AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
herkes evlenirim demiş bırak engelli olmayı çirkin ğiyinene bakmıyorlar bırak engeli olmayı çirkin olana bakmıyorlar. mesleği olmayana bakmıyorlar yalan konuşmasınlar burada.. kimseee
helallllllllllllllllllll
Erkeklerde bu durum cok bariz... demin sorunun tekinde kiz demis ki hic arkadasim yok. Erkeklerden biri yorum yapmis bu tiple zaten olmaz diye. Yani gec evlenmeyi sevgili olmayi gerzekali man kafa arkadasliklarnda bile tip ariyor
tipte neymiş ya töbe töbe cok şükür öyle bir huyum yok ben yurege bakıyom
Bu sorumluluğu alamam sanırım , gerçekten zor
Biryerden sonra pes ederim gibime geliyor
Cok seviyorsam evlenirim
Ama yataga bagli birini bakmakta zor
Evliyken bu durum badina gelmis olsa illaki bakarsiniz
Ama bile bile evlenmekte kendini atese atmak gibi olur
Cok smek gerek
Yoksa en iyi bakani annesidir sikayet etmeden
engelli birini severmisin peki
Klbi engelli birini seviyorum yetmez mi?
hahahs
Boynundan asagi felc diyorsun ya simdi ben onu tanidiktan sonra mi o hale geldi cunku oyle birisiyle tantanismak pek mumkun degil ki sevgi beden demek degildir
bu sosyal medyada evlenirim diyenlere pek fazla inanmayın bayanları bir tutmuyorum bayanlar erklere göre biraz daha vefalı ama ben engelliyim karşı cins hiçte bayanların düşündüğü gibi cesurca evlenirim diyemiyorr :((((((
gecmiş olsun
bende kadın erkk olarak değil görüntuye önem veren vermeyen yurekli yureksz olarak sınıflndrmalıyız
ya tabi orası öyle ben sadece yaşadıklarımdan örnek veriyorum ama çok zor yani binde bir oda bulursan ne mutlu sana
sana katılıyorum
ne gbibi engelin var
yürürken zorlanıyorum bacaklarımda cansızlık var
ALLAH iylk versin gızli olmasan yazacktım
arkadasim dostum olsun ama evlencegim insan olmasini istemem. kendime hayati zehir etmek istemem. erkek de calismali bayan da ben evi tek basina donduremem.
acık sözlüsün güzelpeki calışabilir bir engelli olsa evlenirmısın
kendine hayatı zehir etmek istemiyorsun ha çok gülünçsün.. yarına garantin mi var bu hayatın hep böyle mi gidecek sanıyorsun. anlık bir kazada hayatın nasıl zehir olur sana aklın şaşar.
oda insan, evlendikten sonra engelli olsam kaza gecirsem, benden ayrilacakmi mevcut esim? ona kader diyip cekecekse, önune cikan o güzel kalbi sevdiyse onada kader diyip evlenmeli !
Evlenirim diyenler bol keseden sallıyo :) yok seversem miş falan filan zaten engelli diye sevmezsin ki engelini geçtik l*n parası yoksa bile burun kıvırırsın neyin kafasını yaşıyosunuz heralde Yeşilçam filimleri gibi olur zannediyorsunuz hayatı :D
Aynen 👍
Eğer seviyorsan evlenirsin hatta böyle bir kitap vardı senden önce ben diye herkese tavsiye ederim :)
sorunda orda severmısin
Sevebilirimde sevmeyebilirimde :D yani bu şuna bağlı eğer sürekli zaman geçirdiğin bir insansa eğer bir süre sonra birşey hissedersin benc
zor
bilemedim. kardeşimde engelli benim . sorumluluk alabilecekmiyim. çok zor bir konu :/ ay şimdiden strese girdim :D
kardeşin engelliyse tecrubeli sayılırsın nelerle karşılşcağınn farkındasın
çok zor hayata sıkı sıkıya baglı olmak lazım. güçlü olmak lazım.
yaaaaaaaaaaa
yani engelli biriyle tanşsm bunu düşünürüm ama tanştgm zaman deilde daha sonradan olan bişeyse bırakmam tabiki
sevgilim mesela böyle bir şey yaşasa bırakamazdım heralde. Ama yeni biri pek sanmıyorum. HAni zengin olsa parası için falan evlenilir en fazla o da bana uymaz.
gercek bu tbrkler
kesinlikle evlenirim diyen kızlar yalan söylüyor arkadaş. Çogu sevgili kaza geçirse onemli bişey olmasa dahi bir ayda bırakıcak insanlar. Vefalı insan cok az gelemyin böyle oyunlara. s
ki öyle olmuş insanı sonradan tanısa hç olmaz bnce
aynen. Anca kendi de engelliyse.
aynn
Kalbi engelli olmasin :) disaridan bakinca gayet iyi gorunup icinde her turlu pisligi barindiran biri yerine tabiki engelli birini secerdim engelli demeyelim hatta engellenen birini isterdim :)
güzeldi ;)
Hayırlısı :)
adresi verde bubamı göndereyim :D
Ne icin
seni istetecem :D
Ahahahah :D
:))))))))))))))))))))))))))))))))))
evlenmem ama kocamın başına bişey gelse bakarım asla bırakmam
Sözde Evlenirim demesi kolay. Rabbim o durum da o imtihan da olanlara kolaylik versin. ciddi soyluyorum ben evlenirdim. Yeter ki yüregi sakat olmasin
mucize filminden alıntılar ''yüreği sakat olmasın ''.
