla
    • emoli15
      emoli15
      1 yıl

Kesinlikle...

Yorumla
  • BADAKKK
    BADAKKK Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Neyinizi kiskanicaz ya. Kadin yok, seks yok, aci yok, dert yok, trip yok. Kafa rahat. Yalnizim ve genclesmeye basladigimi farkediyorum.

0
    0 Yorumla
  • Celebrindir
    Celebrindir Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Erkekleri kadınlar değiştirdi. Kıskanan gitsin mağarasınfs yaşasın diye diye ortalığu konya ovasına çevirdiniz

0
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı.

Şaşırtıcı ama öyle maalesef şimdi çoğu erkek kıskanmaz hale gelmiş durumda

1
    0 Yorumla
  • perqoloq
    perqoloq Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 91%
    1 yıl

Yani bence evett çünkü insanlar şimdiki gibi birbirine çok rahat ulaşıp yeter ya dedirtmiyordu 😁

1
    0 Yorumla
  • BenimadımV
    BenimadımV Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Zaman pisliklestikce kıskançlık dozum artıyor zamanla

0
    0 Yorumla
  • YektaYamacBoran
    YektaYamacBoran Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Artık karısını paylaşıyor erkek değil onlar kalmadı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kadınlar içinde yüzüyor erkekler bir unide aynı anda 8 kadınla flört ediyorlar öyle bolluk bu. Kızlarda artık tek değil bir sürü erkekle konuşuyor bunu erkeklerden öğrendik.

0
    0 Yorumla
  • Bedenimsağ_amaruhum
    Bedenimsağ_amaruhum Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.

Kesinlikle.. Erkeklik neredeyse tükeniyor, eril denge yok olmak üzere..

0
    0 Yorumla
  • tözel-seyyah
    tözel-seyyah Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Buna dair bir gözlemim yok ama kızların daha özgürlükçü olduğu kesin.

0
    0 Yorumla
  • xSPACEx
    xSPACEx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl

Erkekler artık piremsess ama eskiye göre çok kıskanç olmamaları güzel yine de kişisine göre değişir

0
    0 Yorumla
  • mustafacan1321
    mustafacan1321 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Yok ben çok kıskancım ki bu da değişmez her zaman böyledir

0
    0 Yorumla
  • nedenYasadim
    nedenYasadim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Gerek yok ki? Kizsin sen istediğin özgürlüğe sahipsiz.

0
    0 Yorumla
  • Oropaa
    Oropaa Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Karakter meselesidir. Kıskanç olan kişi her daim kıskançtır.

0
    0 Yorumla
  • Sssfffzzz
    Sssfffzzz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Kıskancına rastlamamışsın hshshshsh erkek sinekten kıskananlar hala var dene istersen hdhdhsh

0
    0 Yorumla
  • Muhakara
    Muhakara Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Erkekler kızlara bakmayı bıraktı abla seninki en azından kıskanmayı bırakmış

0
    0 Yorumla
  • Legalpainn
    Legalpainn Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Ciddi başlamıyorlar ki ilişkiye. İlişkinin adı yok 😂 niye kıskansın

0
    1 Yorumla
    • mahirfhcfh
      mahirfhcfh
      1 yıl

aynen birsürü kız varken neden tek biri olsun jbdjcbdjcbs

Yorumla
  • fairtail
    fairtail Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 58%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.

Erkekler ile kadınlar günümüzde oyleler. İlişkiler kısa ve menfaat odaklı. Sabır ve tahammül yok.

0
    0 Yorumla
  • Salatazar
    Salatazar Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    1 yıl

Daha az kıskanç değiller iki cinste artık bitbirini takmıyor ayrılırsa yenisini bulurum diyor değer vermiyor bu bilinen bir gerçek böyle olunca da bağ kalmıyor boş kara kuru 4 5 günlük ilişkiler doğuyor niye kiskansinki

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Kadınlar erkek gibi özgür oldu çünkü yapabilecekleri bir şey yok bizim tarih boyunca nasıl kabullendıgımızı anlamıslardır.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Evet bu devirdeki erkeklerin çoğu g. vat oldu erkeklikten eseri kalmamış allah ıslah etsin amin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Evet çünkü kızlar zaten ben istediği yaparım diyor mecburen karışmıyor zaten erkekte

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Sırf bu yüzden kimse benle olmuyor Genelleme yapmayın

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Hiç öyle birine denk gelmedim keşke denk gelsek ahahajja

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Artık saldılar diyelim

bıktılar artık yural tutmaktan

0
    0 Yorumla
  • hisarbeyli
    hisarbeyli Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    1 yıl

Öyle gibi çünkü herkes herkesin eskisi olunca başkasının bellediği becerdiği kızı niye kıskanayım ki kafasına büründük artık

1
    0 Yorumla
  • bull00
    bull00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    1 yıl

Erkekler eski zamanlara göre daha az kıskanç çünkü zamanın getirdiği ilişki modelleri yani açık iliskiler çoğaldı

