AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
ayy çok zor yaa :s kendime cevap vveremedim şu an .
Neden olmasın, kişiliği ve onu sevmem, önemli olan.
Senden Önce Ben kitabını tavsiye ederim bu sorunun cevabı orda var ama çok güzel bir kitap
Hayat bu insanın karşısına ne çıkacağı belli olmaz
Hayırlısı diyelim.
Eğer gercekten seviyorsam ama sirf engelli diye evlenmiyorsam insanliğimdan süphe ederim
evlendikten sonra olursa problem olmaz diye düşünüyorum ama evlenmeden önce sanmıyorum. ama hayat bu belli olmaz
aynen
önemli olan mutlu olmak gerçekten geçenlerde mucize filmini izlemiştim ordada bu konu çok güzel işlenmişti mesela
filmleri dikkate almam
cevremde ıy ve kötu örekleri var
filmler iyidir ufku açar ama senin tercihin tabi beni bağlamaz
üstad soruyu kızlara sormuşun ama beden dediğin 206 kemik bir parça ettir, mahsun kırmızıgulun yeni filminden sahne vardı
+Kızımı senin oğlana veriyorum
-Benim oğlum sakattir
+Kalbi sakat olmasın
Olay budur hocam insanlık her zaman gereklidir
Yeni tanıştığım birisi engelliyse yapamazdım nedeni ise sorumluluğun çok olması. Kendim de öğretmenim ama lise. Allah muhafaza ama sevdiğim insan sonradan öyle olursa ona tüm gücümle varımla yoğumla hep destek çıkarım
Eger seversem tabi evlenirim ya da sevdigim kisi sonradan engelli olursa kesinlikle birakmam. Kalbi engelli olmasin yeter.
aşık olurmusun ve evlenip o buyuk sorumluluğu alırmısn
Aşka inanmam ama sevebilirim. Onun icindr herseyi yaparim
tbrklr helal olsun
Engelli birine vicdani olarak yaklasacagimdan ne kadar sevebilirim ya da sevgimden emin olabilirim bilmiyorum
Bilemiyorum ama eğer gerçekten seviyorsam elbette herhalde evlenirim ve durumumun çok iyi olması lazım ona tek başıma bakamam sonuçta
Kesinlikle hiç düşünmeden evet ! Hepimiz bir aday değil miyiz? Engelli diyip gruplandırmanın bir anlamı yok. Hepimiz insanız. Bu yeterli bir sebep
Dunyanin binbir turlu hali var. Herkes birgun engelli olabilir. Ama engelli biriyle engelsiz birini hic gormedim. Bu memlekette.
Bende evlenmezdim çünkü kompleksli oluyorlar ha ama evliyim bu saatten sonra eşime birşeyde olsa kesinlikle bırakmam
Seviyorsam engelli olması onunla evlenmeme engel olamaz.
severmısın
Severim tabiiki
tbrk ederim
Eger seviyorsam evlenirim basimin ustunde yeri var ever zor bir gorev olmali bakmak kolay degil ama eger insan gercekten seviyorsa asiksa dusunmez bunu ha eger sevmiyosan zaten bakmaz
Evet. Engelli birisi sevebilirim.
ne kadar engelli olabilir yatağa bağımlı olsadamı
Kişiliğini seversem, evet. Çocuğum gibi bakarım, el üstünde tutarım
evet çünkü allah vergisi ama zorla evlendiriyorlarsa sevmiyorsam hayır seviyorsam eğer o zaman evet
Seviyorsam aşıksam engelli olması tipsiz olması vs. Hiç önemli değil
Engelli öyle böyle seviyorsam hiç birşeyin önemi yok evlenirim
Seversem elbette evlenirim.. Yeter ki ömür boyu mutlu mesut yaşayalım..:) sonuçta hepimiz engelli adayıyız...
evet sevdiğim insan kör olsa bile evlenirdim aşkta onu o olarak kabul etmek değil midir evet ama sevmem gerek.
Çok vefalı biriyim anlaşabileceğim biriyse olabilir
rabbim gönlüne göre versın
Amin senin de
aminnnnnnn
sağol ALLAH razı olsun
Engeller olacaksa bedende olsun. Gonuldeki engele care yok
Evlenirim diyen kızlar hiç inandırıcı gelmiyor bana
Kesinlikle evlenirdim Rabbim ne yazdiysa o ama eğer sever asık olursamm evlenirim...
hayatta hersey olabılır yarın bızım basımıza ne geleceği ne malum ınsann beynı engellı olmasın
Seviyorsak neden olmasın. Yatağa bağlı olsa bile ona bakarım. Yeter ki sevsin, seveyim
Fakat mesleğim onun bakımına yardımıma engel olacaksa evlenemezdim
Gercek asksa o engel ortadan kalkar arkadasim, kesinlikle sevsem evlenirim...