Öyle mi? Ben henüz izlemedim
Hiç yalan söylemeyeyim, evleneceğimi düşünmüyorum, ama eşim sonradan öyle bir duruma gelirse gıkımı çıkarmadan bakarım
Engeller hiç birşeye engel değildir seven insan her koşulda sevdiğinin yanında olur. Seviyorsam evlenirdim
şu an hayir deyip saniyeler sonra felc gecirebilirim ve asla evlenilmek istenmicek birisi olabilirim hayat bilemeyiz.
Eger o da beni sevmisse neden olmasin, onlarda normal bir insan sonucta, her seyi bizim gibi yasayabilirler, toplum tarafindan ayrimcilik gormemeliler
19 yaşında nasıl örtmen oldun anlatsanaaa? Bende sosyal hizmetler okuyorum 24 ümde mezun olcM ben mi çok geç kaldım acabaa :D
kalp bu insan kimi severse o dur be herkesin bir esi olduguna inaniyorm seversem evet engelli olmasi bir insani sevmeyr engel degildr ask sevgi baskadir
Evlenemem bigun pes edersem ona buyuk bir yikim olur bu
eger i emreyse her turlu evet derdim ama baskasiysa asla
Sevgilimin basina gelse birakmam. Ama yeni taniyacagim biri ise yorum yapabilmem cok zor :/
genelde olanda budur
Tabiki evlenirim diyip sallamak istemem açıkçası. Ama sevgilimin basina gelse birakmayacagim konusunda dürüstüm. Kac senedir engellisin? Nasil bir engelin var?
6 senedir boynumu kırdım oyundan aşağı felç benim sınıfıma göre en iyilerdenım
Kaza geçirdiğinde suc sende miydi?
suç yok denizde atladım cakıldım şükür ki arabayla falan kimsenin günahına girmedım ve 3 kişiydik üçümüzde evin tek erkek cocuğu iyiki onlara bişy olmadı
Allah yardımcın olsun..
amin ALLAH razı olsun
Seviyorsam evet. Şu an öyle bişey olsa evlenirim sevgilimle.
öyle birine aşık olurmusun
Her şey olabilir hayat bu.
Mesela sevgilim iyiydi kaza geçirdi engelli oldu tabiki onu sevdiğim için evlenirim ama direk engelli olan biriyle evlenmem yani evlenmem için sevmem lazım kusura bakmayın evlenirim diye yalan söyleyemem
Yatağa Bağımlı olursa evlenemem cok kötü bir durumu yoksa evlenirim insanız hepimiz sağlam bir insanın iki dakika sonra ne olucagı belli mi?
şimdi bizim yarın bir gün kaza yapmayıp engelli olmayacağımızın garantisi var mı?
öyle bende 21 yaşına kadar normaldim ama utanan ve acıyarak bakan cok
kaza mı geçirdin
malesef askerden geldikten 1 ay sonra
motor mu?
denizde boynumu kırdım kafa ustu çakıldım
Allah yardımcın olsun inşallah gönlüne göre birisini bulursun
sağol ALLAH razı olsun
Benim için engelli olup olmaması önemli değil eğer onu gerçekten seviyosam sonuna kadar bu ilişki yürür :)
Evet ama bana sürekli hastayım diye kndini ezik gstermicek yani hastalığını kullanarak bişeyler yaptırmıcak
Engeller sevgiye engel degildirki. seviyosam engeli sorun olmaaz ben onu oyle sevmisim zaten
sevıyorsam onemlı degıl hafıf ya da agır ne onemı olur kı gozunde ask olsun yeter
Aşık olurmusun peki
evet asık olursam evlenrm zaten
Hiç yalana gerek yok evlenmem ama kocama sevgilime birşey olsa bakarım bırakmam
niye evlenmezsin
Zihin engelliler öğretmenliği okuyorum ve engelliyim. bazen evde kalıcam diye korkuyorum
Evlenmezler abicim eli ayağı düzgün çok seven adamı bile istemiyolar engelli birinin ne kadar şansı olabilirki Rabbim herkesin yardımcısı olsun.
Buna çok sıcak bakmak çok zor açıkcası ama nasıpte varsa gözün gönlün bağlanır olur
yalan yok hayır. Allah şifa versin ama o kadar güçlü değilim psikolojik olarak
şunu yaparım demem yalan olur çünkü nefse sahibim :/
doğru
Dostum genelde hepsi evett der ama hiçbiri evlenmez.!
