Gelir ama anlamadığınız konu şu !!! ERKEK KISITLIYOR KISKANIYORSA SEBEBİ SANA OLAN GÜVENSİZLİKTEN DEĞİLLLL!!! DİĞER ERKEKLERİN FİKİRLERİNİ DÜŞÜNCELERİNİ BİLDİĞİ İÇİN BUNU YAPIYOR !!!
Aşırı kıskançtan kastın ne? Eğer erkek yakın arkadaşa izin vermiyorsa ve mini, tayt falan giymene karışıyorsa aşırı kıskanç diyemezsin. Emin ol ciddi düşündüğü sevgilisine karışmayan yok.
Bende mükafatı iki kişilik tatil zannettim! Seven elbet kıskanır canım, kıskanmaz mı yarini? Ben asıl hiç kıskanmayaları anlamıyorum. Ne bileyim işte, sanki değersiz biriymiş gibi, öyle boş bir ilişki…formalite icabı gibi bir şey! Daha doğrusu, biri olsun hayatımda da, öyle boş, öyle yalnız kalkmayayım gibi!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
kısıtlamak özgüvensizlikten gelir. sorun onda. ve bunu ancak kendi düzeltebilir özgüven kazanarak sen değil
Gelir ama anlamadığınız konu şu !!!
ERKEK KISITLIYOR KISKANIYORSA SEBEBİ SANA OLAN GÜVENSİZLİKTEN DEĞİLLLL!!!
DİĞER ERKEKLERİN FİKİRLERİNİ DÜŞÜNCELERİNİ BİLDİĞİ İÇİN BUNU YAPIYOR !!!
Asla gelmez uzattikca daha kotu uzulursun daha buyuk sorunlar yasamadan bitir.
Düzelmesi gereken bişey değil bu. Adam haklı çünkü.
Gelirmi çok zor ama karşına alıp konuşabilirsin aşırıya kaçılmadığı sürece kıskançlık iyidir😊
hiç sevmediğim insan tipi yerinde olsam uzak dururum sorunlu tiplerden
Aşırı kıskançtan kastın ne? Eğer erkek yakın arkadaşa izin vermiyorsa ve mini, tayt falan giymene karışıyorsa aşırı kıskanç diyemezsin. Emin ol ciddi düşündüğü sevgilisine karışmayan yok.
Gelmiyor. Nerden bildiğimin bi önemi yok.
Bırak kıskansın kıskanmazssa sıkıntı
bu artık kısıtlama boyutunda
Zamanla alışır merak etme
Gelmez daha beter olur
Kıskanç erkekleri sevin
Ne yoluymuş o öyle, tatile filan mı çıkıyoruz?
düzelir mi anlamında
Bende mükafatı iki kişilik tatil zannettim!
Seven elbet kıskanır canım, kıskanmaz mı yarini?
Ben asıl hiç kıskanmayaları anlamıyorum. Ne bileyim işte, sanki değersiz biriymiş gibi, öyle boş bir ilişki…formalite icabı gibi bir şey!
Daha doğrusu, biri olsun hayatımda da, öyle boş, öyle yalnız kalkmayayım gibi!
Sanmam egosunu yenemez
Hangi konularda kısıtlanıyorsun?
erkekle konuşmamı aska istemiyı
Hımm konusabilirsin ne var ki bunda
Gelmez
Hayır değişmez
Gelmez kesinlikle
gelmez
gelmez
Gelmezz
gelmez
Zor durum