Aileler uyuşmuyor diyip ayrılik mesajı atıp konuşma karşılıklı devam ederken cevap vermeyi kesip cevap vermeyen erkek?

Arkadaşlar bu çocukla 3 aylık ilişkimi babam öğrendi ve çocuğu arayıp kızdı bizde sosyal medyadan tanışma ile kız verilmez dedi kızım bı daha sana yazarsa beni ara dedi biz çocukla yine konuştuk tabi sonra konuştuğumuz babana gitmis babam çocuğu aradı küfür etti hemde annesine kadar

Sonra çocukta bana dediki senlik hiç bı sorun yoktu ama babandan dolayı olmaz baban bana küfür etti ben kalbini kırmadım ama annene edince işler değişti dedi ve ayrıldı

2 hafta geçti tekrra yazdi ozledim dedi ne olacağını bilmiyorm ama yazdım dedi buluşmak ustedi bulusmadik neyse 2 hafta geçti yazdi ozledim dedi ne olacağını bilmiyorm ama yazdım dedi buluşmak ustedi bulusmadik neyse

2 hafta geçti bekledik ama bı şey olmadı dedi ve ailenden dolayı olmaz dedi tekrra bende dedimki 2 hafta içinde bir şey yapmadikki zaten ne istiyordun dedim ama dediki işte sende görüyorsun olmaz iyisin hoşsun Allah iyi birini çıkarsın karşına dedi zaten yaşım 25 artık evlenmek istiyorum sende hemen evlenecemezsin benle dedi

Yani bu 2 hafta içinde ne değişti anlamıyorum gerçekten neden yazdın diyorum tekrar diyorki olacağından umitliydim ama yok olmaz dedi e 2 haftada ne olabilirdi ki anlamiyorum şimdi ise en son ben yazdım senin içinde bitmiş anlaşılan diye falan yazdım ve cevap vermedi 1 gün geçti normalde böyle yapmazdi

Aileler uyuşmuyor diyip ayrılik mesajı atıp konuşma karşılıklı devam ederken cevap vermeyi kesip cevap vermeyen erkek?