;) cok acık sözlüsün bende senin gibi düşünüyorum coook ağır bir yuk herkes kaldramaz
Hayatın gerçekleri bunlar kardeş. Kuzenim var tek maduriyeti sağ elinin orta parmağı ile yüzük parmağı yok kaç yaşına geldi hala eş bulamadı. burdaki kızlar anca iyi niyetli melek rolü yapar gelsin evlensinler o zaman kuzenimle kimse söylediği kadar iyi değil kimsenin kritirendede fakire engelliye çirkine yer yok masal anlatmasınlar Allah tüm engelli kardeşlerimizin yardımcısı olsun.
cok haklısın
intouchables filmini tavsiye ediyorum canım gerçek bir olaydır :)
o bir istisna olabilir sorum genelleme
O zaman Soyle cevap vereym dusuncen sacma cunku insanlar asik olacagi kisiyi secemiyor o yuzden onceden bir askin sorusu sorulamaz insana
hiç öyle deme sağlmken peşimde koşanlar şimdi dönüp bakmıyo ;)
Demekki gercekten asik olan hic olmamis sana. Bence kaybettigin birsey yok hayatindaki gercek insanlari gormussun. Bu malesefki boyle insanlar sadece dis gorunuse bakiyor. Eminim ki seni seveni kalbinin hakettigini bulacaksin kalbini kirmalarina izin verme sen ne kadar degerli oldugunu biliyorsun
teşekkür ederım elbette gerceklerı gördüm ailemi bile yeni tanıdım
Bu işler gönül işleri
Seven insan hiç onu dert etmez ki
Sevgilinin dikeni gül gelir sevene
öyle olmuyo işte nişanlıyken kaza yapıp ayrılan arkadaşım var ve genelde karşı tarafın aileside sorun oluyo
Gerçekten severse öyle olur
Öyle olmuyo diye bişey yok
cok farklı şeyler giriyoişin içine
Daha kendime sahip çıkamıyorum bide öyle bir insana bakamam. Ne yazıkkı o sorumluluk yok bende.
anladım
Arkadas olur da bilemiyorum yani benimle sevfiliyken olduysa oyle olabilir ama allah gostermesin ya buyyj konusmak da istemem dogrusu onlar da insan sonucta...
Evlenmezdim herhalde
Ama sevdiğim insan sonradan engelli olursa evlenirim
çok seviyorsam o da beni seviyorsa aradaki tek engel bu olsun gerisi mühim değil...
evlenirim tabi neden olmasın daha sonra bizim de engelli olmayacağımız ne malum unutmamak lazım hepimiz engelli adayıyız!
evet ben adaydım kazandım ve oldum ;)
nasıl oldu ne oldu anlatır mısın?
istyosan olabilir
Büyük konuşmak gibi olmasında Çok büyük bir engeli yoksa evlenirdim ama dediğin gibi bir engeli varsa malesef sonuçta geleceğimi düşünmem lazım.
sen geleceğini düşün ama düşünmeye aklın da gücünde yetmez. imtihan dünyası Rabbim bir sınav verir sana aklın şaşar, geleceğini düşün düşün sen. garantin var sanki.
aynen kardeşim bende 21 yşıma kadar öyle dıyodum
Büyük konuşmak gibi olmasın dedim zaten. Ben Onun gücünün farkındayım verirse çekeriz derdimizi sıkıntımızı çok şükür demesinide biliriz.
AŞK ENGEL TANIMAZ. Empati yapmakta çok önemlidir ASIL ENGELLİ OLAN İNSANLARDIR BEYİNLERİ ;)
yalan söylemek istemem ama sanmıyorum onlarda Allahın bir kulu ama boyundan aşağısı felçse ileride ne olcagını bilemeyiz garantisi yok yani..
Gerçekten seviyorsan bir önemi var mı? Diye sorsam.
Kusura bakmayın hayat bize ne gösterir bilemem şurdan çıkmaya garantimiz yok evlendim diyelim eşimin başına bir durum geldi ona bakardım
Kaderimde varsa olur kardeşim. Hepimiz engelli adayıyız.
zor bir soru bir akrabam ile genç bir kız evlendi üstelik çocuk yapma şansları bile olmamasına rağmen
Evlenmezdim. Allah da beni öyle bir seyle sinamasın.
Deli gibi aşık olsam bile o zorluğu, üzüntüyü kaldıramam. Evlenemem...
önemli olan kafaların anlaşması seviyorsam neden evlenmiyim en son düşündüğüm şey olur engelliymiş falanmış
sana şu kadarını söyleyeyim burada evlenirim diyenlerin yarısından çoğunu samimi bulmuyorum
Bencede is ciddi oldumu sartlar degisir haklisin arkadasim katiliyorum
aynen öylee
Ben işitme engelliyim ve konuşabiliyorum benim gibi işitme engelli bana uyacak kız arıyorum.
Hic bir sey olmamissa aramizda herhalde hayir ama yasadklarimiz var sonradan bu hale geldiyse bakilir
Evet hele birlikteyken Boyle bir kaza gecirse birakmazdim bigun benimde oyle olmayacagim ne malum?
engelli bri seninle tanışmak istese
sonuçta o öyle olmak istemedi hayır bunu kimse istemez onun suçu değil seviyorsam neden olmasın