0
    0 Yorumla
  • Ramo_gs
    Ramo_gs Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    1 yıl

İlişkiler menfaat ve bel altı üzerine kurulu olduğu için kıskanma diye bir duygu kavramı önemini yitirmiştir

0
    0 Yorumla
  • dubaiçikolatası
    dubaiçikolatası Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    1 yıl

Bence erkekler artık prenses oldular. Ve bence kesinlikle artık daha fazla trip atıyorlar.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Kızlar çoğu şeyi yaşamış oluyorlar o yüzden pek sallanmiyor

1
    0 Yorumla
  • Xxmen01
    Xxmen01 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    1 yıl

Bu işin zamanla ilgisi yok. Erkek adam seviyorsa kıskanır

0
    0 Yorumla
  • ıstedıgınyerdeyımm
    ıstedıgınyerdeyımm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    1 yıl

kıskanc olsak suc kıskanc olmasak suc ya :D

0
    0 Yorumla
  • EvcimenOkuz
    EvcimenOkuz Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Domuz etinden hep bunlar

1
    0 Yorumla
  • cansuparlak0
    cansuparlak0 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

malesrf namus yok artık

1
    1 Yorumla
    • Poyrazbjk
      Poyrazbjk
      1 yıl

Çok kasmaya çok bunaltmaya gerek yok bence insanları

Yorumla
  • вʟαcкנαcк
    вʟαcкנαcк Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Kıskanç olmak bir şey katmaz

0
    0 Yorumla
  • deniizzll
    deniizzll Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

Kişiden kişiye değişiyo

0
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

evet. toplum değişti

0
    0 Yorumla
  • CoolEmmi72
    CoolEmmi72 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    1 yıl

Yok ben gayet kıskancım

0
    0 Yorumla
  • ertekinst
    ertekinst Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 87%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Evet çünkü sevmiyorlar

0
    0 Yorumla
  • Cedricsizchenn98
    Cedricsizchenn98 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 97%
    1 yıl

Her konuda çok değişikler ya

0
    0 Yorumla
  • malikalg57
    malikalg57 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.

Evet şu an kız bolluğu oldu ici

0
    6 Yorumla
    • hullysa
      hullysa
      1 yıl

Kiz bolluğu olduğu icin mi erkekler bu kadar aç ve abaza

Yorumla
    • malikalg57
      malikalg57
      1 yıl

@hullysa eskiden kizlar namusluydu zor düşüyordu şimdi çok var

Yorumla
    • hullysa
      hullysa
      1 yıl

Evet oda var ama bence yinede erkek harbi düzgün bi kıza denk gelirse sever

Yorumla
    • malikalg57
      malikalg57
      1 yıl

@hullysa düzgün kız yok. ya 50 tane yakın kızla çıktım hep sonuç yatakta bitiyoo varsada bana denk gelmedi

Yorumla
    • hullysa
      hullysa
      1 yıl

Sen düzgün olsaydın sanada düzgün denk gelirdi herkes kendi gibilerini çekiyor bana niye hep iyiler denk geldi mesela?

Yorumla
    • malikalg57
      malikalg57
      1 yıl

@hullysa herkes aynı del ya sadece bana öyle denk gelenleri diyom. her kız aynı del tabiki

Yorumla
  • ÇiçeğiburnundaAnne
    ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 88%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

boş ver böyle iyi bela mı arıyorsun 😃

0
    0 Yorumla
  • Neyebakacaktimbenn
    Neyebakacaktimbenn Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.

Ağır şeyler yaşayan travmatik tipler evet

0
    0 Yorumla
  • Kerpiç
    Kerpiç Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.

Artık umursanmıyor kadınlar

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler eski zamanlara göre daha mı az kıskançlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden artık eskisi kadar kıskanç değil? 88 cevap verildi
Erkekler artık daha mı az kıskanç? 4 cevap verildi
Günümüz erkekleri neden kıskanç değil? 22 cevap verildi
Neden eskisi gibi kıskanan erkekler yok? 11 cevap verildi
Erkekler artık kıskanç değil bunun sebebi ne? 13 cevap verildi
Şimdiki erkekler neden kıskanç değiller? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Örgülü saçlar size yakışır mı?
  • İnsanlar sizi ilk tanıdığında en çok hangi konuda yanılıyor, ilk izleniminiz ne oluyor?
  • Çilekli çikolatalı tatlı önerisi arıyorum, favori markanız ya da tarifiniz ne?
  • Bazı insanlar neden daha ilk konuşmada akılda kalıyor sizce?
  • Misafire tıraş kolonyası tutulur mu?
  • Kızlar aramızda lifting yaptıran var mı?
  • Gelmezsen gelme demek istediğiniz birisi var mı?
  • Kahveme eşlik etmek isteyen var mı?
  • Sizce günümüzde aile huzur yuvası mı yoksa travma merkezi mi?
  • Megane 4 mi Civic Fc5 mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