İşitme engelliler öğretmeni olmak hayalim yani engeli olması onu sevmeme engel değil
18 yaşında nasıl örtmen oldun anlatsanaaa
Kuzucum olmak hayalim dedim neden doğru dürüst okumadan dalıyosun yoruma :)))) @cınlama
Insanoglu nankordur allahim buyuk soyletme ama evlenmezdim sanirim ama tabi allah buyuk
Doğru söyliyeyim hayır evlenmezdim
Engelli sonuçta
Çok zor. Yani tüm hayatın ona bağlı olacak, hem kocanla istediğin hiçbirşeyi yapamayacaksın.
Tabi ki evlenirim
(Bir fragmanda görmüştüm) "Kalbi sakat olmasın da"
Seversin belki ama... olmaz bir yerde patlak verir.. davul bile dengi dengine... yapacak bisi yok... maalesef boyle
bu konuda acımak ile sevgi/aşk arasındaki ayrımı çok iyi yapabiliyor olman gerekir. bu zordur. risk almaya üzmeye üzülmeye hiç değmez. eğer acımadan yapabileceksen dünyanın en güzel duygusu da olur.
Ben sevdikten sonra engelli olursa evlenirim ama öncesinde olmuşsa bakmam sanırım yanlış anlaşılmasın kesinlikle saygım sonsuz ama biraz da dürğst olmak gerekir
Aşık olursam neden olmaz ayrıca onlar engelli değil
Güllerin savaşında ki cihan gibi biriyle evlenirdim gülruya aşık ya
Sevgilim sevdiğim biriyse evlenirdim ama sonrada tanışmışsam evlenmezdim heralde bellide olmaz :)
Neden olmasın , zorluk çekmek olsada eğer canı gönülden seversem ömrümün sonuna kadar bırakmam ne olursa olsun
Zor bir soru. Eger engelliyse evlenmem. Ama sevdigim biri kaza sonucunda fel olursa birakmam evlenirdim
Sevdiğimin başına boyle bir şey gelse sonradan tabiki onu birakmam evlenirim
Ama zaten boyle biriyle sonradan tanışıp evlenmem
hiç düşünmedim ama seversen olur dış görünüş önemli mi bir bakarsın ilerde sende engellisin
sorun göruntude değil ki
Engellilik bedende değil kalptedir ;) tabiki evlenirdim
Ben olsam istemezdim fakat önceden birlikteliğimiz varsa daha sonradan engelli olmuşsa canı gönülden bakarım evlenirim
evlenirdim. basima geldi de...
nasıl olddu ve sonuç
evliyiz kendisiyle 2sene olcak nerdeyse ama su anda sapsaglam kendisi.
rabbim mutluluğunuzzu daim etsin peki hiç düzelme şansı olmasaydı?
farketmezdi tabikide cunku kazadan sonra durumu iyi deildi yataga bagliydi hemen ayaga kalkmadi zaten iyileseli 3-4ay oldu. benim de basima gelebilirdi birakip gitseydi dayanamazdim heralde. yasasin nefes alsin o bile yeter.
helal olsun diyorumm
kanka
@karafruk_kertenkele buyuurrr :
😆😆😆😆
Seviyorsam Evlenirim. Sonuçda Bende Engelli Adayıyım..
Evet evlenirim aşk hiçbir şeye engel değildir :)
hayata engel olan şeyler sevgiye engel değil..
Seviyorsam tabiki evlenirim
İyi bir insan ise eğer, tabiki evlenirim.
seviyosam aşıksam evlenirim tabiki
onların da duyguları var ve bizden bir farkları yok bende evlenirim
Seviyorsam ve sorumlulugunu almaya hazirsam tabii neden olmasi
Aşık olduktan sonra isterse hiçbir yeri çalışmasın. s
Gerçekten seviyosam neden olmasın bence bu bir sorun değil.
Kalbi kalbime uyuyorsa.
işte onu anlamak için bir şans vermn gerekmezmi
Kimseye şans vermedim şimdiye kadar. İlk görüşte kalbime sıcaklık yayan kişi engelliyse zaten onunla devam ederim hayata
iyi bakalım benden sana uyarı bir engelliye aşık olursan ilk adımı sen at
Zihinsel olmadığı sürece gerisi ayrıntıdır